Split
Cultuur & geschiedenis

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Split : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Split a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Split

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.889 beoordelingen

Goed georganiseerde tour naar de prachtige watervallen van krka! Drukte in het park viel erg mee en genoeg vrije tijd om alles rustig te zien, een hapje te eten en heerlijk te zwemmen bij de watervallen. De gids was iets minder, iets te serieus en bazig, dat kan nog wat beter voor de goede sfeer, echter is een gids echt niet meer nodig bij aankomst on het park en wij zijn dan ook zelfstandig verder gegaan. Boottocht was maar een veerpont, niks bijzonders te zien vanaf de boot.

Supergids en chauffeur , alleen mega druk in park.

Darija was super behulpzaam , alleen het park was superdruk en de prijzen waren ook een tikkeltje aan de hoge kant in het park. Verder gewoon wel een mooi park. Zou kijken of je er op een minder drukke dagen zijn bij een kantoor.

Leuke wandeling om in een korte tijd de bezienswaardigheden van de stad te zien. Fijne gids die goed op de hoogte was van de geschiedenis van de stad en voldoende vertelde over de bezochte plaatsen.

Het park is wat klein om een hele dag in om te krijgen. Een halve dag was ik prima geweest. Zeker als het druk is. Gabriëlla legde veel uit in de bus over de omgeving en over het nationaal park zelf

The excursion was super fun!! The park was beautiful and it was very lovely to swim by the waterfall. The tour gide (Daniela) was very sweet and funny. She made sure