Split
Grotten tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Split: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Split? Clique aqui para uma lista completa.

Wat anderen zeggen over Split

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.432 beoordelingen

Tour heel mooi, helaas met een paar negatieve kanttekeningen!

Tour naar de eilanden (5 van de beloofde 6) was heel mooi, kapitein deed z'n best maar mocht best iets meer vertellen. Bij het tweede eiland mochten we zwemmen en zouden de kinderen kunnen snorkelen (ware het niet dat er geen snorkels op deze boot waren, lagen op de 2e boot). Toen de tweede boot arriveerde vroeg ik het personeel om snorkelsets maar onze kapitein was bij hun niet bekend en zonder verder iets te zeggen voerde ze weg. Kinderen dus zwaar teleurgesteld. Nogmaals hele mooi tour maar jammer van de snorkels en de onbeschofde reacties van de collega's van onze kapitein.

Leuke dagvullende activiteit. Echter ging helaas de Blauwe Grot niet door wegens te hoog waterniveau, dit vonden we jammer aangezien we de trip juist hiervoor hadden geboekt. Wel netjes € 25,00 per persoon teruggekregen. We hadden het uitstapje niet geboekt als we dit vooraf hadden geweten. Uiteindelijk naar 4 eilanden geweest waar je kan ontbijten, lunchen, winkelen, zwemmen, zonnen en wandelen.

Ik raad deze tocht aan iedereen aan! Precies de goede hoeveelheid mensen voor het formaat van de boot; we hadden allemaal ruimte zat om zowel de zon als de schaduw op te zoeken tijdens de trip. Verder was er een wachttijd bij de blue cave, wat door de bemanning heel goed werd opgelost met een extra bezoek aan een andere cave. Kortom; heel tevreden en bijgekleurde mensen hier!

If you don't have a lot of time in Split but still want to see some of the islands then you must do this tour. It was amazing and so much fun. The lunch was absolutely delicious and Antonia & Wietse were super friendly. This tour was for us the highlight of our 2 weeks in Croatia. Highly recommend it to everyone visiting Split.

Het raften was heel erg leuk, het was helemaal niet te moeilijk of te zwaar maar juist precies goed. We mochten tussendoor ook zwemmen en van een rots afspringen, en er werden veel foto's gemaakt. Onze gids was ook heel gezellig en deed enthousiast mee.