Split
In 6 dagen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Split

Wil je alle activiteiten in Split ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Split

Het was een kleine speedboot waar ongeveer 10 mensen (en dan nog 2 bestuurders) op konden. Flink hobbelig ritje. Niet voor mensen die snel misselijk worden. Maar wel echt heel gaaf. Eerste stop in Trogir, een leuke en mooie maar kleine stad. Niet heel bijzonder. De stop was 1 uur en 10 minuten. Niet genoeg om wat te eten en het dorpje rond te lopen. Daarna naar de blue lagoon. Door corona was er vrijwel niemand, maar ook het café was dicht (restaurant wel open). Blue lagoon was niet zo heel blauw, maar misschien kwam dit door het weer. Duikbril (geen snorkel) gekregen en hiermee kon je wel leuk naar de visjes kijken. Hierbij is het wel een kiezelstrand, dus waterschoenen zou wel handig zijn. Derde stop was eiland Šolta. Erg klein dorpje. Ook hier een stop van 1 uur en 10 minuten wat net genoeg was om een cocktail te drinken en rond te lopen. De gidsen/bestuurders waren heel aardig maar vertelden echt het nodige.

If you don't have a lot of time in Split but still want to see some of the islands then you must do this tour. It was amazing and so much fun. The lunch was absolutely delicious and Antonia & Wietse were super friendly. This tour was for us the highlight of our 2 weeks in Croatia. Highly recommend it to everyone visiting Split.

Leuke wandeling om in een korte tijd de bezienswaardigheden van de stad te zien. Fijne gids die goed op de hoogte was van de geschiedenis van de stad en voldoende vertelde over de bezochte plaatsen.

The excursion was super fun!! The park was beautiful and it was very lovely to swim by the waterfall. The tour gide (Daniela) was very sweet and funny. She made sure

Iets wat je zeker gezien moet hebben als je richting Split gaat! Mooie omgeving met een leuke gids, alleen jammer dat we niet meer konden zwemmen