Split
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Split : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Split a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Split

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 467 beoordelingen

Tour heel mooi, helaas met een paar negatieve kanttekeningen!

Tour naar de eilanden (5 van de beloofde 6) was heel mooi, kapitein deed z'n best maar mocht best iets meer vertellen. Bij het tweede eiland mochten we zwemmen en zouden de kinderen kunnen snorkelen (ware het niet dat er geen snorkels op deze boot waren, lagen op de 2e boot). Toen de tweede boot arriveerde vroeg ik het personeel om snorkelsets maar onze kapitein was bij hun niet bekend en zonder verder iets te zeggen voerde ze weg. Kinderen dus zwaar teleurgesteld. Nogmaals hele mooi tour maar jammer van de snorkels en de onbeschofde reacties van de collega's van onze kapitein.

Ernesto was zeer amuzant informatief en wist veel te vertellen over de kroatische geschiedenis. Zeker een aanrader alleen pas op als je in het water gaat bij de waterval, de rotsen daar zijn verschrikkelijk glad. Verder heel leuk en genoeg tijd om rustig rond te kijken. Ook was de chauffeur erg kundig zelfs op de smalle wegen. Bravo

Leuke wandeling om in een korte tijd de bezienswaardigheden van de stad te zien. Fijne gids die goed op de hoogte was van de geschiedenis van de stad en voldoende vertelde over de bezochte plaatsen.

superleuke gezellige dag gehad met Rocco de begeleider. Vertelde veel ook over andere tripjes. De buschauffeur Anthony reed lekker rustig en comfortabel. Al met al zeer geslaagde dag!!

Goed onderhouden boot. Gastvrij personeel. Goede band met relaxte (dans)muziek. We mochten wel eerder vertrekken, dan hadden we meer van de zonsondergang kunnen zien.