2 Uur Durende Segwaytour Door Split

Split Segwaytour

Product ID: 16081

Vanaf € 70 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Ophaalservice

We kunnen je met een busje ophalen bij je hotel.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Rij door de straten van Split op je eigen Segway
  • Leer interessante en unieke feiten over de stad terwijl je gids noemenswaardige plekken aanwijst
  • Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden, waaronder het Paleis van Diocletianus, Marjanpark, Sustipan, het Nationaal Theater, Fruitplein en meer
  • Geniet van het uitzicht over de stad vanaf de top van de Marjanheuvel
Overzicht
Reis door Split en bekijk de belangrijke plekken op een 2 uur durende rit door de stad op een Segway. De gids vertelt je over de geschiedenis van de stad terwijl je door de stad rijdt langs het Nationaal Theater, het Paleis van Diocletianus en meer!
Wat te verwachten
Voel de wind in je haren terwijl je op je eigen Segway door Split rijd op deze 2 uur durende tour. Een Segway is zowel snel als leuk en een unieke en ongebruikelijke manier om een stad te bekijken. Voel de sensatie, de opwinding, en het absolute plezier van het door de stad rijden op een van deze fantastische uitvindingen.

Segways zijn gebaseerd op geavanceerde gyroscopische technologie en jouw Segway reageert al op de kleinste bewegingen. Je zult binnen de kortste tijd leren hoe je met je Segway om moet gaan en voordat je het weet zul je door de stad aan het rijden zijn.

Terwijl je door Split reist zal jouw deskundige gids je helpen door je de meest belangrijke plekken aan te wijzen. Bezoek het Paleis van Diocletianus dat een buitensporige buitenkant en ongelofelijke kunst heeft. Ga naar het Kroatisch Nationaal Theater, waar het hele jaar door opera, ballet en theatervoorstellingen worden gehouden. Ga dan de Marjanheuvel op, vanwaar je een uitzicht hebt op de meest belangrijke locaties en bezienswaardigheden in Split.

Jouw 2 uur durende tour kan aangepast worden om aan de behoeften en wensen van de groep te voldoen, dus ga mee en bekijk Split op een leuke en unieke manier!
Inbegrepen
  • Uitrusting (helmen)
  • Fluorescerende hesjes
  • Koffie
Niet inbegrepen
  • Lunch
Trefpunt

De naam van de straat is Obala hrvatskog narodnog preporoda. (Openen in Google Maps)

Vanaf € 70 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (32 Beoordelingen)

Georganiseerd door

R.D.COMITTO

Product ID: 16081