Belangrijke Informatie
Duur
10 uur - 11 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Ophaalservice

Je gids haalt je op voor het hotel of ander verblijf. Geef a.u.b. de naam en het adres van je hotel door en laat ook het telefoonnummer achter.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek de waterval Skradinski Buk, die tot de mooiste plekken in het National Park Krka behoort
 • Fris je op met een bad in het koude water van de waterval Roški Slap
 • Ontdek het mooie stadje Šibenik, waar de Krka overgaat in de rivier de Adria
 • Sta aan de voet van de reusachtige kathedraal van de heilige Jacob, die tot het werelderfgoed van de UNESCO behoort
 • Geniet van een spectaculair uitzicht op de schilderachtige eilanden Visovac en Primosten
Overzicht
Breng een hele dag door in het national park Krka en het stadje Šibenik. Zie de waterval Roški Slap en het adembenemende panorama van het eiland Visovac. Bezoek de kathedraal van de heilige Jacob in Šibenik, die behoort tot het UNESCO erfgoed.
Wat te verwachten
Ontdek het nationale park Krkra en Šibenik op een schilderachtige dagtour vanuit Split of Trogir. Tijdens de eerste stop bij de waterval Skradinski Buk, krijg je een rondleiding door het gebied. Veel stenen huisjes en watermolens worden in de loop van het jaar omgebouwd tot een museum en de talrijke tentoonstellingen doen veel mensen verbazen. Wandel over een net van paden en houten bruggetjes, en fris je op met een bad in het koude water van de waterval.

Reis vervolgens verder naar de waterval Roški Slap, die perfect is om in te zwemmen. Gun jezelf een heerlijke (optionele) lunch in een typisch Dalmatisch restaurant. Proef van de uitgekozen wijnen en de heerlijke huisgemaakte gerechten als Prosciutto, kaas en brood. Met nieuwe energie zet je je reis voort naar de diepe kloof van de rivier Krka.

Onderweg wacht er een adembenemend uitzicht op het eiland Visovac op je. Sluit je tour af met een bezoek aan het stadje Šibenik, dat vooral beroemd is vanwege de kathedraal van de heilige Jacob, die overigens tot het UNESCO werelderfgoed behoort. Op de terugweg naar Split volg je de dromerige weg langs de kust, die je meeneemt langs de idyllische dorpjes en eilanden zoals Primošten en Marina.
Inbegrepen
 • Pick up en drop off bij het centrale ontmoetingspunt
 • Vervoer in een minivan of tourbus
 • Toegangskaarten voor het National Park Krka
 • Bezoek aan Šibenik
 • Officiële gids
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt
Wat je moet weten
Optioneel: In het park hebben gasten de mogelijkheid te lunchen in een typisch Dalmatische Konoba (eetcafé). Het menu bestaat uit lokale, traditionele gerechten zoals prosciutto, kaas, heerlijk brood en wijn, vruchten en groentes.

Handige tips:
Gasten moeten geschikte kleding dragen: sportkleding, badkleding, comfortabele schoenen, extra kleding. Buiten het seizoen moet je een warme trui meenemen.

Vanaf € 56 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (44 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Portal travel agency

Product ID: 28160