SS Rotterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over SS Rotterdam

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 606 beoordelingen

Zeer leuke rondvaart. De bruisende haven ontdekken vanop het water is geweldig. De keuze tussen binnen en buiten maakt dat de weersomstandigheden geen roet in het eten gooien bij een vooraf geplande uitstap. Wij hebben met 8 vrienden genoten op het buitendek van het magnifieke uitzicht op de haven met een heerlijk biertje en glaasje wijn. Zeker aan te raden!

Bij de spido-kassa was de tegoedbon (€100,-) die wij hadden van Getyourguide niet bekend. Hebben hemel en aarde bewogen om samen met een spido-leidinggevende de tegoedbon in te wisselen. Daarna konden we genieten van een prachtige rondvaart door de haven. Er mocht iets meer info worden verteld .

Ik vond de ervaring om met een bus te water te gaan wel een aparte en ook leuk. Het rondje Rotterdam vond ik minder, maar de gids maakte heel veel goed. Veel droge humor.

Leuke rondvaart door de haven. Je ziet de hoogtepunten van Rotterdam. Ook indrukwekkend om zo dicht langs de zeecontainers te kunnen varen.

Erg leuke ervaring van land naar water, spannend met zoveel wind en stroming in de Maas, maar kwam allemaal goed. De gids was super.