Belevingen in
St. Augustine

In de oudste stad van de VS vind je heerlijk weer, een kalme kustsfeer en Spaanse koloniale architectuur.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

St. Augustine: De beste dingen die je niet wil missen

St Augustine: Nights of Lights Trolley Tour

1. St Augustine: Nights of Lights Trolley Tour

De bekroonde Nights of Lights van St. Augustine, uitgeroepen tot een van de "10 beste displays voor vakantieverlichting ter wereld", wordt bewonderd door een wereldwijd publiek en viert zijn 28e jaar. Met meer dan 3 miljoen sprankelende witte lichten die elke hoek van de stad sieren en zich uitstrekken over bijna 20 blokken, creëert het een betoverd wonderland dat een glimlach op je gezicht en warme vakantieherinneringen in je hart zal toveren. De openluchttrolleys zijn perfect voor sightseeing en het maken van foto's. Met een gratis magische kijkbril kunt u genieten van een verbeterde, volledig meeslepende vakantie-ervaring. Elk jaar worden gasten van de Old Town Trolley gevraagd om te helpen bij het kiezen van de Top 3 verlichtingsdisplays van de stad. Winnaars van deze prestigieuze prijzen ontvangen geld, prijzen en een van de meest gewilde trofeeën in de stad! Om gasten de veiligste en meest comfortabele sightseeing-ervaring te bieden, zijn dit jaar alleen volledige rijen voor maximaal 4 personen beschikbaar om sociale afstand te garanderen.

...
St. Augustine: Trolley Tour & St. Augustine History Museum

2. St. Augustine: Trolley Tour & St. Augustine History Museum

Bekijk het historische St. Augustine tijdens deze hop-on hop-off trolleytour van een hele dag. Luister terwijl je dirigenten de tour vertellen met een fascinerende en leuke mix van trivia en verhalen. Kom meer te weten over de oudste continu bewoonde nederzetting van het land in het St. Augustine History Museum. Geniet van een volledige tour van 90 minuten op de trolley of heb de vrijheid om in en uit te stappen bij een van de 22 haltes. Voorkom dat u door het verkeer gaat of een parkeerplaats moet zoeken en betalen. Laat uw conducteur de navigatie voor u regelen. Beleef het verhaal van de eerste nederzetting in Noord-Amerika opnieuw terwijl je Castillo de San Marcos ziet, het Spaanse fort gebouwd in de 17e eeuw. Zie de beroemde bron Ponce de Leon, die wordt beschouwd als de Fontein van de Jeugd, waar je het water kunt proeven. Verken de site van de eerste mis in Amerika in de missie van Nombre de Dios. Ervaar het vroege St. Augustine terwijl je door Old St. Augustine Village reist, met huizen uit de 18e en 19e eeuw. Bewonder het Gonzalez-Alvarez-huis, het oudste gedocumenteerde koloniale huis in Florida dat werd bewoond door Britse, Spaanse en Amerikaanse kolonisten. Dompel jezelf onder in de 500-jarige geschiedenis van de stad terwijl je de exposities in het St. Augustine History Museum bekijkt.

...
St. Augustine: Haunted Old Town Trolley Tour

3. St. Augustine: Haunted Old Town Trolley Tour

Wanneer de conducteur "All Aboard!" roept – ben je erbij? Verken de donkere kant van de oudste stad van de natie en laat een Ghost Host je gids zijn. Bekijk de Old Jail, de site van talloze gedocumenteerde paranormale ervaringen die is opgenomen in het Florida en National Register of Haunted Places. Mis deze vreselijk leuke paardrijtocht niet. Je hoort verhalen over de spookachtige Hugenoten- en Tolomato-begraafplaatsen. Luister terwijl de Ghost Host waargebeurde verhalen vertelt over paranormale activiteit en verhalen over moord en chaos in St. Augustine. Je zult ook een unieke enge stop ervaren in het Potter's Wax Museum. Deze Ghost Tour wil je niet missen! Het is de enige spooktocht die je meeneemt naar twee van de meest spookachtige gebouwen van de stad! Verkozen tot beste spooktocht van het beste van St. Augustine

...
St. Augustine: Treasure Hunt Cruise met show aan boord

4. St. Augustine: Treasure Hunt Cruise met show aan boord

Doe mee aan een 1,5-uur durende reis met een eersteklas, interactieve show aan boord van een echt piratenschip. Het schip is ontworpen en gebouwd voor zijn doel, als een drijvend podium voor live piratenshows. Het doel is om een breed scala aan dynamische en interactieve entertainmentprogramma's te bieden die geschikt zijn voor alle leeftijden. De ambitie van de bemanning is om de beste piratenshow in Florida te leveren, ongeacht de leeftijdsgroep van het publiek. De voorstelling wordt gerepeteerd maar niet gescriped, waardoor de piraten kunnen improviseren en met het publiek kunnen communiceren. Geen enkele andere attractie kan dit opwindende en unieke avontuur waarmaken.

...
St. Augustine: Marineland Dolphin Meet & Greet

5. St. Augustine: Marineland Dolphin Meet & Greet

Leer alles over 's werelds meest geliefde zeezoogdier, de dolfijn, in Marineland. Bekijk de immense Atlantische Oceaan en creëer een band met een van de intelligentste mariene soorten ter wereld. Alle opties bevatten belangrijke informatie over dolfijnen, hun dieet, zorgprogramma's, evenals enkele tips over hoe ze hun natuurlijke habitat kunnen redden. Geniet van een Meet 'n Greet-programma waar je een onvergetelijk eerste dolfijnavontuur van dichtbij zult beleven. Kom en hang rond aan de rand van de fantastische Atlantische Oceaan terwijl u geniet van het warme weer in Florida.

...
St. Augustine: spookachtige wandeltocht van 1,5 uur

6. St. Augustine: spookachtige wandeltocht van 1,5 uur

Volg de verhalenvertellers door de oude binnenstad en bezoek een aantal van hun favoriete spooklocaties tijdens deze wandeltocht langs de spookachtige plaatsen van St. Augustine. Ontmoet je gids bij de oude stadspoort en wandel door de duistere straten terwijl je luistert naar verhalen van bewoners die lang geleden zijn overleden en nu als geesten ronddwalen. Tijdens je wandeltocht door de huiveringwekkendste delen van St. Augustine, de oudste stad van de VS, krijg je de meest betoverende en historische verslagen van paranormale verschijningen, waarnemingen en waarom ze opduiken te horen. Als je van de oude begraafplaatsen naar de beruchte Castillo de San Marcos loopt, zal je gids er voor zorgen dat je de kans krijgt om je eigen paranormale ontmoetingen te onderzoeken en vast te leggen. Deze rondleiding, die sinds 1998 wordt gegeven, is al eens in de prijzen gevallen en is toegankelijk voor jong en oud — de allerbeste rondwandeling zonder draaboek. De ervaring begint en eindigt op dezelfde locatie met een handige parkeergelegenheid in de buurt.

...
Combinatiepakket St. Augustine Trolley & Musea

7. Combinatiepakket St. Augustine Trolley & Musea

St. Augustine staat bekend om zijn prachtige zandstranden, adembenemende architectuur, verouderde gebouwen en de betekenis ervan voor de vormgeving van Amerika. Met dit combopakket St. Augustine kunt u de stad verkennen, met toegang tot de oude gevangenis, toegang tot het Old Store Museum en een bezoek aan het St. Augustine History Museum. Spring aan boord van een van de trolleys en ervaar "transportainment", een heerlijke combinatie van transport en entertainment. Bezoek meer dan 100 bezienswaardigheden in St. Augustine in je eigen tempo. Je rondleiding door de Oude Gevangenis wordt geleid door de gevangenbewaarders en bevat een close-up van de cellen voor mannen en vrouwen, maximale veiligheid en een verzameling wapens. Wanneer je de Old Store bezoekt, ga je terug in de tijd om de nieuwste en beste tijdbesparende wonderen van 1900 te ontdekken. Kijk met verbazing hoe de vriendelijke griffiers, slager en slangolieverkoper de nieuwste uitvindingen van turn-of-the-the-art tonen. - eeuwig leven. Het is echt alsof je in een Sears Roebuck-catalogus uit 1908 wandelt. Er zijn meer dan 400 jaar aan geschiedenis te ontdekken in het St. Augustine History Museum. Terwijl je door de exposities reist, zie je authentieke artefacten, ongepubliceerde foto's en leer je over de evolutie van St. Augustine en Florida onder Spaans en Brits bestuur. Het combo-pakket geeft je echt het beste van St. Augustine op één eenvoudig ticket.

...
St. Augustine: Potter's Wax Museum Ticket

8. St. Augustine: Potter's Wax Museum Ticket

Ontdek het eerste wassenbeeldenmuseum van Amerika in het hart van het historische St. Augustine, Florida. Dit wassenbeeldenmuseum biedt gasten de mogelijkheid om te communiceren met meer dan 160 wasfiguren, variërend van Hollywood A-listers tot individuen die de nationale geschiedenis hebben gevormd. De inspiratie achter Potter's Wax Museum kwam van een kinderreisje naar Londen gemaakt door oprichter, George L. Potter. Als kind was hij gebiologeerd door de levensechte figuren en wilde hij zijn plezier delen met het Amerikaanse publiek. In 1947 begon Potter samen te werken met GEMS of London, een bekende wasstudio, om unieke figuren voor zijn museum te maken. Potter gebruikte kunstenaars uit heel Europa om in dit project te helpen met de uit Frankrijk geïmporteerde was, haar uit Italië en het beeldhouwen in België. Potter's Wax Museum, dat in 1949 de deuren opent, heeft gediend als een interactieve, educatieve en leuke attractie voor bezoekers van de oude stad.

...
St. Augustine Pirate and Treasure Museum Tickets

9. St. Augustine Pirate and Treasure Museum Tickets

Reis drie eeuwen terug naar de gouden eeuw van de piraterij in dit spectaculaire interactieve museum. Bekijk meer dan 800 authentieke piratenartefacten (een van de grootste collecties ter wereld) in bekroonde interactieve tentoonstellingen, zoals het Book of Pirates. Vuur een echt kanon af, raak een 400 jaar oude schatkist aan en verken het executiedok. Til een echte goudstaaf op, hersteld van het Spaanse galjoen Santa Margarita, die omstreeks 1622 zonk. Breng de Jolly Roger-vlag omhoog en ontmoet zelfs een piraat als je geluk hebt! Leer alles over 's werelds meest beruchte zeeschurken tijdens je reis naar het interactieve Piraten- en schatmuseum. Het is een boeiend avontuur voor alle leeftijden!

...
St. Augustine: The Black Raven Rum Runners Pirate Show (21+)

10. St. Augustine: The Black Raven Rum Runners Pirate Show (21+)

Maak een reis op een piratenschip terwijl je een live en interactieve piratenshow bekijkt die is ontworpen voor volwassenen. Al het materiaal is geschikt voor een volwassen publiek, dus deze cruise is niet voor de gemakkelijk beledigde mensen. Geniet van drankjes uit een bar met volledige vergunning terwijl je wordt vermaakt door een dynamische en interactieve voorstelling. De ambitie van de bemanning is om de beste piratenshow in Florida te leveren, ongeacht de leeftijdsgroep van het publiek. De uitvoering wordt gerepeteerd, maar niet gescript, waardoor de piraten met het publiek kunnen improviseren. Geen enkele andere attractie kan dit opwindende en unieke piratenavontuur waarmaken.

...

Sitemap St. Augustine

Wil je alle activiteiten in St. Augustine ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.