Kies data

St. Bridget's Church

St. Bridget's Church: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Privéwandelingstocht door Gdansk: legendes en feiten

1. Privéwandelingstocht door Gdansk: legendes en feiten

Leer de feiten en legendes van de historische stad Gdańsk kennen tijdens een privéwandeling door de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden. Bewonder de voormalige poorten van de oude stad, inclusief de Upland Gate aan het begin van de Royal Way. Luister hoe deze route vroeger alleen toegankelijk was voor de machtige vorsten. Ga verder naar Long Market en het stadhuis. Passeer vervolgens de Neptunus-fontein en Arthur's Court (Dwor Artusa) om het voormalige ontmoetingspunt van de kooplieden van de stad te zien, nu een filiaal van het Historisch Museum van Gdańsk. Ga het hof binnen, waar de muren bedekt zijn met friezen van mythologische en historische personages. Ga door naar de Green Gate met uitzicht op de Motlawa-rivier. Ga vervolgens de St. Mary's Church binnen, de grootste bakstenen kerk ter wereld. Sluit je twee uur sightseeing af in het imposante Great Armory en bewonder een van de mooiste voorbeelden van renaissance-architectuur in de stad. Luister naar gedetailleerde beschrijvingen van de architectuur en bespreek de middeleeuwse geschiedenis en hedendaagse erfenis van de stad. Kies de drie uur durende touroptie om de andere kanten van de oude stad en de eilanden aan de Motlawa-rivier te verkennen. Ontdek het schattige eiland Spichrzow en bewonder de architectuur en jachten in de omgeving. Bekijk de Baltic Symphony Hall en zijn fantastische gebouwen. Breid je sightseeing uit tot vier uur en betreed de kerk van St. Bridget om het unieke altaar te zien gemaakt van barnsteen, de belangrijkste grondstof van de regio. Sta versteld van de buitengewone versieringen op de daken en muren, en geniet van inbegrepen toegang. Tijdens de zes uur durende tour, begin je aan een volledige verkenning van de oude binnenstad en de belangrijkste stad. Je gids vertelt je alles over de stad, inclusief interessante feiten en fantastische legendes. Er is voldoende tijd om alle uithoeken van de stad te ontdekken en te genieten van een speciaal bezoek aan het Europees Solidariteitscentrum, een van de modernste musea in Europa. Wandel door de bewegende tentoonstellingen en informatieve installaties over de geschiedenis van Polen en Gdansk.

Gdansk: Stadtrundfahrt, Sightseeing, stadstour per golfkar

2. Gdansk: Stadtrundfahrt, Sightseeing, stadstour per golfkar

Wij nodigen u uit om samen met ons Gdansk te verkennen in een comfortabele golfkar! Geniet van het zien van de meest interessante en historische plekken in de stad en haar geschiedenis. Onze goed voorbereide gidsen richten zich erop om van uw tour een unieke en onvergetelijke ervaring te maken. We zijn toegewijd aan klanttevredenheid. De tours die wij aanbieden zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en ook voor mensen met een handicap. We bieden ook gepersonaliseerde rondleidingen aan. Als u zich zorgen maakt of speciale verzoeken wilt doen, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wil je de stad Gdańsk, haar geschiedenis en cultuur van dichtbij leren kennen, dan is een rondreis met ons de beste optie. Welkom!

Gdansk: City Highlights Tour per elektrische auto

3. Gdansk: City Highlights Tour per elektrische auto

Ontmoet je vriendelijke gids bij het centraal gelegen informatiepunt en ga op avontuur met je elektrische auto. Verken de indrukwekkende oude binnenstad van de stad terwijl u geniet van de charmante sfeer en unieke architectuur. Bekijk vanuit de auto beroemde bezienswaardigheden, waaronder de St. Mary's Church, Arthur's Court en de Golden Gate. Ga vervolgens langs de scheepswerf en leer over het belang ervan voor het verleden van Gdansk, en bewonder vervolgens het stadhuis en de iconische St. Bridget-kerk. Luister tijdens de tour naar de fascinerende verhalen van je gids over het lokale leven, de geschiedenis en de cultuur. Geniet aan het einde van de tour van drop-off naar het ontmoetingspunt.

Gdansk 1-daagse hoogtepunten privérondleiding en vervoer

4. Gdansk 1-daagse hoogtepunten privérondleiding en vervoer

Geniet van het ophalen van je hotel en ga op pad met je lokale gids. Begin met een bezoek aan de historische oude binnenstad en bewonder de prachtige architectuur, kleurrijke gebouwen en smalle steegjes die dateren uit de middeleeuwen. Ga door de beroemde Golden Gate, Arthur's Court en de Neptunus-fontein en bezoek vervolgens de Mariakerk. Stop vervolgens bij de prachtige Motlawa-rivier en bewonder het Amber Altar in de St. Bridget's Church. Verken van daaruit de scheepswerf en leer over het belang ervan in de ontwikkeling van Gdansk. Aankomst in de wijk Oliwa en geniet van de gotische architectuur, bezoek vervolgens de kathedraal van Oliwa en luister naar een orgelconcert. Strek uw benen tijdens een wandeling door Oliwa Park, de thuisbasis van een idyllische Japanse tuin. Stop daarna bij de baai van Gdansk, gevolgd door een wandeling langs de Brzenzo-pier. Bezoek ten slotte Westerplatte, de plek waar de Tweede Wereldoorlog begon, en luister naar de fascinerende historische verhalen van je gids. Stop bij de naburige militaire begraafplaats voordat u ontspant op de terugreis naar uw hotel.

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours

Overzicht activiteiten in St. Bridget's Church

Wil je alle activiteiten in St. Bridget's Church ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.