St. George

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

St. George: De beste dingen die je niet wil missen

 • Van Hurricane: Sand Mountain Dune Self-Drive UTV Adventure

  1. Van Hurricane: Sand Mountain Dune Self-Drive UTV Adventure

  Begin aan dit avontuur en verken een verscheidenheid aan ecosystemen en bezienswaardigheden die alleen de lokale bevolking kent. De focus van de tour ligt voornamelijk op de unieke rode zandduinen en zandpaden in het Sand Hollow State Park. De gidsen zijn zeer ervaren en komen tegemoet aan elke bestuurder en hun ervaringsniveau. Leer hoe u door verschillende terreinen en obstakels kunt rijden voor een all-inclusive ervaring. Rijd door de woestijn en geniet van een spectaculair uitzicht.

 • St. George: Sunset ATV Adventure in de buurt van Zion National Park

  2. St. George: Sunset ATV Adventure in de buurt van Zion National Park

  Wees getuige van de zonsondergang zoals je nog nooit hebt gezien tijdens een memorabele ATV-tour in het Sand Hollow State Park. Bewonder hoe onder de ondergaande zon de rode rotsen en woestijn tot leven komen. Geniet van een spectaculaire ervaring die je niet wilt missen. Je ATV-avontuur vindt plaats in het Sand Hollow State Park, waar je naar een hoogte van ongeveer 3500 voet zult stijgen met een spectaculair uitzicht op meren en bergketens. Volg je deskundige gids door een box canyon die ooit een schuilplaats was voor outlaws, en rijd dan over de zandduinen. Geniet van veel stops om een perfecte foto te maken en geniet tijdens de kleurrijke zonsondergang van het uitzicht op Red Rock-formaties.

 • St. George: 4-uur durende ATV-tour

  3. St. George: 4-uur durende ATV-tour

  Ervaar de ware majestueuze rode rotsformaties en zandduinen op deze spannende 4-uurs ATV-tour. Je ziet de hele St. George Valley en helemaal tot aan Zion National Park en Gooseberry Mesa (op een heldere dag). Je zult hoog genoeg klimmen om enkele grote zandduinen te bereiken waar de grote heuvels en zandbakken zich bevinden. Er gaat niets boven de drukte om door de grote heuvels te rijden of hoger en hoger in een zandbak te rijden. Je hebt ook de kans om het populaire Jurassic Park te verkennen, een populaire plek met verbazingwekkende rotsformaties. Op weg naar beneden, kijk uit voor de box canyon die een grote schuilplaats voor vogelvrij van het oude westen was. Deze tour is geschikt voor iedereen, van de beginner tot de meer gevorderde rijder. Je deskundige gids zorgt ervoor dat je een veilig en opwindend avontuur hebt, ongeacht je rijvaardigheid.

 • St. George: Full-Day ATV-avontuur in Sand Hollow State Park

  4. St. George: Full-Day ATV-avontuur in Sand Hollow State Park

  Rijd door het binnenland van Red Rock Country tijdens deze 5 uur durende ATV-tournee in Zuid-Utah. Ontdek 'Jurassic Park', een verbazingwekkend gebied waar moeder natuur de zandstenen heuvels heeft ontworpen om eruit te zien als verschillende prehistorische wezens, sculpturen, gezichten - een heuvel lijkt zelfs op een enorm cruiseschip. Je hebt tijd om je benen te strekken, rond te lopen, op de creaties te klimmen en geweldige foto's te maken. Geniet van een heerlijke picknicklunch en verwissel verhalen over alles wat je tot nu toe hebt gedaan en gezien. Verken de grote zandduinen waar alle enorme heuvels en zandbakken zich bevinden. Bekijk het "Flintstone House", een stenen formatie die je meeneemt naar het tijdperk van de dinosaurussen. Houd je ogen open voor de rotsformaties die eruitzien als een reuzenschildpad of zelfs een dinosauruskop. Deze tour is geschikt voor beginnende of gev...

 • Van Hurricane: Warner Valley Self-Drive begeleide UTV-tour

  5. Van Hurricane: Warner Valley Self-Drive begeleide UTV-tour

  Ga op pad en geniet van de kleurrijke rode en paarse landschappen van de Warner Valley tijdens een UTV-tour. Maak een tour van 3 of 4 uur en ontdek het terrein en de rotsformaties van het gebied op een van deze robuuste voertuigen. Volg de 3 uur durende tour en rijd naar unieke bestemmingen, waaronder Horseshoe Bend, Warner Valley Overlook, Fort Pierce. Kies voor meer tijd op de paden de 4 uur durende tour en ontdek The Dinosaur Tracks en Pride Rock. Deze opwindende tochten zijn geschikt voor elk vaardigheidsniveau. Je professionele gids zal je trainen in het besturen van een UTV en je leren hoe je het beste rond de obstakels kunt rijden die je tegenkomt op de paden.

Más actividades y cosas que hacer en St. George

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en St. George? Pincha aquí para ver la lista completa.