Belevingen in
St. George

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

St. George: De beste dingen die je niet wil missen

St. George: Sunset ATV Adventure in de buurt van Zion National Park

1. St. George: Sunset ATV Adventure in de buurt van Zion National Park

Wees getuige van de zonsondergang zoals je nog nooit hebt gezien tijdens een memorabele ATV-tour in het Sand Hollow State Park. Bewonder hoe onder de ondergaande zon de rode rotsen en woestijn tot leven komen. Geniet van een spectaculaire ervaring die je niet wilt missen. Je ATV-avontuur vindt plaats in het Sand Hollow State Park, waar je naar een hoogte van ongeveer 3500 voet zult stijgen met een spectaculair uitzicht op meren en bergketens. Volg je deskundige gids door een box canyon die ooit een schuilplaats was voor outlaws, en rijd dan over de zandduinen. Geniet van veel stops om een perfecte foto te maken en geniet tijdens de kleurrijke zonsondergang van het uitzicht op Red Rock-formaties.

...
Hurricane: UTV-tour bij zonsondergang met uitzicht op het Zion National Park

2. Hurricane: UTV-tour bij zonsondergang met uitzicht op het Zion National Park

Ga op pad tijdens een UTV-tour en bekijk de unieke bezienswaardigheden en ecosystemen van Zion National Park. Maak een tour van 2, 3 of 4 uur en ontdek het terrein en de rotsformaties van het gebied op een van deze ruige voertuigen. Volg een aanpasbare tour van maximaal 25 bestemmingen, allemaal onder het toeziend oog van een professionele gids. Sluit de dag af met een ontzagwekkende zonsondergang boven Zion National Park. Deze opwindende tours zijn geschikt voor elk vaardigheidsniveau. Je professionele gids zal je trainen in het besturen van een UTV en je leren hoe je het beste om de obstakels heen kunt rijden die je op de paden tegenkomt.

...
Van Hurricane, Utah: West Rim Trail zelfrijdende UTV-tour

3. Van Hurricane, Utah: West Rim Trail zelfrijdende UTV-tour

Ga de paden op en beklim de hoge heuvels van Sand Hollow State Park tijdens een privé-UTV-tour. Maak een tour van 2, 3 of 4 uur en ontdek het terrein en de rotsformaties van het gebied op een van deze ruige voertuigen. De West Rim biedt voldoende variatie aan routes om aan uw interesses te voldoen. Volg je gids op paden zoals The Funnel, The Squeeze, Top of the World en Big Rock Candy Playground. Maak een tour van 3 uur om de Cliffhanger Trail te verkennen, of een tour van 4 uur om de kliffen van de Insanity Trail te zien. Deze opwindende tours zijn geschikt voor elk vaardigheidsniveau. Je professionele gids zal je trainen in het besturen van een UTV en je leren hoe je het beste om de obstakels heen kunt rijden die je op de paden tegenkomt.

...
St. George: 4-uur durende ATV-tour

4. St. George: 4-uur durende ATV-tour

Ervaar de ware majestueuze rode rotsformaties en zandduinen op deze spannende 4-uurs ATV-tour. Je ziet de hele St. George Valley en helemaal tot aan Zion National Park en Gooseberry Mesa (op een heldere dag). Je zult hoog genoeg klimmen om enkele grote zandduinen te bereiken waar de grote heuvels en zandbakken zich bevinden. Er gaat niets boven de drukte om door de grote heuvels te rijden of hoger en hoger in een zandbak te rijden. Je hebt ook de kans om het populaire Jurassic Park te verkennen, een populaire plek met verbazingwekkende rotsformaties. Op weg naar beneden, kijk uit voor de box canyon die een grote schuilplaats voor vogelvrij van het oude westen was. Deze tour is geschikt voor iedereen, van de beginner tot de meer gevorderde rijder. Je deskundige gids zorgt ervoor dat je een veilig en opwindend avontuur hebt, ongeacht je rijvaardigheid.

...
Van Hurricane: Warner Valley Self-Drive begeleide UTV-tour

5. Van Hurricane: Warner Valley Self-Drive begeleide UTV-tour

Ga op pad en geniet van de kleurrijke rode en paarse landschappen van de Warner Valley tijdens een UTV-tour. Maak een tour van 3 of 4 uur en ontdek het terrein en de rotsformaties van het gebied op een van deze robuuste voertuigen. Volg de 3 uur durende tour en rijd naar unieke bestemmingen, waaronder Horseshoe Bend, Warner Valley Overlook, Fort Pierce. Kies voor meer tijd op de paden de 4 uur durende tour en ontdek The Dinosaur Tracks en Pride Rock. Deze opwindende tochten zijn geschikt voor elk vaardigheidsniveau. Je professionele gids zal je trainen in het besturen van een UTV en je leren hoe je het beste rond de obstakels kunt rijden die je tegenkomt op de paden.

...

Sitemap St. George

Wil je alle activiteiten in St. George ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.