St. James's Palace
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

St. James's Palace: tours & tickets

St. James's Palace: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle 752 tickets en tours

Wat anderen zeggen over St. James's Palace

Gemiddelde beoordeling
4.2 / 5
gebaseerd op 2.869 beoordelingen

Een prima manier om snel iets van de stad te zien en te horen. Er is een apart commentaar voor kinderen, maar deze is alleen in het Engels. Onze buschauffeur gaf ook zelf commentaar, wat erg leuk en vaak grappig was! Hij praatte alleen wel erg snel.

je word overaal naar toe gebracht dus ziet echt alles. we hebben met de boot van Westminster naar de Tower Bridge gegaan en daarna weer de bus op. de boot vaart van alle 2 kanten, dus ook bij de london eye en ook aan de overkant. aanraader

Londen: hop on, hop off-bustour Original London Sightseeing Beoordeeld door

Een geweldige ervaring. Wij hadden het geluk dat we drie verschillende wisselingen op dezelfde dag konden bekijken. Onder begeleiding van een geweldige kleine broer van Hagrid werd er veel verteld en veel gelachen. Een topervaring.

Londen: wandeltocht wisseling van de wacht Beoordeeld door

Was goed geregeld, loopafstand naar de volgende halte of als je een ander route wilt doen. Alleen wel lang wachten op de bus in Picadily Circus van de gelr route omdat de bus zich afwijkt van de halte waar ie moest stoppen.

Fantastichr uitzichten de cabines zijn bijna helemaal van glas waardoor je van meerdere kanten zeer mooi uitzicht hebt er staat een bankje in het midden van de cabine de rit duurt 30 min er is ook een gratis 4 d film bij

Original Tour en ticket voor de London Eye Beoordeeld door
Omslagfoto: Eden, Janine and Jim, CC BY 2.0