St. James's Park
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

St. James's Park: tours & tickets

St. James's Park: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle 744 tickets en tours

Wat anderen zeggen over St. James's Park

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 1.670 beoordelingen

Super leuke fietstocht met geweldige gids! Met een groepje van ongeveer 13 personen hebben wij Londen verkend per fiets met een Nederlandse gids. Je komt langs (bijna) alle highlights van Londen, en ook wat minder bekende plekjes (die wel super leuk zijn om te zien!). Ideale manier om de stad te verkennen. Een aanrader aan iedereen!

Londen: Classic Gold fietstocht van 3,5 uur Beoordeeld door

We waren met een vrij grote groep (15 mensen) maar Eileen (onze gids) heeft het erg leuk en goed gedaan. Behalve dat ze ons veilig door de stad gidste op een drukke zaterdag, gaf ze ook nog eens veel en leuke informatie over alle bezienswaardigheden. Zeker aan te raden!

Londen: Classic Gold fietstocht van 3,5 uur Beoordeeld door

Een geweldige ervaring. Wij hadden het geluk dat we drie verschillende wisselingen op dezelfde dag konden bekijken. Onder begeleiding van een geweldige kleine broer van Hagrid werd er veel verteld en veel gelachen. Een topervaring.

Londen: wandeltocht wisseling van de wacht Beoordeeld door

Fantastisch, onze gids Daniëlle wist heel veel te vertellen

Je ziet alleen niet het wisselen van de wacht, maar je begint bij King James palace en daarna loop je mee tot Buckingham palace. De gids weet precies waar je moet staan om alles het beste te zien. Ze verteld heel veel met humor.

Londen: wandeltocht wisseling van de wacht Beoordeeld door

Leuke en leerzame activiteit ook de gids was erg aardig. Je ziet echt alle hoogtepunten en je krijgt heel veel informatie waar je de rest van je verblijf ook nog iets aan hebt. Echt super!!

Londen: Classic Gold fietstocht van 3,5 uur Beoordeeld door
Omslagfoto: Charles D P Miller, CC BY 2.0