St. James's Park

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap St. James's Park

Wil je alle activiteiten in St. James's Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over St. James's Park

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.670 beoordelingen

Leuke ochtend gehad met een leuke begeleider

De ochtend was leuk, de echte wisseling van de wacht zie je niet van dichtbij. Maar alles wat er vooraf gebeurd wel. En dit op de beste plekken om het te kunnen zien. De wisseling van de wacht is een enorme drukke bedoeling je zou anders uren vooraf al aan het hek moeten gaan staan. De begeleider maakte er een leuke spektakel van ook voor de kinderen die erbij waren.

Een geweldige ervaring. Wij hadden het geluk dat we drie verschillende wisselingen op dezelfde dag konden bekijken. Onder begeleiding van een geweldige kleine broer van Hagrid werd er veel verteld en veel gelachen. Een topervaring.

Fantastisch, onze gids Daniëlle wist heel veel te vertellen

Je ziet alleen niet het wisselen van de wacht, maar je begint bij King James palace en daarna loop je mee tot Buckingham palace. De gids weet precies waar je moet staan om alles het beste te zien. Ze verteld heel veel met humor.

Super ervaring. In plaats van te drummen aan Buckingham Palace kregen we de wissel van de wacht veel beter en actiever te zien. Samen met de fanfare en de wacht wandelen was fun !

Was een hele leuke middag! Goed voorzien van hapjes en drankjes . Leuke aanrader voor iedereen die Londen vanuit een hele leuke bus wilt zien