St Mark's Square, Zagreb: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Zagreb: privéwandeling langs hoogtepunten met kabelbaankaartje

1. Zagreb: privéwandeling langs hoogtepunten met kabelbaankaartje

Word volledig ondergedompeld in de cultuur van Zagreb tijdens een uitgebreide rondleiding door de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad met verhelderend commentaar. Bezoek de drukke Dolac-markt, luister naar het traditionele verhaal van de heks van Grich en reis als een local aan boord van de kabelbaan van het openbaar vervoer. Pak je camera en ontmoet je gids voor een mooie wandeling met ongelooflijke uitzichten over de stad vanaf verhoogde plekken. Verken de Dolac-markt, in de oude middeleeuwse nederzetting Kaptol, en leer wat de lokale bevolking graag eet. Bekijk de briljante kaasmarkt en proef wat snacks als je wilt. Rijd aan boord van 's werelds kortste kabelbaanroute om enkele heuvelachtige delen te vermijden, loop door de Stenen Poort en bewonder panoramische uitzichten van onder het Grič-kanon. Bezoek het San Marcoplein en bewonder de historische kerk. Wandel door de oude pubstraat en ontvang aanbevelingen voor goed ambachtelijk bier. Eindig je reis op het Ban Jelačić-plein, het belangrijkste plein in de stad. Vanaf hier kunt u een overvloed aan banketbakkers, wijnbars of restaurants ontdekken waar u wat lokaal eten kunt verslinden.

Zagreb: Fotowandeling met gids

2. Zagreb: Fotowandeling met gids

Bewonder de bekende bezienswaardigheden van Zagreb en laat je verrassen door spannende verhalen uit het verleden, terwijl je door de charmante straten en parken slentert en de meest fotogenieke plekjes vastlegt. Bewonder de kathedraal in gotische stijl, geniet van het prachtige uitzicht vanaf de Strossmayer Promenade en duik in de gezellige steegjes die rond het San Marcoplein kronkelen, om de tour te beëindigen bij het prachtige Nationale Theater. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, hoor de verhalen achter de mensen die de stad door de eeuwen heen hebben gevormd en krijg handige fotografietips.

Zagreb: privéwandeling over eten en geschiedenis met proeverijen

3. Zagreb: privéwandeling over eten en geschiedenis met proeverijen

De tour is zo ontworpen dat je geen van de beroemde bezienswaardigheden mist, maar je ook volledig kunt onderdompelen in de lokale cultuur. Ontmoet elkaar op het belangrijkste plein van Zagreb -Trg Bana Jelačića Begin met het verkennen van lokale voedselhotspots en bekijk onderweg hoogtepunten van de stad -St. Catharinaplein, San Marcoplein, Stenen Poort Geniet van een leuke rit op de kabelbaan van Zagreb Loop door de Tkalčićeva-straat - het hart van de ambachtelijke bierscene van Zagreb 12 proeverijen inclusief de Kroatische wijnproeverij inbegrepen Probeer klassiekers van Kroatië - Sarma & Zagorski Strukli De tour is privé en kan worden aangepast aan uw voedselwensen

Zagreb: Echt onvergetelijke complete tour door Zagreb

4. Zagreb: Echt onvergetelijke complete tour door Zagreb

Deze tour is ideaal als je een hele dag in Zagreb bent en er het meeste van wilt zien! Het is de meest ontspannen en complete tour van Zagreb, dus je zult nooit de hoogtepunten of de ware essentie van de cultuur missen. Een comfortabele panoramische rit vanuit uw hotel is er om het hele lagere deel van de stad te begrijpen. Een heerlijke koffiepauze is ook inbegrepen. Er zal een bezoek worden gebracht aan de monumentale begraafplaats Mirogoj, een van de beste van Europa's sculpturale begraafplaatsen die velen vergelijken met die van Parijs! Geniet van Zagreb door de ogen van de lokale gids die een geweldige tour tot leven zal brengen, vol interessante inzichten!

Privé dagtocht naar de Kroatische hoofdstad Zagreb inc. lokale gids

5. Privé dagtocht naar de Kroatische hoofdstad Zagreb inc. lokale gids

Verken Zagreb en leer meer over de geschiedenis van de middeleeuwen tot de Koude Oorlog tijdens een dagtrip vanuit Venetië. Volg mee en luister naar fascinerende verhalen van je lokale gids terwijl je historische bezienswaardigheden ziet, zoals de kathedraal van Zagreb en de kerk van St. Mark. Geniet van vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Begin je tour met een pick-up op een aangewezen tijdstip bij je accommodatie in Wenen. Na een korte introductie gaat u verder met een rit door het Oostenrijkse en Sloveense platteland, met een koffie- en ontbijtpauze halverwege naar Zagreb. Bij aankomst in Zagreb wordt u begroet door uw Engelssprekende lokale gids die u kennis laat maken met de geschiedenis van de Kroatische hoofdstad, inclusief de beroemdste locaties. Zie het Ban Jelacic-plein, de bovenstad, de middeleeuwse stenen poort, de gotische kathedraal van Zagreb, de San Marco-kerk en het plein en het Zrinjevac-park. Vraag naar lokale legendes en mythen, en over verborgen goud onder Zagreb. Kom meer te weten over de samenvoeging van de twee steden Kaptol en Gradec tot de huidige stad Zagreb, en de Turkse invasie van de stad en de verdediging ervan tegen het Gric-kanon, dat een moderne traditie is geworden. Breng vrije tijd door om te lunchen, winkelen of een van de vele centraal gelegen musea of tentoonstellingen in de omgeving te bezoeken voordat u geniet van een mooie rit terug naar uw accommodatie in Wenen.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
St Mark's Square, Zagreb

In de buurt van St Mark's Square, Zagreb

Meer zien

Andere activiteiten in St Mark's Square, Zagreb

Wil je alle activiteiten in St Mark's Square, Zagreb bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.