St Nicholas Market

10 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Bristol

73 activiteiten gevonden
Sorteren op:

St Nicholas Market: topattracties in de buurt

St Nicholas Market: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Bristol: Blackbeard to Banksy rondleiding met gids

Bristol: Blackbeard to Banksy rondleiding met gids

Ontdek het historische centrum van Bristol tijdens een twee uur durende tour met een deskundige gids. Begin je rondleiding buiten de kathedraal van Bristol op College Green, een imposante middeleeuwse kerk uit de 12e eeuw. Terwijl je door de binnenstad loopt, hoor je over de oorsprong van de stad, waar het voor het eerst begon, en het middeleeuwse centrum. Je gaat dan verder naar de locatie van het Normandische kasteel, strategisch gelegen tussen de rivier de Avon en de rivier de Frome. Zie bewijs van blitzschade, gepleegd door de nazi's tegen Bristol tijdens de Tweede Wereldoorlog. Doorheen leer je over Banksy, Brunel, Blackbeard en vele andere beroemde inwoners van Bristol (wiens naam al dan niet met een B begint). Hoor bizarre echo's en eindig uiteindelijk aan de historische havenkant van Bristol na het zien van de kleinste, grootste en mooiste straatkunstwerken in de stad.

Bristol: St. Nicholas Markt en Air Raid Shelter Tour

Bristol: St. Nicholas Markt en Air Raid Shelter Tour

Je lokale gids neemt je mee op een magische rondleiding van de Saksische oorsprong van Bristol naar het bruisende heden van de stad! Geniet van bevoorrechte toegang tot onderaardse gangen, vergezichten op daken, schuilkelders uit WO 11 en zalen waar ooit de beste bands uit de jaren 1960 speelden. Je rondleiding begint bij de hoofdingang van de Corn Exchange. Daarna wandel je door oude straatjes om de schade van de Blitz uit WO2 en de spectaculaire architectuur te bekijken en leer je over het handelsverleden van Bristol! Nadat je de hoogtepunten van de oude stad hebt ontdekt, leidt je gids je onder de straten voor een ondergronds avontuur door de grootste openbare schuilkelder van Bristol. Een complete tijdcapsule en verborgen juweeltje! Deze unieke tour geeft je exclusieve toegang tot delen van de stad die normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek. Je zult ontroerd, gefascineerd en verbaasd zijn door de WW2 Air Raid Shelter, nog steeds het best bewaarde geheim van Bristol. Misschien ontmoet je zelfs Margaret - onze vriendelijke geest! Je gids houdt je op de hoogte en vermaakt je tot lunchtijd, wanneer je de geneugten van St. Nicholas Market en het beste streetfood van Bristol kunt proeven. Koop wat leuke souvenirs als je er toch bent!

Bristol: begeleide spooktocht

Bristol: begeleide spooktocht

Bristol Ghost Tours is de enige speciale spooktour die vandaag beschikbaar is in Bristol. We bieden volledig rondleidingen met een professionele gekostumeerde gids, om je mee te nemen door het oude middeleeuwse hart van de stad, die je kennis laat maken met een moderne stad vol met geesten en verhalen over het paranormale. De tour zelf is gezinsvriendelijk, komt samen buiten de kathedraal van Bristol op College Green om 19.30 uur op touravonden en duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten. Je wordt rondgeleid als onderdeel van een groep, met nooit meer dan 32 mensen, en wordt ondergedompeld in de vele verborgen geheimen en verschrikkingen die wachten op maar liefst 17 verschillende spookachtige locaties. De tour begint om 19.30 uur buiten de kathedraal van Bristol en weeft vervolgens een pad langs The Hatchet Inn, de Bristol Beacon, Christmas Steps, Lower Maudlin Rd, Union St, St Nicholas Markets, Bristol Bridge, King St, Bristol Old Vic, Koninginneplein. De route zelf is bijna rond en omvat de oudste delen van de stad en tot wel 17 verschillende spookachtige locaties. De tour eindigt op Queens Square, zeer dicht bij bushaltes en het centrum van de stad en vele pubs, cafés, restaurants en hotels.

Bristol: Self-Guided Sightseeing Audio Tour

Bristol: Self-Guided Sightseeing Audio Tour

De rondleiding begint op Bristol Bridge en vertelt het verhaal van het begin van Bristol. Leer hoe de stad zijn naam kreeg en wandel dan naar Castle Park, de plek van de oorspronkelijke Angelsaksische nederzetting. Vervolgens kom je aan in de Old City van Bristol en leer je meer over de fascinerende geschiedenis. Verken de charmante Saint Nicholas Markets en ga dan door de enige overgebleven stadspoort. Bekijk het gebied waar het See No Evil Street Art Festival werd gehouden en bewonder de grauwe gebouwen die zijn opgefleurd door kunstenaars uit de hele wereld. Ga verder naar de Christmas Steps en vervolgens naar Colston Hall. Bezoek de oudste pub van Bristol en loop dan langs twee van Banksy's beroemdste straatkunstwerken. Stop bij Bristol Cathedral, gevolgd door een wandeling rond College Green. Ga verder naar de historische Bristol Docks en bezoek dan de beroemde Old Vic waar je een hapje kunt eten. Luister onderweg naar de boeiende verhalen van je audiogids over de plaatselijke geschiedenis en cultuur, en naar de aanbevelingen voor de beste plekjes om te bezoeken tijdens je verblijf. Houd er rekening mee dat deze tour volledig in het Engels is en helaas geen optie heeft om naar een andere taal te vertalen.

Bristol: Het beste van Bristol, rondleiding op de fiets

Bristol: Het beste van Bristol, rondleiding op de fiets

Op onze in Bristol gebouwde tempelfietsen volgen we stille geplaveide achterafstraatjes door de oude stad, op zoek naar street art hotspots, prachtige achtergronden en geheime routes langs de oude stadsmuren. We passeren de beroemde St. Nick's Market in Bristol en ontdekken een aantal van de plekken in de voorhoede van de eetscene van Bristol. Al peddelend over autovrije paden langs de haven zien we historische scheepsbouwwerven, de kleurrijke huizen van Cliftonwood en Brunel's Great Britain - het schip dat de wereld veranderde. De tour brengt je dicht bij een paar Banksy muurschilderingen en geeft je een onovertroffen uitzicht op de Clifton Suspension Bridge. Je gids geeft je ook persoonlijke aanbevelingen voor shows, tentoonstellingen, restaurants en pubs om het meeste uit je tijd in Bristol te halen. De route is geschikt voor alle fietscapaciteiten en vermijdt drukke wegen en heuvels. Renners moeten 150 cm of langer zijn en jonger dan 16 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Bristol: Stadswandeling met gids en interactieve schattenjacht

Bristol: Stadswandeling met gids en interactieve schattenjacht

Go Quest Adventures verandert de straten van Bristol in een avonturenspeelplaats! Verken de straten van Bristol en ontgrendel een verborgen pad door aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen en uitdagingen te voltooien, en onderweg punten te verdienen, allemaal op eigen houtje via de Go Quest Adventures-app. Bekijk de hoogtepunten van het gebied, verken de verborgen juweeltjes en leer onderweg wat insider-geschiedenis en leuke weetjes (zelfs de lokale bevolking zal iets nieuws ontdekken!). Bristol, een levendige en bruisende stad met een onafhankelijke geest en ooit erkend als de vriendelijkste stad van het Verenigd Koninkrijk. Een historische haven met roekeloze piraten, beroemd om de Clifton Suspension Bridge, de thuisbasis van Wallace & Gromit en de gevierde straatartiest Banksy, Bristol is een locatie die je gezien moet hebben en die je niet zal teleurstellen. Omdat de Quest zelf wordt geleid, kun je: * Start je zoektocht wanneer je maar wilt, krijg direct toegang zonder thuis af te drukken * Ga zo snel als je wilt en probeer bovenaan het klassement te komen, of ga in je eigen tempo en stop onderweg voor rustpauzes. Je zoektocht begint in de buurt van de kathedraal van Bristol en slingert je dicht bij de haven, door de oude straten van de stad en langs enkele beroemde trappen voordat je terugkeert naar de plek van een van Banksy's beroemdste straatwerken. Tijdens je Quest kun je een of twee piraten 'ontmoeten', een gruwelijk verhaal horen over een deuropening en een van de oudste speelhuizen van het VK zien. Dus pak je papegaai en ooglapje, trek comfortabele schoenen aan en maak je klaar om de bezienswaardigheden te verkennen, verborgen juweeltjes te ontdekken en uiteindelijk je Bristol Quest te overwinnen! Dit is een ideale buitenactiviteit voor koppels, gezinnen, vriendengroepen, schoolgroepen en kan de perfecte teambuilding of bedrijfsactiviteit zijn. Op maat gemaakte Quests en groepspakketten zijn beschikbaar door een e-mail te sturen naar hello@goquestadventures.com. Begin vandaag nog met Questen!

Bristol: Klassieke wandeltour

Bristol: Klassieke wandeltour

Ga op een fascinerende reis door het legendarische verleden en het levendige heden van Bristol met onze klassieke wandeltour. Je begint bij de bruisende Bristol Harbourside en duikt in het maritieme erfgoed van de stad, waar de echo's van avonturen op zee nog steeds weerklinken. Onze eerste stop brengt je naar de SS Great Britain, een bewijs van Victoriaanse ingenieurskunst en een symbool van de maritieme suprematie van Bristol. Duik in de geschiedenis van het schip als 's werelds eerste oceaanvarende, door propellers aangedreven ijzeren schip, ontworpen door de visionair Isambard Kingdom Brunel. We vervolgen onze verkenningstocht naar het M Shed Museum, genesteld aan de haven en bieden een boeiende blik in de veelzijdige geschiedenis van Bristol. Door middel van interactieve tentoonstellingen, artefacten en persoonlijke verhalen ontdek je de evolutie van de stad van een bruisende haven tot een bruisend cultureel centrum. Vervolgens gaan we naar Bristol Cathedral, een architectonisch wonder vol gotische pracht en praal. Leer meer over de eeuwenoude geschiedenis, de architectonische betekenis en de rol als spiritueel heiligdom temidden van het bruisende stadslandschap. We laten de kathedraal achter ons en slenteren door de oude stad van Bristol, een labyrint van geplaveide straten, historische gebouwen en drukke markten. Verken iconische monumenten zoals St. Nicholas Market, Corn Street en Bristol Bridge, elk doordrenkt met verhalen uit voorbije eeuwen. Onze reis leidt ons vervolgens naar Queen Square, een oase van rust temidden van de stedelijke drukte. Ontdek de Georgian elegantie van het plein en duik in haar rijke geschiedenis als middelpunt van het sociale en culturele leven van Bristol. Als onze tour ten einde loopt, keren we terug naar Bristol Harbourside, waar het allemaal begon. Neem even de tijd om na te denken over de hoogtepunten van onze expeditie, van de maritieme wonderen tot de charmante straatjes, en dompel jezelf onder in de tijdloze allure van deze dynamische stad. Ga met ons mee op de klassieke wandeltour en ontdek de essentie van het verleden en heden van Bristol, waar elke stap een nieuw hoofdstuk in dit boeiende verhaal onthult.

St Nicholas Market: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Bristol: Blackbeard to Banksy rondleiding met gids

Bristol: Blackbeard to Banksy rondleiding met gids

Ontdek het historische centrum van Bristol tijdens een twee uur durende tour met een deskundige gids. Begin je rondleiding buiten de kathedraal van Bristol op College Green, een imposante middeleeuwse kerk uit de 12e eeuw. Terwijl je door de binnenstad loopt, hoor je over de oorsprong van de stad, waar het voor het eerst begon, en het middeleeuwse centrum. Je gaat dan verder naar de locatie van het Normandische kasteel, strategisch gelegen tussen de rivier de Avon en de rivier de Frome. Zie bewijs van blitzschade, gepleegd door de nazi's tegen Bristol tijdens de Tweede Wereldoorlog. Doorheen leer je over Banksy, Brunel, Blackbeard en vele andere beroemde inwoners van Bristol (wiens naam al dan niet met een B begint). Hoor bizarre echo's en eindig uiteindelijk aan de historische havenkant van Bristol na het zien van de kleinste, grootste en mooiste straatkunstwerken in de stad.

Bristol: St. Nicholas Markt en Air Raid Shelter Tour

Bristol: St. Nicholas Markt en Air Raid Shelter Tour

Je lokale gids neemt je mee op een magische rondleiding van de Saksische oorsprong van Bristol naar het bruisende heden van de stad! Geniet van bevoorrechte toegang tot onderaardse gangen, vergezichten op daken, schuilkelders uit WO 11 en zalen waar ooit de beste bands uit de jaren 1960 speelden. Je rondleiding begint bij de hoofdingang van de Corn Exchange. Daarna wandel je door oude straatjes om de schade van de Blitz uit WO2 en de spectaculaire architectuur te bekijken en leer je over het handelsverleden van Bristol! Nadat je de hoogtepunten van de oude stad hebt ontdekt, leidt je gids je onder de straten voor een ondergronds avontuur door de grootste openbare schuilkelder van Bristol. Een complete tijdcapsule en verborgen juweeltje! Deze unieke tour geeft je exclusieve toegang tot delen van de stad die normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek. Je zult ontroerd, gefascineerd en verbaasd zijn door de WW2 Air Raid Shelter, nog steeds het best bewaarde geheim van Bristol. Misschien ontmoet je zelfs Margaret - onze vriendelijke geest! Je gids houdt je op de hoogte en vermaakt je tot lunchtijd, wanneer je de geneugten van St. Nicholas Market en het beste streetfood van Bristol kunt proeven. Koop wat leuke souvenirs als je er toch bent!

Bristol: begeleide spooktocht

Bristol: begeleide spooktocht

Bristol Ghost Tours is de enige speciale spooktour die vandaag beschikbaar is in Bristol. We bieden volledig rondleidingen met een professionele gekostumeerde gids, om je mee te nemen door het oude middeleeuwse hart van de stad, die je kennis laat maken met een moderne stad vol met geesten en verhalen over het paranormale. De tour zelf is gezinsvriendelijk, komt samen buiten de kathedraal van Bristol op College Green om 19.30 uur op touravonden en duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten. Je wordt rondgeleid als onderdeel van een groep, met nooit meer dan 32 mensen, en wordt ondergedompeld in de vele verborgen geheimen en verschrikkingen die wachten op maar liefst 17 verschillende spookachtige locaties. De tour begint om 19.30 uur buiten de kathedraal van Bristol en weeft vervolgens een pad langs The Hatchet Inn, de Bristol Beacon, Christmas Steps, Lower Maudlin Rd, Union St, St Nicholas Markets, Bristol Bridge, King St, Bristol Old Vic, Koninginneplein. De route zelf is bijna rond en omvat de oudste delen van de stad en tot wel 17 verschillende spookachtige locaties. De tour eindigt op Queens Square, zeer dicht bij bushaltes en het centrum van de stad en vele pubs, cafés, restaurants en hotels.

Bristol: Self-Guided Sightseeing Audio Tour

Bristol: Self-Guided Sightseeing Audio Tour

De rondleiding begint op Bristol Bridge en vertelt het verhaal van het begin van Bristol. Leer hoe de stad zijn naam kreeg en wandel dan naar Castle Park, de plek van de oorspronkelijke Angelsaksische nederzetting. Vervolgens kom je aan in de Old City van Bristol en leer je meer over de fascinerende geschiedenis. Verken de charmante Saint Nicholas Markets en ga dan door de enige overgebleven stadspoort. Bekijk het gebied waar het See No Evil Street Art Festival werd gehouden en bewonder de grauwe gebouwen die zijn opgefleurd door kunstenaars uit de hele wereld. Ga verder naar de Christmas Steps en vervolgens naar Colston Hall. Bezoek de oudste pub van Bristol en loop dan langs twee van Banksy's beroemdste straatkunstwerken. Stop bij Bristol Cathedral, gevolgd door een wandeling rond College Green. Ga verder naar de historische Bristol Docks en bezoek dan de beroemde Old Vic waar je een hapje kunt eten. Luister onderweg naar de boeiende verhalen van je audiogids over de plaatselijke geschiedenis en cultuur, en naar de aanbevelingen voor de beste plekjes om te bezoeken tijdens je verblijf. Houd er rekening mee dat deze tour volledig in het Engels is en helaas geen optie heeft om naar een andere taal te vertalen.

Bristol: Het beste van Bristol, rondleiding op de fiets

Bristol: Het beste van Bristol, rondleiding op de fiets

Op onze in Bristol gebouwde tempelfietsen volgen we stille geplaveide achterafstraatjes door de oude stad, op zoek naar street art hotspots, prachtige achtergronden en geheime routes langs de oude stadsmuren. We passeren de beroemde St. Nick's Market in Bristol en ontdekken een aantal van de plekken in de voorhoede van de eetscene van Bristol. Al peddelend over autovrije paden langs de haven zien we historische scheepsbouwwerven, de kleurrijke huizen van Cliftonwood en Brunel's Great Britain - het schip dat de wereld veranderde. De tour brengt je dicht bij een paar Banksy muurschilderingen en geeft je een onovertroffen uitzicht op de Clifton Suspension Bridge. Je gids geeft je ook persoonlijke aanbevelingen voor shows, tentoonstellingen, restaurants en pubs om het meeste uit je tijd in Bristol te halen. De route is geschikt voor alle fietscapaciteiten en vermijdt drukke wegen en heuvels. Renners moeten 150 cm of langer zijn en jonger dan 16 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Bristol: Stadswandeling met gids en interactieve schattenjacht

Bristol: Stadswandeling met gids en interactieve schattenjacht

Go Quest Adventures verandert de straten van Bristol in een avonturenspeelplaats! Verken de straten van Bristol en ontgrendel een verborgen pad door aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen en uitdagingen te voltooien, en onderweg punten te verdienen, allemaal op eigen houtje via de Go Quest Adventures-app. Bekijk de hoogtepunten van het gebied, verken de verborgen juweeltjes en leer onderweg wat insider-geschiedenis en leuke weetjes (zelfs de lokale bevolking zal iets nieuws ontdekken!). Bristol, een levendige en bruisende stad met een onafhankelijke geest en ooit erkend als de vriendelijkste stad van het Verenigd Koninkrijk. Een historische haven met roekeloze piraten, beroemd om de Clifton Suspension Bridge, de thuisbasis van Wallace & Gromit en de gevierde straatartiest Banksy, Bristol is een locatie die je gezien moet hebben en die je niet zal teleurstellen. Omdat de Quest zelf wordt geleid, kun je: * Start je zoektocht wanneer je maar wilt, krijg direct toegang zonder thuis af te drukken * Ga zo snel als je wilt en probeer bovenaan het klassement te komen, of ga in je eigen tempo en stop onderweg voor rustpauzes. Je zoektocht begint in de buurt van de kathedraal van Bristol en slingert je dicht bij de haven, door de oude straten van de stad en langs enkele beroemde trappen voordat je terugkeert naar de plek van een van Banksy's beroemdste straatwerken. Tijdens je Quest kun je een of twee piraten 'ontmoeten', een gruwelijk verhaal horen over een deuropening en een van de oudste speelhuizen van het VK zien. Dus pak je papegaai en ooglapje, trek comfortabele schoenen aan en maak je klaar om de bezienswaardigheden te verkennen, verborgen juweeltjes te ontdekken en uiteindelijk je Bristol Quest te overwinnen! Dit is een ideale buitenactiviteit voor koppels, gezinnen, vriendengroepen, schoolgroepen en kan de perfecte teambuilding of bedrijfsactiviteit zijn. Op maat gemaakte Quests en groepspakketten zijn beschikbaar door een e-mail te sturen naar hello@goquestadventures.com. Begin vandaag nog met Questen!

Bristol: Klassieke wandeltour

Bristol: Klassieke wandeltour

Ga op een fascinerende reis door het legendarische verleden en het levendige heden van Bristol met onze klassieke wandeltour. Je begint bij de bruisende Bristol Harbourside en duikt in het maritieme erfgoed van de stad, waar de echo's van avonturen op zee nog steeds weerklinken. Onze eerste stop brengt je naar de SS Great Britain, een bewijs van Victoriaanse ingenieurskunst en een symbool van de maritieme suprematie van Bristol. Duik in de geschiedenis van het schip als 's werelds eerste oceaanvarende, door propellers aangedreven ijzeren schip, ontworpen door de visionair Isambard Kingdom Brunel. We vervolgen onze verkenningstocht naar het M Shed Museum, genesteld aan de haven en bieden een boeiende blik in de veelzijdige geschiedenis van Bristol. Door middel van interactieve tentoonstellingen, artefacten en persoonlijke verhalen ontdek je de evolutie van de stad van een bruisende haven tot een bruisend cultureel centrum. Vervolgens gaan we naar Bristol Cathedral, een architectonisch wonder vol gotische pracht en praal. Leer meer over de eeuwenoude geschiedenis, de architectonische betekenis en de rol als spiritueel heiligdom temidden van het bruisende stadslandschap. We laten de kathedraal achter ons en slenteren door de oude stad van Bristol, een labyrint van geplaveide straten, historische gebouwen en drukke markten. Verken iconische monumenten zoals St. Nicholas Market, Corn Street en Bristol Bridge, elk doordrenkt met verhalen uit voorbije eeuwen. Onze reis leidt ons vervolgens naar Queen Square, een oase van rust temidden van de stedelijke drukte. Ontdek de Georgian elegantie van het plein en duik in haar rijke geschiedenis als middelpunt van het sociale en culturele leven van Bristol. Als onze tour ten einde loopt, keren we terug naar Bristol Harbourside, waar het allemaal begon. Neem even de tijd om na te denken over de hoogtepunten van onze expeditie, van de maritieme wonderen tot de charmante straatjes, en dompel jezelf onder in de tijdloze allure van deze dynamische stad. Ga met ons mee op de klassieke wandeltour en ontdek de essentie van het verleden en heden van Bristol, waar elke stap een nieuw hoofdstuk in dit boeiende verhaal onthult.

Topattracties in Bristol

Activiteiten in St Nicholas Market

Rondleidingen in Engeland

Wat te doen in Engeland

Andere activiteiten in St Nicholas Market

Wil je alle activiteiten in St Nicholas Market bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over St Nicholas Market

Gemiddelde beoordeling

4.4
(35 beoordelingen)