Datums kiezen

St Nicholas Market
Cultuur & geschiedenis

Cultuur & geschiedenis

St Nicholas Market Cultuur & geschiedenis: onze aanbevelingen

Bristol: rondleiding St. Nicholas Market en schuilkelder

1. Bristol: rondleiding St. Nicholas Market en schuilkelder

Laat lokale gidsen je meenemen op een magische tour door 1000 jaar geschiedenis van Bristol. Geniet van bevoorrechte toegang tot ondergrondse gangen, uitzicht op daken, schuilkelders voor luchtaanvallen uit WO 11 en kamers die ooit rockten voor de beste bands van de jaren zestig. Bezoek de Sint-Niklaasmarkt voor de lunch. Je tour begint buiten de hoofdingang van de Corn Exchange. Wandel door oude straten om Blitz-schade, kasteelresten, straatkunst en nog veel meer te zien. Nadat je de hoogtepunten van de oude stad hebt ontdekt, ga je terug in de tijd en onder de straten om delen van de stad te verkennen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek. Je zult ontroerd, gefascineerd en verbaasd zijn door de WW2 Air Raid Shelter die als een levende tijdcapsule verborgen blijft onder de stad. Misschien ontmoet je zelfs Margaret, een vriendelijke geest. Leer onderweg over de rol van Bristol in de slavenhandel, piraterij en zijn huidige positie als hoofdstad van straatkunst. Je gids houdt je op de hoogte en vermaakt je tot de lunch, wanneer je de geneugten van St. Nicholas Market en het beste straatvoedsel in Bristol kunt proeven. Grijp wat leuke souvenirs terwijl je toch bezig bent.

Bristol: zelfgeleide sightseeing-audiotour

2. Bristol: zelfgeleide sightseeing-audiotour

De rondleiding begint op Bristol Bridge en vertelt het verhaal van het begin van Bristol. Leer hoe de stad zijn naam kreeg en wandel dan naar Castle Park, de plek van de oorspronkelijke Angelsaksische nederzetting. Vervolgens kom je aan in de Old City van Bristol en leer je meer over de fascinerende geschiedenis. Verken de charmante Saint Nicholas Markets en ga dan door de enige overgebleven stadspoort. Bekijk het gebied waar het See No Evil Street Art Festival werd gehouden en bewonder de grauwe gebouwen die zijn opgefleurd door kunstenaars uit de hele wereld. Ga verder naar de Christmas Steps en vervolgens naar Colston Hall. Bezoek de oudste pub van Bristol en loop dan langs twee van Banksy's beroemdste straatkunstwerken. Stop bij Bristol Cathedral, gevolgd door een wandeling rond College Green. Ga verder naar de historische Bristol Docks en bezoek dan de beroemde Old Vic waar je een hapje kunt eten. Luister onderweg naar de boeiende verhalen van je audiogids over de plaatselijke geschiedenis en cultuur, en naar de aanbevelingen voor de beste plekjes om te bezoeken tijdens je verblijf. Houd er rekening mee dat deze tour volledig in het Engels is en helaas geen optie heeft om naar een andere taal te vertalen.

Bristol: begeleide spooktocht

3. Bristol: begeleide spooktocht

Bristol Ghost Tours is de enige speciale spooktour die vandaag beschikbaar is in Bristol. We bieden volledig rondleidingen met een professionele gekostumeerde gids, om je mee te nemen door het oude middeleeuwse hart van de stad, die je kennis laat maken met een moderne stad vol met geesten en verhalen over het paranormale. De tour zelf is gezinsvriendelijk, komt samen buiten de kathedraal van Bristol op College Green om 19.30 uur op touravonden en duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten. Je wordt rondgeleid als onderdeel van een groep, met nooit meer dan 32 mensen, en wordt ondergedompeld in de vele verborgen geheimen en verschrikkingen die wachten op maar liefst 17 verschillende spookachtige locaties. De tour begint om 19.30 uur buiten de kathedraal van Bristol en weeft vervolgens een pad langs The Hatchet Inn, de Bristol Beacon, Christmas Steps, Lower Maudlin Rd, Union St, St Nicholas Markets, Bristol Bridge, King St, Bristol Old Vic, Koninginneplein. De route zelf is bijna rond en omvat de oudste delen van de stad en tot wel 17 verschillende spookachtige locaties. De tour eindigt op Queens Square, zeer dicht bij bushaltes en het centrum van de stad en vele pubs, cafés, restaurants en hotels.

Bristol: zelfgeleide stadswandeling en interactieve schattenjacht

4. Bristol: zelfgeleide stadswandeling en interactieve schattenjacht

Go Quest Adventures verandert de straten van Bristol in een avonturenspeelplaats! Verken de straten van Bristol en ontgrendel een verborgen pad door aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen en uitdagingen te voltooien, en onderweg punten te verdienen, allemaal op eigen houtje via de Go Quest Adventures-app. Bekijk de hoogtepunten van het gebied, verken de verborgen juweeltjes en leer onderweg wat insider-geschiedenis en leuke weetjes (zelfs de lokale bevolking zal iets nieuws ontdekken!). Bristol, een levendige en bruisende stad met een onafhankelijke geest en ooit erkend als de vriendelijkste stad van het Verenigd Koninkrijk. Een historische haven met roekeloze piraten, beroemd om de Clifton Suspension Bridge, de thuisbasis van Wallace & Gromit en de gevierde straatartiest Banksy, Bristol is een locatie die je gezien moet hebben en die je niet zal teleurstellen. Omdat de Quest zelf wordt geleid, kun je: * Start je zoektocht wanneer je maar wilt, krijg direct toegang zonder thuis af te drukken * Ga zo snel als je wilt en probeer bovenaan het klassement te komen, of ga in je eigen tempo en stop onderweg voor rustpauzes. Je zoektocht begint in de buurt van de kathedraal van Bristol en slingert je dicht bij de haven, door de oude straten van de stad en langs enkele beroemde trappen voordat je terugkeert naar de plek van een van Banksy's beroemdste straatwerken. Tijdens je Quest kun je een of twee piraten 'ontmoeten', een gruwelijk verhaal horen over een deuropening en een van de oudste speelhuizen van het VK zien. Dus pak je papegaai en ooglapje, trek comfortabele schoenen aan en maak je klaar om de bezienswaardigheden te verkennen, verborgen juweeltjes te ontdekken en uiteindelijk je Bristol Quest te overwinnen! Dit is een ideale buitenactiviteit voor koppels, gezinnen, vriendengroepen, schoolgroepen en kan de perfecte teambuilding of bedrijfsactiviteit zijn. Op maat gemaakte Quests en groepspakketten zijn beschikbaar door een e-mail te sturen naar hello@goquestadventures.com. Begin vandaag nog met Questen!

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Bristol

Bristol

Veelgestelde vragen over St Nicholas Market-Cultuur & geschiedenis

Welke andere activiteiten dan St Nicholas Market-Cultuur & geschiedenis zijn de moeite waard in Bristol?

Andere onmisbare dingen om te doen in Bristol:

Wat zijn de beste St Nicholas Market Cultuur & geschiedenis?

Andere activiteiten in St Nicholas Market

Wil je alle activiteiten in St Nicholas Market bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.