St Paul's Cathedral
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap St Paul's Cathedral

Wil je alle activiteiten in St Paul's Cathedral ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over St Paul's Cathedral

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.223 beoordelingen

De Cathedral is toch wel echt de moeite waard. Zeker de audiogids nemen, en zeker met kinderen. De familie tour is super voor de kids. We hebben ook de gallerijen bezocht. Hiervoor moet je goed te been zijn (205 trappen). Om naar de golden gallerijen te gaan moet je tegen open wenteltrappen kunnen! De versnelde toegang was niet echt nodig voor ons want het was om 14u niet echt druk. Echter wij moesten met de vouchers in de rij van de groepen gaan staan terwijl de andere kant voor gewone tickets vrij was...gelukkig mochten plots een aantal mensen naar de andere vrije kant.

Leuk om te bezichtigen. Geen multimediagids in het Nederlands verkrijgbaar. Je bent verplicht een andere taal te kiezen. St Paul's Cathedral trekt veel volk doch was onze versnelde toegang niet nodig. Er stond geen volk aan te schuiven. We waren in enkele seconden binnen.

Heel mooi. Persoon zan inkombalie is vergeten te melden dat het bezoek kon met audioguide. We hadden ons aangesloten bij een gids voo de highlights van de kathedraal, maar drzr sprak binnensmonds en lispelend en daardoor voor ons moeilijk vetstaanbaar.

Prachtige kathedraal met heel veel geschiedenis

Wegens het uitlopen van een andere activiteit hadden we te weinig tijd om deze op de geboekte dag te kunnen doen. Bij de kathedraal mochten we op een andere keer terugkeer, onze voucher was voor hen geldig tot einde van de maand. Lekker handig!

Interessant want toch zo'n 60 euro korting in totaal voor 4 attracties (2 volwassenen + 1 kind van 9). Minder interessant dat je evenzeer telkens aan de ticket office moest gaan aanschuiven voor de toegangskaartjes.