De populairste activiteiten van St. Pauli

Hamburg: 1,5 uur durende haven- en Speicherstadt-dagcruise

1. Hamburg: 1,5 uur durende haven- en Speicherstadt-dagcruise

Bekijk de attracties aan de haven van Hamburg vanuit een uniek perspectief, dobber langs indrukwekkende containerschepen en ontdek de historische wijk Speicherstadt aan boord van een 1,5 uur durende cruise met live commentaar van een Duitstalige gids en een exclusieve stop bij de iconische Elbphilharmonie. Begin je havenavontuur aan land terwijl je de beroemde "Überseebrücke"-brug oversteekt om de pier te bereiken waar je aan boord gaat van een traditionele Hamburgerboot die Barkasse wordt genoemd. Luister terwijl uw kapitein beslist welke route de boot zal nemen op basis van de weersomstandigheden, de watergetijden of als er bijvoorbeeld een heel spannend en interessant containerschip of een speciale boot de haven aandoet. Vertrek en vaar over de smalle waterwegen van het grootste pakhuizendistrict ter wereld, bekend als Speicherstadt. Geniet van de verbluffende architectuur van gebouwen die op houten funderingen en eikenhouten blokken staan. Leun achterover en ontspan terwijl u Hafen City passeert. Verken de open dekken en voel de verkoelende zeebries terwijl je wacht op perfecte fotomomenten vanaf de vele uitkijkpunten van de boot. Vaar langs rijen enorme containerschepen terwijl de boot de St. Pauli's Pier en de haven van Hamburg binnenvaart. Leer de geschiedenis van de vele belangrijke bezienswaardigheden van uw Duitstalige deskundige gids. Als uw reis ten einde loopt, stapt u vlak voor de Elbphilharmonie van boord of u kunt ervoor kiezen om weer uit te stappen op de plek waar de cruise aanvankelijk begon.

Hamburg: Sex and Crime in St. Pauli Tour voor 18+

2. Hamburg: Sex and Crime in St. Pauli Tour voor 18+

Ontdek de wilde kant van Hamburg tijdens deze seks- en misdaadwandeling in de wijk St. Pauli. Luister naar interessante anekdotes en details van je gids over de levens en liefdes van de rosse buurt terwijl je de legendarische plekken bezoekt. Bezoek tijdens je rondleiding de bar "Zur Ritze" en leer hoe het zijn naam kreeg. Ga naar de boksclub in de kelder, waar Mike Tyson en de gebroeders Klitschko trainden. Ontdek waar de beroemde lokale bokser is verdwenen en waarom zoveel beroemdheden naar deze rustieke bar komen. Zie hoe vrouwen door de Herbertstrasse kunnen lopen en leer meer over de Nutella-bende en zijn rivalen, de GMBH-bende. Ontdek wie St. Pauli bestuurt, wie de peetvader in de buurt was, en hoe het rechtssysteem hier werkt. Zoek uit of Jack the Ripper of iemand vergelijkbaar in Hamburg was en krijg toegang tot een vooraanstaande showclub aan het einde van de rondleiding.

Hamburg: Lijn een Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

3. Hamburg: Lijn een Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Geniet van een rondleiding in de dubbeldekker Line A-sightseeingbus in Hamburg. Reis langs de Speicherstadt (pakhuisstad) en havenstad naar de winkelgebieden van de stad. Krijg waardevolle inzichten in de stad en haar geschiedenis. Stap aan boord met je dagkaart waarmee je bij 20 bushaltes kunt in- en uitstappen. Bekijk de prachtige villa's in Harvestehude, het meer Outer Alster, het stadhuis, musea, de beroemde Reeperbahn en de haven. Ontvang informatie in uw eigen taal met een GPS-gestuurd audiosysteem dat kristalheldere gesproken tekst biedt in 11 talen via headsets. Leun achterover en geniet van het uitzicht rondom. Bij mooi weer gaat de bus open zodat je vrij uitzicht hebt.

Hamburg: XL-rondvaart door de haven van Hamburg van 1 uur

4. Hamburg: XL-rondvaart door de haven van Hamburg van 1 uur

Ontdek Hamburg tijdens een rondvaart door de haven en bewonder het uitzicht op het pakhuizendistrict en HafenCity. Bekijk de stad met de meeste bruggen van Europa, met ongeveer 2.400 bouwwerken over water, kanalen, kanalen en dokken. Stap aan boord van de rondvaartboot en ontdek de vele verschillende attracties en bezienswaardigheden van de stad, afhankelijk van de waterstand en de evenementen van de dag. Verken de historische Speicherstadt (het pakhuizendistrict) met zijn kanalen, de moderne HafenCity, de talloze bruggen over de Elbe, drukke sluizen en containerterminals, de Köhlbrand-brug en nog veel meer. Onderweg kom je meer te weten over de stad, haar geschiedenis, de inkomende en uitgaande schepen, en alles wat je verder interesseert. Ga lekker zitten en geniet van het uitzicht op de stad vanaf het zonnedek, of vanuit de lounge met airconditioning en grote panoramische ramen.

Hamburg: 2-uur XXL rondvaart door de haven van Hamburg

5. Hamburg: 2-uur XXL rondvaart door de haven van Hamburg

Geniet van de unieke maritieme flair en kleurrijke drukte in de haven van Hamburg tijdens deze dagelijkse cruise langs de haven. Leer dankzij je gids over de geschiedenis van de haven en de stad en maak een spannende rit door de sluizen. Ontdek deze toegangspoort tot de wereld van dichtbij aan boord van een klein schip, dat net zo geschikt is voor een vloot. Ontdek hoe groot de haven van Hamburg, de op een na grootste haven van Europa, is. Er is nauwelijks een andere stad ter wereld die zo verbonden is met haar haven; Hamburg heeft zich daardoor echt ontwikkeld. De belangrijkste bezienswaardigheden en de skyline zijn er onlosmakelijk mee verbonden. Ervaar het contrast tussen verleden en heden, handel en cultuur, het kleine vissersdorpje langs de Elbe en de ultramoderne containercomplexen. Je leert ook over de zondige stukken en de vismarkt, oude kotters en enorme cruise- en containerschepen. Onze gids aan boord biedt live commentaar in het Duits. Voor commentaar in andere talen kunt u de app 'Rainer Abicht' downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store. De app biedt audiotours van de havenrondvaart in zes verschillende talen.

Hamburg: insidertour over de Reeperbahn en door St. Pauli

6. Hamburg: insidertour over de Reeperbahn en door St. Pauli

Ervaar de rosse buurt van Hamburg met beroemdheden en Reeperbahn-experts. Ontmoet mensen, zoals de legendarische bodyguard van Udo Lindenberg, Eddy Kante, of iconische Red Light-experts en uitsmijters als Fabian Zahrt. Ontmoet drag queens, zoals Barbie Stupid, of historicus en lokale expert, Doc Eva Decker. Ga mee met de populairste Kieztour (buurttour) van Duitsland, met de perfecte mix van informatie, entertainment, ondeugd en een dolle show. Je wandelt langs de wereldberoemde Herbertstraße en politiebureau Davidwache naar een BDSM-kerker of seksshop.

Hamburg: 1,5 uur durende Grand Harbour-avondverlichtingscruise

7. Hamburg: 1,5 uur durende Grand Harbour-avondverlichtingscruise

Verken het havengebied van Hamburg tijdens een ontspannende avondbootcruise met live commentaar in het Duits en ontdek de meest romantische taferelen en de architectonische rijkdom van Hamburg vanuit een geheel nieuw perspectief. Begin je avondhavenavontuur in Landungsbrücken en steek de beroemde brug over om Pier 3 te bereiken, waar je aan boord van je schip gaat. Vertrek en vaar door de smalle waterwegen van het grootste pakhuisdistrict ter wereld, bekend als Speicherstadt. Geniet van de verbluffende architectuur en het verlichte uitzicht op de haven van Hamburg die schittert in prachtige blauwe lichten. Zie de lichten van de Elbphilharmonie, de Harbour City, de musicals, de landingsbruggen, de schepen en de containerbruggen die voorbestemd zijn om een romantische sfeer te creëren. Vaar door de grachten, het Elbe-strand en de beroemde vismarkt van Hamburg en leer de geschiedenis van de vele belangrijke bezienswaardigheden van uw Duitstalige deskundige gids.

Hamburg: Night Watchman's Tour van St. Pauli in het Duits

8. Hamburg: Night Watchman's Tour van St. Pauli in het Duits

Geniet van een unieke stadstour met de traditionele nachtwakers rond de grootste uitgaans- en rosse buurt van Europa. Je Duitstalige gids zal je ontmoeten in de Landungsbrücken en alles laten zien wat St. Pauli te bieden heeft. Je gids neemt de rol en het uniform op zich van de originele St. Pauli-nachtwaker, die de beruchte wijk Hamburg vertegenwoordigt. Hij zal met u de Große Freiheit ("De Grote Vrijheid") ontdekken. Bevredig je nieuwsgierigheid en leer alle lokale geheimen kennen. Luister naar hoe het is binnen het politiebureau van Davidwache, hoe de touwindustrie het pad van de Reeperbahn uitstippelde, het incident van Joe Cocker, de mysterieuze Herbertstraße en legendarische verhalen over Paul McCartney.

Hamburg: havenrondvaart van 1 uur

9. Hamburg: havenrondvaart van 1 uur

Begin aan een rondvaartavondcruise vanuit de historische en romantisch verlichte Speicherstadt door de zee van licht van de haven van Hamburg. Geniet van een boottocht door de Speicherstadt-grachten en ontdek de hoogtepunten van Hamburg vanaf het water. Leer meer over de geschiedenis achter deze intrigerende stad. Bekijk het Zollkanal, Wasserschloss en het International Maritime Museum en vaar langs de moderne HafenCity, de nieuwste wijk in de Hanzestad. Bekijk de HafenCity University, de Marco Polo-toren, de Elbe Philharmonic Hall en het panorama van de wijk. Vang een adembenemend uitzicht op de St. Pauli-pieren tot aan Überseebrücke met de museumschepen Rickmer Rickmers en Cap San Diego. Vaar weer door de lichtzee van de haven en wees getuige van de bedrijvigheid rond de containerterminals.

Hamburg: ticket voor de Panoptikum Waxworks

10. Hamburg: ticket voor de Panoptikum Waxworks

Ontdek de fascinatie tussen wassenbeelden en realiteit in het Panoptikum in Hamburg - de oudste wassenbeelden in Duitsland. Ervaar de fascinerende wereld van was, waarbij realiteit wordt gecombineerd met fantasie, over 700 vierkante meter. Ontmoet meer dan 120 persoonlijkheden uit de geschiedenis, kunst en politiek, evenals beroemdheden en supersterren - allemaal levensecht en nauw gerepliceerd als wassenbeelden. Of het nu Michael Schumacher, koningin Elizabeth II, Vitali Klitschko, Karl Lagerfeld of Helmut Schmidt is - ze wachten allemaal op je! Je kunt ook de gigantische vrouw Mariedl met een hoogte van 2,27 meter ontdekken, evenals een man met 3 ogen en andere buitengewone mensen. Een enge hoek en een medisch-anatomisch kabinet completeren de tentoonstelling.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
St. Pauli

Alle activiteiten

107 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

Veelgestelde vragen over St. Pauli

Andere activiteiten in St. Pauli

Wil je alle activiteiten in St. Pauli bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over St. Pauli

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 42.577 beoordelingen

Een super leuke tour door de stad, je ziet de highlights en veel info over de stad en achtergrond van de verschillende wijken. Een dikke aanrader!!

Interessante, leuke en gezellige tour over de Reeperbahn met Matze. Niet aarzelen: boeken!

Der Guide Marko war sehr gut. Hat viel erzählt. Informative und zugleich lustig. Danke!

Leuk om per fiets de stad te ontdekken. Gids was goed, fietsen waren goed.

Leuke rondvaart in een kleine groep op een eenvoudig oud schip.