St. Stephen's Green

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over St. Stephen's Green

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 840 beoordelingen

Regelmatige verbinding tussen airport en Dublin city. Hop on hop off is een aanrader; onze chauffeur was geweldig; met heel veel humor een indruk gekregen van Dublin. Achteraf hadden we niet hoeven te reserveren; voldoende gelegenheid op de airport voor dezelfde prijzen.

Meerdere bussen gepakt tussen de verschillende bezienswaardigheden. De ene chauffeur verteld niets en de ander is echt een Showman (cyril) wij hadden de mazzel dat we met hem mee reden. Het ging regenen dus hebben we de hele tour met hem afgemaakt.

voucher inleveren op het vliegveld en je kunt gaan. luchthaven vervoer brengt je binnen 30 minuten in Dublin centrum en Hop on, hop off gaat langs alle bezienswaardigheden dat Dublin biedt

Geweldige manier om de stad te verkennen en je te verplaatsen.

De hop on, hop off-sightseeingtour is een fantastische manier om de stad te verkennen en je te verplaatsen naar de met name wat verder weg gelegen bezienswaardigheden.

De Hop on Hop off bus Do Dublin was geweldig, zo ook de Airlink expres

De bus tour was geweldig, mede dankzij de chauffeur Jason genaamd. De informatie die werd gegeven was doorspekt met een grote dosis humor het was erg leuk