St. Vitus Kathedraal

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over St. Vitus Kathedraal

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 9.200 beoordelingen

Door onze eigen schuld (de voucher niet grondig gelezen), hebben de "meeting point" gemist voor een bezoekje aan de Praagse Burcht. Met een telefoontje met de klantendienst het probleem opgelost en onze gids ter plaatse gevonden. Met onze gids was dit bezoek een uiterst leerrijke ervaring. De jonge dame was heel vlot en kon de geschiedenis rond het bezoek vlot en op een leuke wijze aan de man brengen. Dank zij de gids verloopt het bezoek heel ontspannen en ben je zeker dat je niet overslaat.

Super aardige 'gids' die ons zelf naar de Burcht bracht en vanaf daar konden we onze eigen gang gaan! Prachtige kerk en leuk om de wisseling van de wacht van zo dichtbij te kunnen zien. Voor de rest hebben wij er bewust voor gekozen om de rondleiding in de Burcht zonder gids te doen, zodat we ons eigen gang konden gaan, dit is ons zeer goed bevallen.

We hadden geluk. Weinig volk dus een privé rondleiding voor ons 4. Anja was een goede gids. Ze kon vlot en grappig vertellen. Heel veel prachtige dingen gezien. Zeker de moeite waard

very nice tour, good information. Value for money. Only disadvantage was that eventough it was an Enghlish tour there were 2 people not speaking English, but the guide managed well.

In corona-time we had almost a private toure. Martin was a excellent guide. We had a good info over everything. I can online recomend everyone to do this trip .