Belevingen in
Staat Paraná, Brazilië

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Staat Paraná, Brazilië: De beste dingen die je niet wil missen

Van Foz do Iguaçu: Brazilië Iguazu Falls & Macuco Safari Boat

1. Van Foz do Iguaçu: Brazilië Iguazu Falls & Macuco Safari Boat

Ervaar een van de must-see tours tijdens uw verblijf in Foz do Iguaçu. Nadat je bent opgehaald bij Foz do Iguaçu, begin je de tour met een rit van 3 kilometer in een elektrisch voertuig naar het Iguaçu National Park in Brazilië. Begin aan een wandeling van 500 meter door het bos richting de rivier. Klim in een speciale Zodiac rivierboot en begin je avontuur naar de basis van de Iguaçu-watervallen. Een tip, als u de beste uitzichten en fotomomenten wilt, probeer dan aan de rechterkant van de boot te zitten. Vaar stroomopwaarts en kom in de buurt van de golven en de stroming veroorzaakt door stromend water. Met het oog op veiligheid zal de gespecialiseerde kapitein radicale manoeuvres uitvoeren terwijl u de Iguaçu-rivier opvaart. Ervaar onvergetelijke adrenaline en emoties terwijl je wordt bespat en bewonder deze ongelooflijke natuurlijke formatie. Stop bij het observatiedek boven de machtige Devil's Throat-watervallen, waar je de prachtige waterval van water vanuit een nieuwe hoek kunt bewonderen. Beëindig de reis met handig transport terug naar Foz do Iguaçu. Upgrade uw tour met toegang tot Bird Park, waar u een scala aan kleurrijke vogelsoorten kunt zien, en / of voeg een spannende helikoptervlucht over de watervallen toe voor de gelegenheid om dit natuurlijke wonder vanuit een luchtperspectief te bekijken.

...
Braziliaans Iguaçu Falls National Park Official Ticket

2. Braziliaans Iguaçu Falls National Park Official Ticket

Wissel uw voucher in bij het bezoekersreceptiecentrum in Iguazu National Park, in Foz do Iguaçu. Stap vervolgens aan boord van een dubbeldekker, 72-persoons panoramische bus die het park in rijdt, waar je kunt genieten van het uitzicht op de diverse flora en fauna van het park. Als u het startpunt van de watervallen nadert, hoort u het donderende geluid van de watervallen die op uw aankomst wachten. De Braziliaanse kant biedt verbazingwekkende panorama's van de watervallen en biedt een schilderachtig perspectief van dit natuurlijke wonder op afstand. Begin je wandeling langs het pad naar de catwalk. Onderweg maak je verschillende stops voor verschillende weergaven van de watervallen. Zodra u het einde van het pad bereikt, komt u bij een observatie-voetgangersbrug die een uitzicht biedt op het beroemdste punt van de watervallen bekend als de "Devil's Throat".

...
Foz do Iguaçu: zonsondergang catamaran-boottocht met diner

3. Foz do Iguaçu: zonsondergang catamaran-boottocht met diner

Je wordt opgehaald bij je hotel in Foz do Iguaçu en rijdt naar de haven van Echaporã. Daar begint u aan een boottocht op de Kattamaram II, een veilige en comfortabele boot met airconditioning, een complete bar en een keuken. Overweeg tijdens een heerlijk diner aan boord de ontmoeting tussen de rivieren Iguaçu en Paraná, die de grens vormen tussen Brazilië, Argentinië en Paraguay. Ga verder langs de Paraná-rivier naar het Three Frontier-monument. Ga onder de Tancredo Neves-brug door, ook bekend als de Broederschapsbrug of de Vriendschapsbrug. Al die tijd zweef je langs de prachtige rivier de Iguaçu - de grens tussen Brazilië en Argentinië. Vaar naar de ruisende Tamanduá-rivier en leg daar een paar minuten aan, zodat u een duik kunt nemen in een steiger met een zwembad, exclusief gebruik van de passagiers van de catamaran. Keer terug naar de haven en transfer terug naar je hotel in Foz de Iguaçu.

...
Van Foz do Iguaçu: Braziliaanse zijde van de watervallen met kaartje

4. Van Foz do Iguaçu: Braziliaanse zijde van de watervallen met kaartje

Laat je verbazen door een van de grootste wonderen van de wereld, Iguazu Falls, de thuisbasis van meer dan 270 adembenemende watervallen. Begin uw tour met ophalen bij uw hotel voordat u naar Iguazu Falls gaat, op 24 kilometer van het centrum van Foz do Iguaçu. Nadat u door het bezoekerscentrum bent gegaan, vervolgt u uw reis naar de prachtige Iguazu-watervallen. Maak een wandeling van 1 kilometer en bewonder de omliggende schoonheid. Deze wandeling biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de watervallen en een close-up van de Duivelswaterval. Je tour eindigt bovenaan de Iguazu-watervallen, bereikbaar via een trap of de panoramische lift. Volg daarna de catwalk naar de Porto Canoas-ruimte, waar u de Iguazu-rivier kunt zien. Na de rondleiding kunt u genieten van een maaltijd in het restaurant of de snackbar en souvenirs meenemen uit de handwerkwinkels. Na het einde van je tour wacht je busje om je terug te brengen naar je hotel. Upgrade je tour voor een privéchauffeur, de kans om ongelooflijke wildlife soorten te observeren in het Bird Park en / of de mogelijkheid om een panoramische helikoptervlucht te maken en de regio vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Alle upgrade-pakketten zijn inclusief alle tickets en transport.

...
Iguaçu-watervallen: helikoptervlucht

5. Iguaçu-watervallen: helikoptervlucht

Heb je er ooit aan gedacht om de Iguaçu-watervallen, een van de mooiste landschappen ter wereld, te zien vanuit een vogelperspectief? Kijk uit naar een uniek moment in je helikoptervlucht over de spectaculaire watervallen. Maak unieke foto's van de prachtige natuurlijke landschappen onder je. Dit gebied wordt beschouwd als een natuurlijk erfgoed van de mensheid en een van de New7Wonders of Nature en is een echt paradijs voor natuurliefhebbers. Met de vlucht kun je een idee krijgen van de grootte van dit landschap. Geniet van pure emotie terwijl je naar de watervallen kijkt vanuit het beste perspectief dat je je kunt voorstellen.

...
Itaipu Dam Tour met toegangsbewijs van Foz do Iguaçu

6. Itaipu Dam Tour met toegangsbewijs van Foz do Iguaçu

Ontmoet je gids in je hotel en ga naar de Itaipu Hydro-elektrische Dam, op 20 minuten van Foz do Iguaçu en een wereldleider in schone en vervangbare energieproductie. Itaipu ligt in het midden van Brazilië en Paraguay, dus je bezoekt beide landen tijdens deze tour. Je rondleiding begint met een video van 10 minuten in het bezoekerscentrum, die de geschiedenis van de bouw van de dam vertelt. De rondleiding gaat verder met de bus buiten het stuwmeer met drie haltes zodat u het panoramische uitzicht kunt waarderen. Bekijk het uitzicht vanaf de rand van de dam en ga verder op het pad dat je naar de natuurlijke omgeving van de dam en het prachtige landschap in het Touristic Itaipu Complex brengt. Geniet aan het einde van de tour van het prachtige uitzicht op het Itaipu-meer voordat je terugkeert naar je hotel.  

...
Foz do Iguacu: Rafain Churrascaria show en avondmaaltijd

7. Foz do Iguacu: Rafain Churrascaria show en avondmaaltijd

Ontdek de traditionele volksdansen en muziek van Latijns-Amerika tijdens de Rafain Churrascaria Show in Foz do Iguacu, een dansvoorstelling die bekend staat om zijn typische gerechten, uitstekende service en levendig entertainment. Je wordt aan het begin van de avond gratis opgehaald bij je hotel in Puerto Iguazu (Argentinië) of Foz do Iguacu (Brazilië). Laat je meeslepen en verwonderen door de meer dan 45 artiesten op het podium. Bekijk de traditionele volksdansen en luister naar de typische muziek uit Brazilië, Argentinië, Chili, Peru, Bolivia en Paraguay. De Rafain Churrascaria Show laat je Argentijnse tango's, traditionele Mexicaanse liederen, muziek uit de Andes, en de Capoeira en de Samba uit Brazilië zien en horen. Doe je tijdens de voorstelling te goed aan een heerlijk diner. In het all-you-can-eat buffet vindt je meer dan 200 koude en warme gerechten, waaronder een grote keus aan salades, traditionele Braziliaanse gerechten, andere internationale culinaire gerechten en een grote keus aan vlees en desserts. Je wordt aan het einde van het diner en de dansvoorstelling weer naar je hotel teruggebracht en houdt de vele herinneringen aan deze vrolijke avond.

...
Puerto Iguazu: Jungle Horseback Ride with Guaraní Community

8. Puerto Iguazu: Jungle Horseback Ride with Guaraní Community

Met deze tour verken je de landelijke delen van Iguazú te paard. Bezoek daarna de Guaraní-gemeenschap en maak een wandeling van 30 minuten door de jungle om de inheemse flora, fauna, inheemse vallen, medicinale planten en gigantische varens te bewonderen. Deze tour is inclusief transfers, toegangsprijzen en een communitygids. Het vertrekschema moet worden georganiseerd met de lokale operator. Het paardrijcircuit is geschikt voor beginners of mensen met ervaring - de gids zal u altijd helpen. Deze prachtige regio biedt bezoekers geweldige mogelijkheden om vogels en dieren in het wild te bekijken. Tijdens de tour hoor je ook muziek gezongen door een koor van Guaraní-kinderen en bewonder je lokale ambachten.

...
Puerto Iguazu: excursie naar Braziliaanse watervallen

9. Puerto Iguazu: excursie naar Braziliaanse watervallen

Begin je dag met de ophaalservice bij je hotel in Puerto Iguazu. Je steekt de grens over tussen Argentinië en Brazilië en arriveert bij de Braziliaanse zijde van de watervallen van Iguazu. Je gids vertelt je over het park, de watervallen en de flora en fauna in het gebied. Hier krijg je een fantastisch panoramisch uitzicht van 70% van de watervallen voor je en de andere 30% op slechts enkele meters afstand. Voel de verfrissende waternevel van de watervallen en geniet van de flora en fauna langs de serene junglepaden van het park.

...
Vanuit Puerto Iguazú: Watervallen van de Iguaçu van 2 kanten

10. Vanuit Puerto Iguazú: Watervallen van de Iguaçu van 2 kanten

Houd je camera alvast in de aanslag en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring. Je gaat namelijk de Watervallen van de Iguaçu, 200.000 jaar oud, twee keer verkennen: aan de Argentijnse én aan de Braziliaanse kant. De watervallen liggen op de grens tussen Argentinië, Brazilië en Paraguay en staan er om bekend ruim 400.000 liter water per seconde op de rotsen beneden neer te storten. Op de ochtend van je excursie word je opgehaald bij je hotel en naar het nationale park gereden. Je hebt een dag om de watervallen goed te leren kennen: kom meer te weten over hun geschiedenis en droom weg bij de schitterende vergezichten. Ga op verkenning uit op de 3 niveaus van het park en bekijk de watervallen vanuit verschillende gezichtspunten. Het onderste pad leidt naar de voet van de watervallen, waar door het intense kletteren van het water een dikke mist hangt. Het bovenste pad brengt je naar een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de watervallen vanaf een uitgebreide loopbrug - een onvergetelijke ervaring. Je wordt tijdens de hele excursie begeleid door een gids, maar je hebt ook veel vrije tijd om foto's te maken, de natuur in je op te nemen en de watervallen in je eigen tempo te verkennen. Aan het eind van de excursie word je teruggebracht naar je hotel.

...

Sitemap Staat Paraná, Brazilië

Wil je alle activiteiten in Staat Paraná, Brazilië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Staat Paraná, Brazilië

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 872 beoordelingen

geweldige goedkope manier om de Braziliaanse watervallen te bereiken voor een eenzame reiziger. als je 4 was, werkt een taxi misschien beter. Lucho, onze gids was geweldig in het op de hoogte houden van mij omdat ik de enige Engelse spreker was. Ik heb Nordic Travel al aan vrienden aanbevolen

Geweldig!! Marcelino was onze gids en we kregen veel input aan die kant van de watervallen. Hij zorgde heel goed voor ons. Uiteindelijk hebben we het parque das aves toegevoegd, een toevluchtsoord voor exotische vogels. Zou deze tour en reisbureau aanbevelen.

Goede waarde voor gemakkelijk transport naar de Braziliaanse watervallen. De gids sprak niet echt Engels, maar omdat het geen rondleiding was, deed het er niet echt toe. We waren om 15.00 uur terug in Puerto Iguazu

Ga zelf op pad. In Argentinië is het lege pad zeer de moeite waard. Ptachtige doorkijkjes en watervallen va heel dichtbij. Ook de Braziliaanse kant biedt een prachtig zicht op het geheel.

Een onmisbare ervaring. De beste optie om de watervallen en al zijn omgeving te kennen. De zeer veilige vlucht. Ik zou het zeker nog een keer doen