Stad Como
Dagtrips

Dagtrips
114 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Stad Como

Stad Como

De topbezienswaardigheden in Stad Como

Activiteiten in Stad Como

Steden in Italië

Andere activiteiten in Stad Como

Wil je alle activiteiten in Stad Como bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Stad Como

Gemiddelde beoordeling

4.7
(1.166 beoordelingen)

Dit was een fantastische excursie voor iemand die nog nooit in het Comomeer is geweest, ondanks de regen die het grootste deel van de dag en de mist die over de bergen hing. en ondanks dat de reis om 8.30 uur begint in plaats van 10.30 uur. Op het ontmoetingspunt zijn er verschillende bustourbedrijven, dus zorg ervoor dat je er vroeg bent om je te oriënteren. De bus reed ons van Milaan naar het gebied rond het Comomeer, waar we een boot ontmoetten. De boot was afgedekt zodat we beschermd waren door de regen, maar je kon wel naar buiten gaan aan de achterkant van de boot om betere foto's te maken. We zijn gestopt vier verschillende steden: de eerste stad ongeveer 45 minuten om koffie te halen. Het volgende was Bellagio, een charmant stadje, ideaal voor lunch en winkelen (twee uur). Daarna een half uur in een andere stad met mooie tuinen (een half uur). De laatste stad was Como (ongeveer een uur en 15 minuten). Hier was een prachtige duomo (geen rijen om binnen te komen) en boerenmarktachtige kraampjes eromheen met verschillende etenswaren en cadeauartikelen De uitzichten op deze reis waren adembenemend.

De reis naar Como en Bellagio was zeer goed georganiseerd. Het gebied is prachtig. Het enige punt van kritiek: er was slechts 1 1/2 uur om beide plaatsen te bezoeken. Als je op één van de twee plekken even uit eten wilt, dan is er niet veel tijd meer. Neem daarom eventueel een tussendoortje mee, zodat u de tijd kunt gebruiken voor de bezienswaardigheden.

Prachtige excursie die zeker de moeite waard is bij een bezoek aan Milaan. De gids Andrea heeft veel nuttige informatie en tips en zijn inzet zorgde voor een geweldige ervaring. Achteraf gezien was het erg nuttig dat we een privéboot tot onze beschikking hadden. Ik zou deze excursie aanbevelen aan iedereen die de Italiaanse flair wil proeven.

Het was geweldig! We vonden alles leuk - de gids Alexandra was erg kalm en goed geïnformeerd, sprak heel goed Engels en vertelde zeer interessante feiten! De bus was perfect, zeer schoon en grote panoramische ramen. De boottocht was erg goed, het weer zonnig en mooi.

Het regende zeker, maar de tour was zeer goed georganiseerd.