Stade de France

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Stade de France: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Parijs: achter de schermen bij Stade de France

1. Parijs: achter de schermen bij Stade de France

Je bezoekt het grootste stadion van Frankrijk tijdens deze unieke 90-minuten durende rondleiding. Je neemt plaats als toeschouwer en ziet het ongelooflijke panorama. Als bevoorrechte bezoeker krijg je de loges en kleedkamer te zien, en loopt door dezelfde tunnel die spelers gebruiken wanneer ze richting het veld gaan. Je deskundige gids vertelt meer over de geschiedenis van het stadion, de unieke architectuur en de sterren die op het goed onderhouden veld zijn verschenen. Afgezien van sportevenementen is het stadion ook gastheer van internationale shows. The Rolling Stones was de eerste groep die optrad in het Stade de France. Internationale sterren zoals Madonna en ACDC kozen ook deze locatie voor hun concerten, telkens bezocht door 80.000 toeschouwers. Je eindigt met een bezoek aan het museum, waar je een hoop items aantreft die getuigen van de legendarische geschiedenis van het stadion. Je ziet archieven, modellen, gesigneerde gitaren, truien en nog veel meer. Tijdens deze unieke rondleiding kun je de voetsporen volgen van voetballegendes Zidane en Ronaldo, die in 1998 de finale van de FIFA Wereldbeker speelden. Dit is ook de plek waar Cristiano Ronaldo zijn eerste grote Trofee voor Portugal heeft opgeheven.

Sitemap Stade de France

Wil je alle activiteiten in Stade de France ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Stade de France

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 988 beoordelingen

De 2 tieners die me vergezelden, waren ongeduldig om deze legendarische plek te kunnen bezoeken. We werden niet teleurgesteld. Alles is heel goed georganiseerd, je kunt alles zien, zelfs de plaats waar de president van de republiek zit als hij in het stadion is. De gids was erg goed, ze vertelde ons anekdotes en herinneringen aan geweldige vergaderingen. Er is geen tekort aan musea met de bouwarchieven van het stadion en foto's van de verschillende grote evenementen. Je moet gewoon weten dat je veel moet lopen, trappen op en af gaan, het is beter om fit en goed uitgerust te zijn!

Voor degenen die van voetbal houden is een zeer interessante tournee. De gids vertelt het verhaal in detail. We zien de grandeur van het Stade de France van dichtbij. Echt voor degenen die van RER naar het stadion gaan, lopen te veel. Maar stap gewoon vroeg uit met een goede planning. De gids, die ik me de naam niet herinner, is spectaculair. Ze is Italiaans en maakte altijd grappige opmerkingen. Ze is erg intelligent en denkt heel snel na. Het is teveel voor degenen die van de sport houden.

Bezoek en leuke gids, wees voorzichtig bij het bezoeken van het politiehoofdkwartier van het stadion waar cellen zijn ... laat je kinderen de kleine broertjes niet opsluiten ... want als de deur dicht is kun je niet meer openen !!! Memorabel moment vooral voor de betrokken ouders ...

Top rondleiding! Informtief en veel gezien

Gids had humor. Binnenkomst was goed geregeld, geen gedoe. Gids haar engels was verstaanbaar. Veel van het stadion gezien en leuke weetjes te horen gekregen. Voor 15 euro p.p echt een aanrader.

Mooie beleving in stade de france

Zeer uitgebreide uitleg door de gids , duurtijd was toch , zoals afgesproken 90 Min.