Stadhuis Rotterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Stadhuis Rotterdam: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rotterdam: ontdekkingsspel & tour oude gedeelte en haven

1. Rotterdam: ontdekkingsspel & tour oude gedeelte en haven

Verken de stad door de rol te spelen van een WO II-spion die de stad probeert te redden van een apocalyptische bombardement. Tijdens je missie ontdek je ongelooflijke plekken en los je aanwijzingen op je telefoon op die je met verhalen over eer, liefde en oorlog leiden terwijl je Rotterdam in zijn oude glorie verkent. De activiteit duurt 1,5 tot 2 uur. Er is echter geen tijdslimiet en je kunt er zo lang over doen als je wilt. De totale lengte van deze route is ongeveer 3 kilometer Begin aan een zelfgeleide zoektocht door alleen de app te downloaden en naar het vertrekpunt te gaan. Bereid je voor op een uniek en spannend stadsontdekkingsavontuur. Terwijl je de aanwijzingen oplost, ontdek je talloze nieuwe locaties en verhalen. Dit spel is een van de meest opwindende en unieke manieren om de geweldige stad Rotterdam te leren kennen, en het is nog leuk ook! Doe mee aan een fantastisch spel voor families en vriendengroepen. Voor grotere groepen kan één persoon toegang voor de hele groep kopen, door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen voucher kopen. Je kunt als groep spelen en onderweg samen de aanwijzingen oplossen of je kunt de groep opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de anderen. Elk persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en de rest van de groep aan het einde weer ontmoeten.

Sitemap Stadhuis Rotterdam

Wil je alle activiteiten in Stadhuis Rotterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Stadhuis Rotterdam

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 65 beoordelingen

In het begin loop je op de wegaanwijzing even verkeerd maar als je weet waar je naar toe moet, kan je aldaar verder spelen. Kijk en lees de opdrachten goed anders lukt het niet goed. Het is leuk en heel goed te spelen. En wat ook leuk is, praat niet te hard want er waren meer reizigers die het spel speelden in de buurt.

Erg leuk om zo de stad te verkennen. Wel zo stom geweest om 2 tickets te kopen. Dat is onnodig. Op een moment werd er gevraagd of ik een foto wilde nemen van de tocht. Nadat ik dit deed kon ik niet meer bij de wandeling komen. Inmiddels doet deze het weer. Ik moet hem dus later nog eens afmaken.

Leuke rondgang door een stukje Rotterdam waar je wellicht anders niet direct zelf heen zou lopen.

Leuk om te doen en je loopt een route die je anders niet zou lopen

Wij hebben genoten van het leerzame spionage spel!