Stadhuis van Stockholm

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Stadhuis van Stockholm

Wil je alle activiteiten in Stadhuis van Stockholm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Stadhuis van Stockholm

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 813 beoordelingen

De Segway-stadstour was geweldig en ten zeerste aanbevolen! Enthousiast - aangezien we nog nooit met dit voertuig hebben gereden - kregen we in het begin een spoedcursus, dat wil zeggen een korte, professionele introductie. Dus al na een paar minuten voelden we ons veilig genoeg om Stockholm op twee wielen te bezoeken. Omdat het een beetje miezerde, kregen we topregenjassen, handschoenen en helmen. Onze vrouwelijke gids, die perfect Duits spreekt, leidde ons op gemakkelijk berijdbare paden, straten, paden, bruggen en doorgangen die kriskras door elkaar liepen naar de mooiste plekken in Stockholm. Daarnaast hoorden we steeds interessante feiten over de geschiedenis of over de prachtige gebouwen van Stockholm. Helaas was de Segway-tour te vroeg voorbij ... we zouden lang door de hoofdstad van Zweden hebben gereden! Conclusie: een must voor alle bezoekers van Stockholm die op zoek zijn naar iets speciaals en spectaculairs!

Veel waar voor je geld.

We hebben zowel boot- als bustour gedaan op de warmste dag (31 graden!). En het was het beste plan. Breezy en bewaard. Koel terwijl luister nr aan de feiten. We hebben veel feiten geleerd en veel meer gezien dan wanneer we hadden gelopen. Vervolgens hebben we de hop on hop off service nog twee dagen gebruikt om de stad te verkennen en plaatsen te bezoeken. We kochten kaartjes online en kregen veel mama en twee jongens. (7 jaar en 10 jaar)

Uitstekend! Een geweldige manier om van de stad te genieten!

Onze gids Sofia was uitstekend! We hebben heel gemakkelijk met haar hulp op de segway leren rijden en ze gaf ons tijdens de tour geweldige informatie over verschillende delen van de stad. Sofia was enthousiast, zeer aangenaam en behulpzaam! Dank u

het enige minpunt is dat sommige haltes niet zijn gevonden omdat ze slecht aangegeven zijn, dus veel etappes worden te voet afgelegd... en het tijdschema is erg krap

Een geweldige ervaring aan boord van de segway, uitstekende gids

Een geweldige ervaring aan boord van de segway, uitstekende gids die de belangrijkste plaats, structuren van het prachtige Stockholm beschreef... wat nog meer?