Stadhuis van Wenen
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Stadhuis van Wenen: tours & tickets

Stadhuis van Wenen: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Wenen

Bekijk alle 262 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Stadhuis van Wenen

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 5.665 beoordelingen

Get your gide geeft wat het belooft. Het was erg simpel om de benodigdheden op te halen op het vliegveld. Vanuit daar konden we met de trein naar de binnenstad. Op het station de OV ticket geactiveerd en we konden los. Helaas was er door de corona virus niets open en hebben wij geen gebruik gemaakt van de korting op attracties en musea. Wel volop gebruik gemaakt van het OV. Al met al een leuk weekend. Uiteindelijk hebben we wel een bedrag terug gekregen omdat we niet gebruik konden maken van alle attracties. Top geregeld.

Vienna City Card: kortingen en openbaar vervoer Beoordeeld door

Prima manier om eenvoudig te reizen in Wenen. De toevoeging van luchthaven transfer is heel fijn, met de CAT ben je binnen 16 minuten in het centrum van Wenen. Vandaar kan je met de U-bahn of bus verder reizen. Ook korting op verschillende bezienswaardigheden !

Vienna City Card: kortingen en openbaar vervoer Beoordeeld door

Zeer gebruikersvriendelijk. On-line besteld, eenmaal op vliegveld makkelijk af te halen, heldere uitleg van medewerker gekregen en overal te gebruiken voor openbaar vervoer. Korting bij bv. entree Donauturm. Onze kaart was incl. CAT trein!

Vienna City Card: kortingen en openbaar vervoer Beoordeeld door

Gids Dimi wat zeer informatief, zonder te overladen met info. Met de segway snel en comfortabel veel bezienswaardigheden gezien, die lopend te ver uit elkaar zouden hebben gelegen.

Wenen: Segway-tour door de stad Beoordeeld door

Prima, informatieve tour met deskundige gids. Goede fiets. Tour was met 2,5 uur wat aan de korte kant echter zeker aan te raden.

Klassiek Wenen: geleide fietstour van 3 uur Beoordeeld door
Omslagfoto: François Philipp, CC BY 2.0