Stadsmuseet i Stockholm

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Stadsmuseet i Stockholm: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Stockholm: zelfgeleide audiotour

    1. Stockholm: zelfgeleide audiotour

    Download een levendige zelfgeleide audiotour en een gedetailleerde plattegrond van het gebied van de rondleiding en ga op een wandeltocht door de Zweedse hoofdstad. Tijdens deze zelfgeleide audiotour leer je over de rijke geschiedenis van de stad die begint in de middeleeuwen. Je hoort over de 13e-eeuwse opstand en zelfs over de wereldberoemde band ABBA. Wandel over de geplaveide straten van de stad en bekijk de belangrijkste attracties zoals het Koninklijk Paleis met zijn 600 kamers en de indrukwekkende kathedraal van Stockholm. Bekijk het Gustav Adolfs-plein, het Parlement van Zweden, de Beurs, het Nobelmuseum, het Stadsmuseum en het Stadhuis. De rondleidingen zijn zo ontworpen dat je de attracties in je eigen tempo kunt bezoeken. De gemiddelde duur is 3 uur.

Sitemap Stadsmuseet i Stockholm

Wil je alle activiteiten in Stadsmuseet i Stockholm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Stadsmuseet i Stockholm

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 302 beoordelingen

Veel waar voor je geld.

We hebben zowel boot- als bustour gedaan op de warmste dag (31 graden!). En het was het beste plan. Breezy en bewaard. Koel terwijl luister nr aan de feiten. We hebben veel feiten geleerd en veel meer gezien dan wanneer we hadden gelopen. Vervolgens hebben we de hop on hop off service nog twee dagen gebruikt om de stad te verkennen en plaatsen te bezoeken. We kochten kaartjes online en kregen veel mama en twee jongens. (7 jaar en 10 jaar)

Alles is goed gelukt, op zoek naar de rode kleine boten!

De tour verliep zonder problemen toen ik eenmaal begreep hoe ik de twee rivaliserende bedrijven kon onderscheiden (voor deze tour moet je op zoek naar de rode boot). Het personeelslid dat me in de boot liet, was onzeker over mijn mobiele voucher, maar toen ik hem vertelde dat deze tour mobielvriendelijk is, liet hij me binnen zonder ruzie.

Allemaal geweldig

We waren erg blij. Ik vind het een must om Stockholm vanaf het water te ervaren. In tegenstelling tot wat anderen hebben gezegd, vonden we het station een goede, omdat vanaf daar alleen hop on hop off boten vertrekken. Ik kan deze tour ten zeerste aanbevelen om andere hoeken te verkennen.

Jammer dat we van tevoren niet wisten dat op 24 en 25 december de boot niet ging...

krijgt een goed overzicht over wat de hoogtepunten van de stad