Standbeeld van Hachikō

Standbeeld van Hachikō: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Tokio: Ramen-proeverij met lokale Ramen Guru

1. Tokio: Ramen-proeverij met lokale Ramen Guru

Bij 3 bekroonde ramenwinkels proef je 6 totaal verschillende mini-kommen met heerlijke ramen. Deze zijn ongeveer 1/4 tot 1/3 van de grootte van volledige ramenkommen, waardoor je een grote verscheidenheid aan ramen kunt eten tijdens je tour. Kies er 6 uit een selectie van 11 ramen mini bowls. Leer alles over ramen, van de geschiedenis tot de bereiding. Ontdek een ander ramen-onderwerp in elk van de winkels, via kleurrijke hand-outs en visuals. De tour vindt plaats in drie unieke wijken in Tokio, waaronder Shibuya. Bij winkel 1 proef je light fish ramen en leer je over de oorsprong en soorten van ramen. Ga naar een gezellige kleine ramenwinkel met unieke ramen op basis van vis die je buiten Japan niet zou vinden. Bij winkel 2 hartige curry ramen en leer over de bereiding van ramen. Heb perfect uitgebalanceerde curry ramen met smaken die je nooit zult vergeten. Bij winkel 3 proef je een fusion pork ramen en leer je over ramentrends en de toekomst van ramen. Dit zijn misschien wel de beste kommen voor foto's. Geniet van deze leuke en heerlijke fusion tonkotsu ramen.

Shibuya & Harajuku: Hidden Gems & Highlights privétour

2. Shibuya & Harajuku: Hidden Gems & Highlights privétour

Verken een of twee van de eclectische buurten van West-Tokio tijdens een rondleiding, waar het vreemde en prachtige nooit ver weg is. Ontdek Shibuya, het enorme uitgaansgebied, en Harajuku, het epicentrum van de jeugdcultuur van Tokio. Je wordt gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die bij hen passen. Baan je een weg door de hordes locals op weg naar de met bomen omzoomde laan van het chique Omotesando, en passeer coole designerwinkels op weg naar de heldere en bruisende Takeshita Street, het epicentrum van de jeugdcultuur van Tokyo vol met kleurrijke boetieks, cafés en alle dingen schattig. Stop vervolgens bij het vreemd misplaatste Moyai-standbeeld, een enorm monument gemodelleerd naar de Moai van Paaseiland, en maak vervolgens een waanzinnige sprint over Shibuya Crossing, een van de drukste kruispunten ter wereld (en zeker de drukste in Japan ). Uw gepersonaliseerde route wordt gepland op basis van het aantal geboekte uren en aangepast aan uw voorkeuren.

Tokio: privé-rondleiding verborgen juwelen en hoogtepunten

3. Tokio: privé-rondleiding verborgen juwelen en hoogtepunten

Ga mee met je vriendelijke lokale gids voor een authentieke ervaring in de boeiende hoofdstad van Japan. Je krijgt een gepersonaliseerde rondleiding door de meest levendige straten – en enkele van de minder gebaande paden, en komt meer te weten over de stad en haar fascinerende geschiedenis, cultuur, en fantastische gastronomie. Je bent met gidsen die gepassioneerd zijn over hun thuishaven en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die aan hen worden gekoppeld. Je treft je gids bij de 1300-jaar oude Sensō-ji-tempel, de oudste in de stad, in het hart van het historische Asakusa-district. Kom meer te weten over de eeuwenoude boeddhistische geschiedenis van Tokio, en zie het ontzagwekkende Asakusa-altaar, dat de 3 oprichters van de Sensō-ji eert. Dan wandel je door de traditionele straten naar het ernaast gelegen Ueno-district, een oud centraal gebied met verschillende attracties, zoals musea, historische monumenten, en de populaire Ueno-dierentuin, allen te vinden binnen het grote, 150-jaar oude Ueno-park. Geïntrigeerd door de nationale sport van Japan? Ga naar het aan de rivier gelegen Ryogoku-district, het hart van professioneel sumo-worstelen. Zie allerlei fascinerende sumo-toebehoren, kleine beeldjes van yokozuna (de hoogstgeplaatste sumo-worstelaars), en Ryogoku Kokugigan – het beroemde sumo-stadion van Tokio. Er zijn werkelijk ontelbare dingen te zien en doen in Tokio, en er is voor iedereen wat. Scheur rond in een kart, speel retro arcade-spellen in het Anata No Warehouse, eet een vlugge hap bij het Robot Restaurant – waar je vermaakt zult worden door robot-monsters, dansers, en flitsende lasers. Je gepersonaliseerde programma zal worden gepland aan de hand van het aantal geboekte uren, en worden aangepast aan jouw voorkeuren. Als je eenmaal hebt geboekt, neemt iemand van het team van de lokale operator contact met je op, dus laat het aan hen weten of je eventuele speciale behoeftes hebt.

  • Rondleidingen
  • Privétours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Standbeeld van Hachikō

Wil je alle activiteiten in Standbeeld van Hachikō ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Standbeeld van Hachikō

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 222 beoordelingen

Aanpasbare zes uur durende Tokyo-tour. Voor vertrek nam Valentina contact met ons op om erachter te komen wat we wilden bezoeken, wat erg handig was om de tijd op de dag van het bezoek te optimaliseren, vanaf de eerste minuut. Ze gaf ons ook suggesties over waar te eten en waar we dingen konden kopen die we haar voor het bezoek vroegen. De dag van de rondleiding was ze erg stipt in ons hotel en vanaf de eerste woorden raakte ze meteen de kern van de duizenden zeer interessante informatie die ze ons gaf. Van het dagelijks leven tot de geschiedenis, tot gebruiken en actualiteiten, op alles voorbereid, klaar om onze vele vragen te beantwoorden maar ook genereus met gestructureerde informatie. De reis, inclusief metro, treinen en wandelingen in de open lucht, was perfect georganiseerd en dankzij Valentina konden we ook de boot nemen om, via een mooie tocht op de rivier, een bestemming te bereiken die we onafhankelijk wilden bezoeken .

We kregen oorspronkelijk een gids toegewezen, die op zeer korte termijn niet meer beschikbaar was, maar "Get-Your-Guide koppelde ons prompt aan een andere in Amerika geboren gids, Jordyn, die zeer bekwaam, deskundig, welbespraakt en enthousiast was", creëerde Jordyn van "from scratch", een route die nauw aansluit bij onze wensen. We waren onbekend met Tokio, verrast door de enorme omvang van de stad, verspreid over zo'n groot gebied. Hoewel onze verlangens te ambitieus waren, nam Jordyn de gelegenheid te baat met een voorbeeldige rondleiding door een stad ze houdt er zo duidelijk van. Het was een bonus om een gids te hebben die goed communiceerde, goed luisterde en zo gemotiveerd was om ons te plezieren. Bedankt, Jordyn, voor een uitstekende, actievolle tour door een prachtige stad!

We waren erg blij met het bezoek, onze gids was echt goed geïnformeerd over de lokale cultuur en het grondgebied. Het was leuk om door enkele wijken van de stad te toeren, de meest representatieve plekken te leren kennen en met de gids te praten over zijn ervaringen in Tokyo. Geraadpleegd!