Datums kiezen

Station Hakata

Station Hakata: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Van Hakata: enkeltje Bullet Train Ticket naar Hiroshima

1. Van Hakata: enkeltje Bullet Train Ticket naar Hiroshima

Reis snel, comfortabel en gemakkelijk van Hakata naar Hiroshima met een reis met de JR West Sanyo Shinkansen, ook wel bekend als een 'bullet train'. Boek van tevoren een enkele reis en geniet van een zorgeloze rit naar de historische stad Hiroshima. Wissel gewoon je kaartje in op Hakata Station, leun achterover en ontspan terwijl de trein je door Japan vervoert met snelheden tot 320 km/u. Verken bij aankomst in Hiroshima de belangrijkste bezienswaardigheden van de herboren stad, zoals het Peace Memorial Park, de Shukkeien Japanse landschapstuin, het kasteel en meer

Van Osaka: enkele reis Bullet-treinkaartje naar Hakata

2. Van Osaka: enkele reis Bullet-treinkaartje naar Hakata

Op zoek naar een snelle en probleemloze manier om van Osaka naar Hakata te reizen? Boek uw enkele reis Shinkansen-ticket van tevoren en rijd met de beroemde Bullet Train van Japan. Wissel uw ticket in in Osaka en geniet vervolgens van het comfort van de ruime zitplaatsen in de trein en de rustige, stille wagons. Bewonder onderweg een schilderachtig uitzicht op het platteland van Kansai voordat je aankomt op Hakata Station in Fukuoka.

Luchthaven Fukuoka van/naar privétransfer Fukuoka City

3. Luchthaven Fukuoka van/naar privétransfer Fukuoka City

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen Fukuoka Airport en uw accommodatie in het stadscentrum van Fukuoka. U wordt begroet door uw chauffeur die in de aankomsthal op u wacht met een bordje met uw naam erop. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een vertraging van uw vlucht. Bespaar jezelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoersysteem en wees gerust in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Beschikbare activiteiten

4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Station Hakata

Wil je alle activiteiten in Station Hakata bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.