Station Hakata

11 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Station Hakata: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Fukuoka: Aangepaste privé wandeltour

Fukuoka: Aangepaste privé wandeltour

Verken de dichtstbevolkte stad van Kyushu met je eigen privétour en persoonlijke route. Fukuoka is een van de belangrijkste toeristische steden in Japan en het administratieve, economische en culturele centrum van het meest zuidelijke deel van Kyushu. De stad wordt in tweeën gedeeld door de rivier de Naka, waarbij Hakata, het oudere oostelijke deel van de stad, dient als belangrijke haven en commercieel centrum. De stad staat ook hoog aangeschreven om zijn eetcultuur, vooral ramen, en verbindt de wereld met een regio die rijk is aan oude culturen. Tijdens je tour ontdek je de buitenwijken en verborgen plekken die alleen de plaatselijke bevolking kent. Voorafgaand aan je tour kun je de route afstemmen op je eigen groep en interesses. Breng tijd door in de natuurgebieden van de stad of bezoek de bezienswaardigheden die je niet mag missen in Fukuoka. Je gids biedt je ook een verscheidenheid aan Japanse cultuurervaringen om je rondleiding te verrijken. Je gids is bekend met de gebieden, zodat je niet mist wat Fukuoka zo geweldig maakt.

Luchthaven Fukuoka van/naar privétransfer Fukuoka City

Luchthaven Fukuoka van/naar privétransfer Fukuoka City

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen Fukuoka Airport en uw accommodatie in het stadscentrum van Fukuoka. U wordt begroet door uw chauffeur die in de aankomsthal op u wacht met een bordje met uw naam erop. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een vertraging van uw vlucht. Bespaar jezelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoersysteem en wees gerust in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Aangepaste Japanse cultuurervaringstour in Fukuoka

Aangepaste Japanse cultuurervaringstour in Fukuoka

Dit is de unieke en opwindende 1-daagse tour in Fukuoka, Japan !! “Wil je de dichtstbevolkte stad van Kyushu bezoeken?” Fukuoka is een van de belangrijkste toeristische steden in Japan en het administratieve, economische en culturele centrum van het meest zuidelijke deel van Kyushu. De stad wordt in tweeën gedeeld door de rivier de Naka, waarbij Hakata, het oudere oostelijke deel van de stad, dient als een belangrijk haven- en commercieel centrum. Het staat ook hoog aangeschreven vanwege zijn eetcultuur, vooral ramen, en het verbindt de wereld met een regio die rijk is aan oude culturen en diversiteit cultiveert en die zijn tradities en geesten naar de wereld probeert uit te breiden. Voor onze tourdeelnemers nemen we je mee naar de buitenwijken en laten we je de prachtige plekken in Fukuoka zien die alleen de lokale bevolking waarschijnlijk kent... Deze tour is aanpasbaar en u kunt de tourplannen regelen met onze tweetalige medewerkers. De duur van de tour die u kunt kiezen, varieert van 2 uur tot 10 uur. U kunt genieten van het bezoeken van prachtige natuurgebieden en bezienswaardigheden die u in Fukuoka niet mag missen. Bovendien bieden we een verscheidenheid aan Japanse cultuurervaringen, zoals eten en warmwaterbronnen. Die maken je reis leuker en gedenkwaardiger dan in Fukuoka. Onze tweetalige medewerkers die bekend zijn met de gebieden laten u graag zien hoe geweldig Fukuoka is, zodat u zich tijdens onze tour nergens zorgen over hoeft te maken! U kunt zich concentreren op het genieten van uw reis en ons alles vragen over Japan! Laten we nieuwe ervaringen ontdekken en samen met ons prachtige herinneringen maken !!

Essentiële informatie over Fukuoka: Geschiedenis, cultuur en charmes

Essentiële informatie over Fukuoka: Geschiedenis, cultuur en charmes

Je reis begint bij je hotel of Hakata Station, waar ik op je wacht om je te begroeten. We beginnen onze wandeling naar de Shojukuji Tempel, een majestueus bewijs van Zenboeddhisme en Kyushu's oudste tempel. Bewonder de serene architectuur en wandel over het vredige terrein, waarbij je een gevoel van rust over je heen krijgt. Terwijl de Tochoji Tempel een prachtig Boeddhabeeld heeft, biedt Shojukuji een diepere historische onderdompeling. Kushida Jinja: Waar festiviteiten gedijen Vervolgens duiken we in de levendige sfeer van Kushida Jinja, het belangrijkste heiligdom van Fukuoka. Het hele jaar door gonst dit heiligdom van de activiteit en het staat centraal tijdens het beroemde Hakata Gion Yamakasa festival. Ontdek de rijke geschiedenis en bewonder de ingewikkelde details van de gebouwen. Kawabata winkelstraat: Een plaatselijke ervaring Onze ontdekkingstocht gaat verder als we de bruisende Kawabata Shopping Street induiken. Deze traditionele arcade is een feest voor de zintuigen - winkels stromen over van de goederen, verleidelijke eetkraampjes vullen de lucht met heerlijke aroma's en er hangt een levendige energie in de atmosfeer. Geniet van de bezienswaardigheden, de geluiden en misschien neem je wel een souvenir of snack mee! Sumiyoshi Jinja: Sereniteit aan de kust Vervolgens ontdekken we de unieke charme van Sumiyoshi Jinja. Bewonder de opvallende architectuur, die afwijkt van de stijl van de meeste andere heiligdommen, en wandel over het rustige terrein. De verbinding van dit heiligdom met de zee biedt een gevoel van rust in het stedelijke landschap. Hakata Panorama: Afscheid op het dak Als afsluiting van ons avontuur gaan we naar het dak van Hakata Station voor een adembenemend uitzicht. Zie hoe de stad zich voor je uitstrekt, een perfect perspectief om na te denken over alles wat we hebben verkend. Terwijl de zon onder de horizon zakt, zie je de stad veranderen in fonkelende lichtjes. Meer dan sightseeing, een ervaring Deze tour gaat niet alleen over het afvinken van bezienswaardigheden. Het gaat om het ervaren van de ware ziel van Hakata. Als je lokale gids zal ik verhalen, verborgen juweeltjes en inzichten met je delen, zodat je vertrekt met meer dan alleen foto's, maar een dieper begrip van deze fascinerende stad.

Fukuoka Japanse kalligrafie-ervaring

Fukuoka Japanse kalligrafie-ervaring

T-shirts maken met Japanse kalligrafie: jouw originele T-shirts Daarnaast is er ons brunchkantoor vlakbij het station, zodat u kunt ervaren hoe u zelf T-shirts kunt maken met Kanji. Kies en schrijf je favoriete Japanse letters met kalligrafie en print deze op een T-shirt. Het moet een prachtige herinnering voor je zijn in Japan. Laten we van uw originele T-shirt het enige ter wereld maken!!

Fukuoka Nachtwandeling & Bar Hopping Tour

Fukuoka Nachtwandeling & Bar Hopping Tour

Deze tour geeft je een unieke ervaring en laat je zien wat de lokale bevolking graag doet voor de lol!!! Onze lokale Engelssprekende medewerkers begeleiden je graag tijdens deze rondleiding. Door mee te gaan met onze avondtour kun je de nachtversie van Fukuoka ervaren. Fukuoka ziet er afhankelijk van de tijd anders uit, vooral overdag en 's nachts. Een van de plekken waar de lokale bevolking 's avonds graag naartoe gaat, heet Izakaya. Izakaya is een traditionele Japanse bar die alcoholische dranken serveert met verschillende betaalbare hapjes en gerechten. We moeten allemaal toegeven dat veel mensen graag drinken, of dat nu thuis, met vrienden of zelfs met vreemden is. Izakaya kan een perfecte gelegenheid zijn om een band op te bouwen met de mensen om je heen. De route is aan te passen op basis van je interesses. Onze Engelse medewerkers kunnen je via e-mail helpen beslissen wat we gaan doen. We kijken ernaar uit om je lokale leuke activiteiten te laten zien en het lokale eten in Japan te laten ervaren.

Fukuoka: Miyajidake Shrine & Kashii Shrine privétour

Fukuoka: Miyajidake Shrine & Kashii Shrine privétour

Ontdek de geheimen van Fukuoka tijdens een privétour met gids. Verken de prachtige Miyajidake Shrine met uitzicht op zee en de sfeervolle Kashii Shrine, een plek vol geschiedenis. Ontmoet je gids op het Hakata Station, het kloppende hart van Fukuoka's vervoer. Vanaf hier kun je een mooie treinrit maken en ontspannen toekijken hoe het stedelijke landschap geleidelijk plaatsmaakt voor het platteland. Na ongeveer een uur reizen kom je aan bij Miyajidake Shrine. Stap uit de trein en adem de frisse zeelucht in terwijl je over het grote pad loopt dat recht naar de schrijn aan de oceaan leidt. Verken het terrein en leer meer over de geschiedenis en de rijke culturele betekenis van dit heiligdom. Neem even de tijd om de iconische shimenawa te bewonderen, een massief touw van heilig rijststro, voordat je geniet van het adembenemende oceaanpanorama. Stap weer op de trein voor een korte rit naar Kashii Station. Verken dan de Kashii Shrine. Deze tempel ligt in een sereen park en je kunt er wandelen over het rustige terrein, terwijl je de oude architectuur en torenhoge bomen bewondert. Als je terugkeert naar het drukke Hakata Station, ga dan naar het dak van het station en ontdek een verborgen tuin en een panoramisch uitzichtpunt. Als de zon onder de horizon zakt, zie je Fukuoka veranderen in een glinsterend stadslandschap om de tour af te sluiten.

De topbezienswaardigheden in Fukuoka

Activiteiten in Station Hakata

Steden in Japan

Andere activiteiten in Station Hakata

Wil je alle activiteiten in Station Hakata bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Station Hakata

Gemiddelde beoordeling

5.0
(1 beoordelingen)