Kies data

Station London Victoria

Station London Victoria: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Busvervoer luchthaven Stansted naar centraal Londen

1. Busvervoer luchthaven Stansted naar centraal Londen

Begin of eindig je vakantie comfortabel met een gunstige bustransfer tussen Stansted Airport en busstation London Victoria. Deze service vanaf Stansted Airport, die gemiddeld elke 15-20 minuten rijdt, brengt je direct naar de hoofdstad en doet onderweg belangrijke bestemmingen in het centrum aan, waaronder Golders Green, Baker Street, Liverpool Street, Stratford en Marble Arch. Bij aankomst op het vliegveld kun je je GetYourGuide-voucher inwisselen bij een van de vele verkoopbalies. Deze dienst wordt 24/7 aangeboden en vertrekt ongeveer elke 15 minuten; voor je het weet sta je in het centrum van de stad. De hoogwaardige bussen brengen je van de uitgang van de luchthaven naar Centraal-Londen. Leun achterover in de leren stoelen met hoofdsteun, uitklaptafeltjes, veel beenruimte, toiletten, airconditioning en stopcontacten. Sommige bussen hebben zelfs Wi-Fi aan boord. Na een uitvoerige wijziging van de dienstregeling vanaf 18 maart wordt de frequentie van alle luchthavendiensten verminderd en zullen de volgende haltes niet meer worden bediend. Zorg er dus voor dat je de website raadpleegt voordat je op reis gaat zodat je op de hoogte bent van de meeste recente wijzigingen. Je kunt er zeker van zijn dat je ticket geldig is vanaf de dichtstbijzijnde halte. • Kings Cross - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Liverpool Street • Farringdon - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Liverpool Street • South Hackney - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Stratford • Waterloo - dichtstbijzijnde beschikbare halte London Victoria • Southwark - dichtstbijzijnde beschikbare halte is London Victoria • Portman Square - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Marble Arch

Busvervoer luchthaven Gatwick naar centraal Londen

2. Busvervoer luchthaven Gatwick naar centraal Londen

Begin of eindig je vakantie op je gemak met een busrit tussen luchthaven Gatwick en busstation Victoria in Londen. Deze busservice rijdt zeer frequent en brengt je, al stoppend bij alle hoofdbestemmingen in Londen, naar het centrum. Bij aankomst op het vliegveld kun je je GetYourGuide-voucher inwisselen bij een balie. Je krijgt een plek op de eerstvolgende bus, en daar ze 24/7 elke 15 minuten vertekken zal je spoedig in de hoofdstad zijn. De bussen brengen je van de uitgang van de luchthaven naar Centraal-Londen. Ontspan in leren stoelen met hoofdsteun, uitklaptafeltjes, veel beenruimte, toiletten,  airconditioning en stopcontacten. Sommige bussen hebben zelfs wifi aan boord. Na een uitvoerige wijziging van de dienstregeling vanaf 18 maart wordt de frequentie van alle luchthavendiensten verminderd en zullen de volgende haltes niet meer worden bediend. Zorg er dus voor dat je de website controleert voordat je op reis gaat zodat je op de hoogte bent van de meeste recente wijzigingen. Je kunt er zeker van zijn dat je ticket geldig is vanaf de dichtstbijzijnde halte. • Kings Cross - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Liverpool Street • Farringdon - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Liverpool Street • South Hackney - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Stratford • Waterloo - dichtstbijzijnde beschikbare halte London Victoria • Southwark - dichtstbijzijnde beschikbare halte is London Victoria • Portman Square - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Marble Arch

Big London Ticket: London Eye, Big Bus & Theems boottocht

3. Big London Ticket: London Eye, Big Bus & Theems boottocht

Ontdek het beste van Londen met een hop on, hop off-tour aan boord van een dubbeldekker met open dak en ontspan tijdens een reis op de London Eye als onderdeel van je ticket. Een hop on, hop off-tour is de ideale manier om de beste bezienswaardigheden en attracties van Londen in je eigen tempo te ontdekken. De tocht geeft je onbeperkt gebruik van 4 routes met haltes strategisch geplaatst op alle plaatsen die je wil bezoeken, waaronder de Big Ben, Buckingham Palace, London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge en St Pauls Cathedral. Stap uit de bus bij Westminster Bridge voor een onvergetelijke rit op de London Eye. Vanaf de top bewonder je het adembenemende 360-graden panoramisch uitzicht op de indrukwekkende skyline van de stad. Bekijk de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Big Ben en de parlementsgebouwen vanuit een ongeëvenaard vogelperspectief. De eerste bus vertrekt om 08:30 uur in de ochtend. Je kunt op één van de 44 haltes van de Big Bus instappen en beginnen met de tour. Populaire vertrekplaatsen zijn: Baker Street Station, Green Park Station, Marble Arch, Victoria Station en Trafalgar Square. Met alle soorten tickets profiteer je van een boottocht over de rivier de Theems. Inbegrepen bij het Classic Ticket is een boottocht in één richting van Westminster naar de Tower of London of omgekeerd, terwijl de Premium en Deluxe Tickets een retourvaart omvatten tussen Westminster en Greenwich met de mogelijkheid om uit te stappen bij de Tower of London. De vertrektijden voor de boottochten verschillen, maar ze zijn ongeveer om de 20 minuten beschikbaar in de zomer en om de 30 à 40 minuten in de winter. Je kunt aan boord van de boot stappen bij Tower Pier (bij halte 16), Greenwich Pier, Westminster Pier (bij halte 18) en de London Eye Pier (bij halte 11). Hoogtepunten van de Big Bus-route zijn Buckingham Palace en de wisseling van de wacht, Houses of Parliament, Big Ben, Westminster Abbey, 10 Downing Street, Whitehall, Piccadilly Circus, Oxford Street, Regent Street, Trafalgar Square, London Eye, London Dungeon, Sea Life London Aquarium, Madame Tussauds, Covent Garden, Bank of England, Monument, St Pauls Cathedral, Tower of London, Tower Bridge, The Shard, City Hall, Lambeth Palace, British Museum, Marble Arch, Mayfair, Green Park, Hyde Park Corner, Harrods, South Kensington-musea, Kensington Palace en Notting Hill.

Busvervoer luchthaven Luton naar centraal Londen

4. Busvervoer luchthaven Luton naar centraal Londen

Begin of eindig je vakantie met een makkelijke en voordelige bus transfer tussen Luton Airport en London Victoria busstation. Deze transfer van Luton Airport, die vaak vertrekt, brengt je helemaal naar het centrum van Londen en stopt bij belangijke punten in de stad zoals Golders Green, Baker Street en Marble Arch. Bij aankomst op het vliegveld kun je je GetYourGuide-voucher inwisselen bij een van de vele verkoopbalies. Je krijgt een plek op de eerstvolgende bus, en daar ze 24/7 elke 15 minuten vertekken zal je spoedig in de hoofdstad zijn. De hoogwaardige bussen brengen je van de uitgang van de luchthaven naar Centraal-Londen. Leun achterover in de leren stoelen met hoofdsteun, uitklaptafeltjes, veel beenruimte, toiletten, airconditioning en stopcontacten. Sommige bussen hebben zelfs Wi-Fi aan boord.

Londen: kleine groep Warner Bros. Studio Tour

5. Londen: kleine groep Warner Bros. Studio Tour

Loop over de beroemde straatstenen van de Wegisweg, met de etalages van Olivanders, Klieder & Vlek, de Tovertweelings Topfopshop, de bank Goudgrijp en Braakbals Uilenboetiek. Zie iconische rekwisieten uit de Harry Potter-films, waaronder Harry’s Nimbus 2000 en Hagrid’s motorfiets en de Steen der Wijzen.   Verken het Verboden Bos en ontdek andere memorabele sets uit de filmserie, zoals de Grote Zaal, de Griffoendor Toren, de slaapzaal van de jongens, Hagrid's hut, het toverdrankjes klaslokaal en Professor Ombers kantoor op het Ministerie van Toverkunst.  Geen bezoek zou compleet zijn zonder Perron 9 ¾ en bij deze tour heb je ook de kans om op de foto te gaan met de Zweinsteinexpress. Zie ook de laatste toevoeging aan deze tour: de tovenaarsbank Goudgrijp. Voorzien van torenhoge marmeren zuilen, drie grote kristallen kroonluchters en versierd met echt koper zul je hier kostuums en protheses van Bogrod, Goudgrijp en vele andere kobolden ontdekken, evenals inktpotten, ganzenveren, boeken en vele munten.   Bezoek Van Detta's kluis waarin de schatten van Bellatri van Detta liggen opgeslagen, zoals het Zwaard van Griffoundor en Huffelpuf's beker - een van de Gruzielelementen van Voldemort. Hier kun je een unieke foto van jezelf laten maken, omringd door schatten.   Vervolgens wordt je afgezet bij Londen Victoria Station, een perfecte locatie van waaruit je Londen kunt verkennen.

Londen: Stonehenge, Glastonbury & Avebury tour met kleine groepen

6. Londen: Stonehenge, Glastonbury & Avebury tour met kleine groepen

Bezoek de mysterieuze Stonehenge en de werelderfgoedlocatie van Avebury. Vertrek vanuit Londen op een dagexcursie naar het rijk van koning Arthur! Leer de feiten en fictie over King Arthur en het mystieke eiland Avalon. Verken eeuwenoude steencirkels in het koninkrijk Wessex, waaronder Avebury en de iconische Stonehenge. De dag begint als je je weg naar Stonehenge baant. Uw gids zal u vertellen over de 5.000 jaar geschiedenis van Stonehenge en over de theorieën en ideeën die geleerden blijven bespreken. Was de site een astronomische klok, een kalender, een plaats van aanbidding of een begraafplaats voor de elite? Je kunt nadenken over de theorieën terwijl je rond de stenen loopt en de uitzichten bewondert. Ga verder naar het westen naar de Keltische landen, richting het eiland Avalon en mystieke Glastonbury. Stop bij de beroemde Glastonbury Tor. Daal af naar de Chalice Well Gardens om te horen over de legende van Joseph van Aramathea en de kelk van het Laatste Avondmaal. Je laatste stop op deze kleine groepsreis is de werelderfgoedlocatie van Avebury. Niet alleen ongebruikelijk vanwege zijn omvang (Avebury is de thuisbasis van het grootste stenen cirkelcomplex ter wereld), maar ook omdat het de enige stenen cirkel is met een dorp er middenin gebouwd. Hier kunt u genieten van een begeleide wandeling en wat vrije tijd om deze fascinerende site te verkennen voordat u terugkeert naar Londen.

Londen: kleine groepsreis Stonehenge, Bath, Lacock en Avebury

7. Londen: kleine groepsreis Stonehenge, Bath, Lacock en Avebury

Vertrek in de vroege ochtend uit Londen en wees een van de eerste bezoekers van de dag naar Stonehenge. Als je aankomt bij Stonehenge, vertelt je gids je de feiten en theorieën achter deze beroemdste bouwwerken uit het stenen tijdperk. Was het een tempel, een klok, een plaats van aanbidding of een begraafplaats voor de elite? Daarna gaat het verder naar Bath, dat bezoekers heeft gezien sinds de tijd van de Kelten. Eeuwen later, in de 1e eeuw na Christus, arriveerden de Romeinen en noemden deze plaats Aqua Sulis. Zelfs later, tijdens het Georgische tijdperk van de 18e eeuw, kwamen de rijken en rijken uit Londen om te zien en gezien te worden en gingen ze naar het water om zich te ontdoen van gewrichtsstijfheid en jicht. Stop voor een pauze in het prachtige dorpje Lacock. Schijnbaar onaangetast door de moderne tijd, is deze charmante plek gebruikt als decor in vele films, waaronder Cranford, Moll Flanders, Pride and Prejudice en Harry Potter. Geniet van een rondleiding door dit mooie dorp voordat je je weg baant naar Avebury, een mooi dorp met huisjes met rieten daken genesteld in het midden van een enorme stenen cirkel. Na een begeleide wandeling in Avebury vertrekt u voor uw terugreis naar Londen.

Sitemap Station London Victoria

Wil je alle activiteiten in Station London Victoria ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Station London Victoria

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 21.040 beoordelingen

Twee dingen waren wel handig geweest om vooraf te weten; 1) je koopt een voucher en moet die bij het national express loket buiten bij Stansted (bij de bussen) omruilen voor een ticket en 2) je moet dan ook al aangeven vanaf welke halte je retour wil.

Geweldig punctueel, schoon, professioneel en heeft verschillende haltes zodat u in de buurt van uw hotel kunt uitstappen. Het duurt een uur en een kwartier of zo

Het was geweldig om te zien en te ervaren hoe Harry Potter films tot stand zijn gekomen! We hebben van begin tot eind genoten

Het vervoer was perfect Bussen rijden ipv en af Luxe comfort bussen , heerlijke stoelen

Mooi uitzicht en genoeg tijd. Ging lekker langzaam waardoor je alles goed kon bekijken