Station London Victoria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Station London Victoria

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 12.312 beoordelingen

Opstap locatie was eenvoudig te vinden en het personeel was vriendelijk. Na een snelle incheck konden we meteen in de bus. De busrit was echt goed te doen en de chauffeur “Steve” heeft ons goed vermaakt en veilig van A naar B gebracht. Onderweg hebben we Harry Potter 1 gekeken om in de stemming te komen. De Warner Brothers Tour is langer dan gedacht. Echt veel te zien en te beleven. Je kunt ook op veel punten geweldige foto’s maken als herinnering. De shop op het einde is groot, te veel voor echte Harry Potter fans, je bent er zo een vermogen kwijt. Eten en drinken is tegen normaal tarief voldoende aanwezig.

Hey was een super ervaring het heeft een prijs maar is zijn prijs echt waardig. Wij hebben genoten van begin tot einde van de Tour. Vindt alleen dat je niet genoeg tijd hebt als je alles rustig wilt bekijken, we vertrokken om stipt 11u kwamen aan om 12u en we vertrokken terug stipt om half5 het zou zeker 1,5u langer mogen duren.

Both the trefpoint and endpoint were very detailed explained beforehand. We also enjoyed the fact that we did not have to do anything on the trip such as waiting for public transportation. All the times here upheld very correctly, something we really liked. Harry potter tour was amazing!

Was indrukwekkend. Fijn dat er ook echte medewerkers aan de film uitleg gaven. Niet fijn dat je bovenop een behoorlijk bedrag NOG 's geld moet neertellen voor een foto of een filmpje. Dit zou best inbegrepen moeten zijn.

De dagtocht is strak georganiseerd; een prima busreis met leuke gids Kevin die ons veel wist te vertellen over de geschiedenis en alle hoogtepunten van de tocht.