Station London Victoria
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Station London Victoria: tours & tickets

Station London Victoria: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle 777 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Station London Victoria

Gemiddelde beoordeling
4.5 / 5
gebaseerd op 16.305 beoordelingen

Opstap locatie was eenvoudig te vinden en het personeel was vriendelijk. Na een snelle incheck konden we meteen in de bus. De busrit was echt goed te doen en de chauffeur “Steve” heeft ons goed vermaakt en veilig van A naar B gebracht. Onderweg hebben we Harry Potter 1 gekeken om in de stemming te komen. De Warner Brothers Tour is langer dan gedacht. Echt veel te zien en te beleven. Je kunt ook op veel punten geweldige foto’s maken als herinnering. De shop op het einde is groot, te veel voor echte Harry Potter fans, je bent er zo een vermogen kwijt. Eten en drinken is tegen normaal tarief voldoende aanwezig.

Hey was een super ervaring het heeft een prijs maar is zijn prijs echt waardig. Wij hebben genoten van begin tot einde van de Tour. Vindt alleen dat je niet genoeg tijd hebt als je alles rustig wilt bekijken, we vertrokken om stipt 11u kwamen aan om 12u en we vertrokken terug stipt om half5 het zou zeker 1,5u langer mogen duren.

Allemaal goed en top geregeld. Wel veel verkeersdrukte maar wij kwamen ook op een vrijdagmiddag aan rond 16.00 uur. Bus gepakt naar Victoria Station en daarna laatste stukje met metro door naar ons hotel in earls court . Niet vergeten om je bustickets uit te printen !! Je hebt geprinte vouchers nodig namelijk

Je moet je voucher inwisselen in de aankomsthal. En niet bij al die standjes die je onderweg tegen komt als je uit het vliegtuig komt. Gelijk de retour datum en tijd doorgen. Hij deed er bij ons,lijn A 9 ,Strattford 50 minuten over.

Bustransfer van Stansted Airport naar Centraal-Londen Beoordeeld door

Was indrukwekkend. Fijn dat er ook echte medewerkers aan de film uitleg gaven. Niet fijn dat je bovenop een behoorlijk bedrag NOG 's geld moet neertellen voor een foto of een filmpje. Dit zou best inbegrepen moeten zijn.

London: bezoek Harry Potter Studio met vervoer Beoordeeld door
Omslagfoto: opopododo, CC BY 2.0