Station Rotterdam Centraal

Station Rotterdam Centraal: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Rotterdam: Dagticket RET Openbaar Vervoer

Rotterdam: Dagticket RET Openbaar Vervoer

Ervaar Rotterdam stressvrij met een onbeperkte 1-daagse reiskaart voor alle openbaar vervoersnetwerken van de RET in de hele stad. Profiteer van onbeperkte toegang tot alle metro's, trams en bussen van de RET en verken de stad in je eigen tempo. Het ticket is geldig in al het openbaar vervoer van de RET, NIET in de Nachtbus (BOB-bus) of bij andere openbaar vervoersbedrijven. De geldigheid van het dagticket begint op de dag van activering / op de dag van de eerste check-in. Je kunt reizen tot het einde van de dienstregeling van die dag, uiterlijk tot 4:00 uur de volgende ochtend. Je ticket gebruiken is eenvoudig. Download gewoon de GetYourGuide App wanneer je je e-ticket scant. Gebruik je e-ticket niet in een PDF-reader en gebruik geen printscreen tijdens het reizen. Als je dat wel doet, riskeer je een dubbele rekening van je bankpas! Je ticket is geldig vanaf het geselecteerde tijdslot. Geniet van een veilige, handige en betrouwbare vervoersservice met een hoge flexibiliteit om de stad als een inwoner te verkennen. De RET streeft naar perfect georganiseerd en geëxploiteerd openbaar vervoer dat de hoogste kwaliteit biedt aan de reiziger van vandaag - en de reiziger van morgen.

Rotterdam Highlights: fietstocht van 2,5 uur

Rotterdam Highlights: fietstocht van 2,5 uur

Beleef Rotterdam zoals de lokale bewoner, namelijk al fietsend door deze fietsvriendelijke stad. Ga met een enthousiaste gids op pad en verken de historische en nieuwe bezienswaardigheden van Rotterdam, kom alles te weten over de stad en ontdek waarom ze zo uniek is. Deze tour is beschikbaar als groepstour en als privétour. Alle fietstochten starten vanaf het bijzondere nieuwe Rotterdam Centraal Station dat opgeleverd werd in 2014 na een renovatie van 10 jaar. Je bekijkt het indrukwekkende Stadhuis en de verrassende nieuwe Markthal. Ga naar het gebied Kop van Zuid aan de zuidoever van de Nieuwe Maas. Bekijk de nieuwe ontwikkelingen in het gebied van de oude poort en zie de bezienswaardigheden zoals het Hotel New York in het voormalige hoofdkwartier van Holland America. Je bewondert de Erasmusbrug die het noordelijke en zuidelijke deel van de stad met elkaar verbindt en fietst door 2 mooie parken. Neem een pauze bij één van de belangrijke musea van de stad. Pauzeer voor een koffie bij een unieke locatie. Kom meer te weten over de stad beter terwijl je een aangename fietstocht maakt.

Amsterdam: Treintransfer Schiphol Airport van/naar Rotterdam

Amsterdam: Treintransfer Schiphol Airport van/naar Rotterdam

Ervaar de naadloze verbinding tussen Amsterdam Schiphol en Rotterdam Centraal. Schiphol behoort tot de grootste luchthavens ter wereld. Als je je afvraagt wat de beste manier is om tussen het centrum van Rotterdam en Schiphol te reizen, sla dan de dure taxiritten (die meestal rond de 80 euro kosten) en het gedoe van bussen en privéluchthaventransfers over. Als u uiteindelijk terugkeert naar uw oorspronkelijke bestemming, kunt u een retourticket kopen, waarmee u geld en tijd bespaart. Stap aan boord van een moderne trein om uw zorgen achter u te laten en arriveer op tijd op uw bestemming op het vliegveld of in de stad. Blijf in contact met je vrienden met gratis wifi. Al onze treinen zijn rolstoel- en fietstoegankelijk en hebben een toilet aan boord. De trein is de snelste verbinding tussen de luchthaven en het centrum van Rotterdam. Het vertrekt elke 10-20 minuten van 02:05 tot 23:10 (het kan anders zijn voor de vroege of late reizen) en de reistijd is slechts 42 minuten. U arriveert in het hart van de luchthaven Schiphol, rijdt met een lift of roltrap het perron op en u bevindt zich aan het begin van het vertrekgebied.

Rotterdam: Wandeltour met gids door architectonische hoogtepunten

Rotterdam: Wandeltour met gids door architectonische hoogtepunten

Ontdek de architectuur van Rotterdam tijdens een rondleiding met een lokale architect. Bewonder een aantal van de meest opvallende plekken van de stad, zoals het nieuw gebouwde Centraal Station, het Lijnbaangebied, het Timmerhuis, de Markthal en de iconische Kubuswoningen. Ontmoet je gids op Rotterdam Centraal Station en begin aan je wandeltour. Leer meer over het dagelijks leven, de geschiedenis en het industriële verleden van de stad. Bewonder de diverse mix van architectonische stijlen terwijl je op ontdekkingstocht gaat. Waag je in het hart van de stad en bekijk de hoogtepunten zoals het Lijnbaangebied, het Stadhuis, het Timmerhuis en de Sint Laurentskerk. Wandel door de Markthal en bewonder de iconische rij Kubuswoningen. Leer aan de oever van de rivier meer over de nieuwe ontwikkelingen op de Zuidoever en bewonder de hoogbouw skyline, met het herkenningspunt van de stad - de Erasmusbrug.

Amsterdam: Treintransfer Amsterdam van/naar Rotterdam

Amsterdam: Treintransfer Amsterdam van/naar Rotterdam

Ervaar de vlotte en probleemloze verbinding die de NS-treinen bieden tussen Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal met NS-treinen. Zeg maar dag tegen dure taxitarieven, die doorgaans rond de 150 euro kunnen kosten, en het ongemak van bussen of privétransfers. Als u uiteindelijk terugkeert naar uw oorspronkelijke bestemming, kunt u een retourticket kopen, waarmee u geld en tijd bespaart. Stap aan boord van een moderne trein om je zorgen achter je te laten en op tijd op je bestemming aan te komen. Blijf in contact met je vrienden met gratis wifi. Al onze treinen zijn rolstoel- en fietstoegankelijk en hebben een toilet aan boord. De trein is de snelste verbinding tussen Amsterdam en Rotterdam. Het vertrekt elke 6-10 minuten van 05:15 tot 00:11 (het kan verschillen voor vroege en late reizen) en de reistijd is ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Rotterdam: Hoogtepunten & verborgen juweeltjes wandeltour met lokale gids

Rotterdam: Hoogtepunten & verborgen juweeltjes wandeltour met lokale gids

Tijdens je wandeltour (2,5-3 uur) word je meegenomen naar de bezienswaardigheden die Rotterdam maken. De lokale (Rotterdamse) gids, Yoreh, vertelt je over hoe de stad is ontstaan aan de rivier de Rotte, hoe de stad zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld (inclusief de Haven en de Tweede Wereldoorlog) en wat er in de toekomst staat te gebeuren. TIP: Wil je deze tour helemaal voor jezelf? Dezelfde tour, maar dan PRIVÉ! https://www.getyourguide.com/rotterdam-l37/rotterdam-private-highlight-hidden-gems-walk-with-local-t670833/ Van iconische bouwwerken zoals de Kubuswoningen, Erasmusbrug en Markthal, tot de Kerstkabouter, het Maritiem District, de Oude Haven en een aantal verborgen juweeltjes die andere tours je niet zullen brengen. De tour eindigt in de iconische Markthal, waar toiletten, drankjes en veel eten zijn! :) Route en belangrijkste bezienswaardigheden: We beginnen op het Eendrachtsplein naast het beeld van de Kerstman: Is het al die tijd van het jaar! Nee, het is een standbeeld met een grappige twist! Museumkwartier: Als je je creatief voelt, bezoek dan deze locatie met de beste musea en prachtige architectuur. Scheepvaartkwartier: Dit gebied in Rotterdam ligt vlak naast het centrum, maar zelfs de Rotterdammers vergeten dit juweeltje af en toe. Het is rustig, mooi en met een adembenemend uitzicht op de Maas en de skyline. Van hieruit heb je uitzicht op en uitleg over de Wilhelminapier, Hotel New York en het Fotomuseum. Erasmusbrug: De 137 meter lange 'zwanen'brug, verbinding noord en zuid over De Nieuwe Maas. Maritiem District, Museum & Beeld Verwoeste Stad: Rotterdam mist zijn hart, en op deze locatie komt alles samen. Het Witte Huis: Nee, niet zoals die in de VS, maar wel met fascinerende verhalen! Oude haven: maak het gezellig in de met terrassen gevulde oude haven, die dateert uit 1350(ad), met zicht op de Kubuswoningen. Kubuswoningen: De grappige kubusvormige huizen, die een bos vormen. Binnenrotte: het grote marktplein, waar de Openbare Bibliotheek is gevestigd en vlakbij de beroemde Sint-Laurenskerk. Markthal: De laatste stop geeft je de tijd om je te verdiepen in de wereldkeuken! OVERZICHT: - 2,5 tot 3 uur - Toilet stops - 15.000 stappen - 480 calorieën - +/- 6KM - Gids van Rotterdam - Unieke stops die alleen bij deze tour te vinden zijn (Scheepvaartkwartier / Museumkwartier en meer) - Alle hoogtepunten (Markthal/ Erasmusbrig / Oude Haven/ Kubuswoningen/ Museumdepot/ Witte Huis / Maritiem District en meer)

Den Haag: Treintransfer Den Haag van/naar Rotterdam

Den Haag: Treintransfer Den Haag van/naar Rotterdam

Ervaar de vlotte en probleemloze verbinding die de NS-treinen bieden tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal met NS-treinen. Zeg maar dag tegen dure taxitarieven, die doorgaans rond de 50 euro kunnen kosten, en het ongemak van bussen of privétransfers. Als u uiteindelijk terugkeert naar uw oorspronkelijke bestemming, kunt u een retourticket kopen, waarmee u geld en tijd bespaart. Stap aan boord van een moderne trein om je zorgen achter je te laten en op tijd op je bestemming aan te komen. Blijf in contact met je vrienden met gratis wifi. Al onze treinen zijn rolstoel- en fietstoegankelijk en hebben een toilet aan boord. De trein is de snelste verbinding tussen Den Haag en Rotterdam. Het vertrekt elke 10-15 minuten van 05:10 tot 00:24 (het kan verschillen voor vroege en late reizen) en de reistijd is ongeveer 29 minuten.

Rotterdam: begeleide wandeling van 2 uur

Rotterdam: begeleide wandeling van 2 uur

Deze begeleide wandeling van 2 uur neemt je mee van het nieuw gebouwde Centraal Station, langs architectonisch iconische locaties en gebouwen als Het Timmerhuis, ontworpen door de wereldberoemde architecten van OMA, en de Markthal, Europa's meest unieke en mooiste overdekte markt. Je gids zal je kennis laten maken met het dagelijkse leven en de geschiedenis van de stad. Ontmoet je gids op het centraal station van Rotterdam en leer over het stadhuis, de Sint-Laurentiuskerk en Europa's eerste hoogbouw. Hoor wat er gebeurde tijdens het bombardement in de Tweede Wereldoorlog en waarom de rijkdom aan moderne architectuur zo overvloedig aanwezig is in Rotterdam. Vervolgens neemt je gids je mee naar de moderne structuren van de stad. Bewonder de indrukwekkende nieuwe Markthal, de beroemde Kubuswoningen en de Erasmusbrug. Blijf wandelen door mooie winkelstraten en ervaar het moderne Rotterdamse leven. Aarzel niet om uw gids onderweg vragen te stellen over de stad die u heeft.

Eindhoven: Treintransfer Eindhoven van/naar Rotterdam

Eindhoven: Treintransfer Eindhoven van/naar Rotterdam

Ervaar de vlotte en probleemloze verbinding die de NS-treinen bieden tussen Eindhoven Centrum en Rotterdam Centrum met NS-treinen. Zeg maar dag tegen dure taxitarieven, die doorgaans rond de 150 euro kunnen kosten, en het ongemak van bussen of privétransfers. Als u uiteindelijk terugkeert naar uw oorspronkelijke bestemming, kunt u een retourticket kopen, waarmee u geld en tijd bespaart. Stap aan boord van een moderne trein om je zorgen achter je te laten en op tijd op je bestemming aan te komen. Blijf in contact met je vrienden met gratis wifi. Al onze treinen zijn rolstoel- en fietstoegankelijk en hebben een toilet aan boord. De trein is de snelste verbinding tussen Eindhoven en Rotterdam. Het vertrekt elke 30 minuten van 05:44 tot 23:44 (het kan verschillen voor vroege en late reizen) en de reistijd is ongeveer 1 uur en 02 minuten.

Rotterdam: wandeltocht langs hoogtepunten kunst en architectuur

Rotterdam: wandeltocht langs hoogtepunten kunst en architectuur

De tour volgt architectuuriconen zoals het Centraal Station, het Calypso gebouw en het Theaterplein. We presenteren het Museumkwartier: De Kunsthal en Het Nieuwe Instituut en met het nieuwe opkomende icoon - Het Boijmans Depot, het eerste toegankelijke museumdepot ter wereld. Op de route is een reeks kunst gewijd aan het drama van de gebombardeerde stad, een frisse mix van straatkunst, een verspreiding van kunst meesterwerken waarvan de namen van de kunstenaars voor zich spreken: Henry Moore, Roden, Picasso, Van Lieshout. Onze gids brengt je naar de populairste kunstlocatie - de jonge, avant-gardistische Witte de Witstraat. De rondleiding gaat onder andere door het gebied van de futuristische Kubuswoningen en eindigt in de Markthal waar kunst en architectuur op spectaculaire wijze samengaan!

26 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Station Rotterdam Centraal: topattracties in de buurt

Station Rotterdam Centraal: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Rotterdam: Dagticket RET Openbaar Vervoer

Rotterdam: Dagticket RET Openbaar Vervoer

Ervaar Rotterdam stressvrij met een onbeperkte 1-daagse reiskaart voor alle openbaar vervoersnetwerken van de RET in de hele stad. Profiteer van onbeperkte toegang tot alle metro's, trams en bussen van de RET en verken de stad in je eigen tempo. Het ticket is geldig in al het openbaar vervoer van de RET, NIET in de Nachtbus (BOB-bus) of bij andere openbaar vervoersbedrijven. De geldigheid van het dagticket begint op de dag van activering / op de dag van de eerste check-in. Je kunt reizen tot het einde van de dienstregeling van die dag, uiterlijk tot 4:00 uur de volgende ochtend. Je ticket gebruiken is eenvoudig. Download gewoon de GetYourGuide App wanneer je je e-ticket scant. Gebruik je e-ticket niet in een PDF-reader en gebruik geen printscreen tijdens het reizen. Als je dat wel doet, riskeer je een dubbele rekening van je bankpas! Je ticket is geldig vanaf het geselecteerde tijdslot. Geniet van een veilige, handige en betrouwbare vervoersservice met een hoge flexibiliteit om de stad als een inwoner te verkennen. De RET streeft naar perfect georganiseerd en geëxploiteerd openbaar vervoer dat de hoogste kwaliteit biedt aan de reiziger van vandaag - en de reiziger van morgen.

Rotterdam Highlights: fietstocht van 2,5 uur

Rotterdam Highlights: fietstocht van 2,5 uur

Beleef Rotterdam zoals de lokale bewoner, namelijk al fietsend door deze fietsvriendelijke stad. Ga met een enthousiaste gids op pad en verken de historische en nieuwe bezienswaardigheden van Rotterdam, kom alles te weten over de stad en ontdek waarom ze zo uniek is. Deze tour is beschikbaar als groepstour en als privétour. Alle fietstochten starten vanaf het bijzondere nieuwe Rotterdam Centraal Station dat opgeleverd werd in 2014 na een renovatie van 10 jaar. Je bekijkt het indrukwekkende Stadhuis en de verrassende nieuwe Markthal. Ga naar het gebied Kop van Zuid aan de zuidoever van de Nieuwe Maas. Bekijk de nieuwe ontwikkelingen in het gebied van de oude poort en zie de bezienswaardigheden zoals het Hotel New York in het voormalige hoofdkwartier van Holland America. Je bewondert de Erasmusbrug die het noordelijke en zuidelijke deel van de stad met elkaar verbindt en fietst door 2 mooie parken. Neem een pauze bij één van de belangrijke musea van de stad. Pauzeer voor een koffie bij een unieke locatie. Kom meer te weten over de stad beter terwijl je een aangename fietstocht maakt.

Amsterdam: Treintransfer Schiphol Airport van/naar Rotterdam

Amsterdam: Treintransfer Schiphol Airport van/naar Rotterdam

Ervaar de naadloze verbinding tussen Amsterdam Schiphol en Rotterdam Centraal. Schiphol behoort tot de grootste luchthavens ter wereld. Als je je afvraagt wat de beste manier is om tussen het centrum van Rotterdam en Schiphol te reizen, sla dan de dure taxiritten (die meestal rond de 80 euro kosten) en het gedoe van bussen en privéluchthaventransfers over. Als u uiteindelijk terugkeert naar uw oorspronkelijke bestemming, kunt u een retourticket kopen, waarmee u geld en tijd bespaart. Stap aan boord van een moderne trein om uw zorgen achter u te laten en arriveer op tijd op uw bestemming op het vliegveld of in de stad. Blijf in contact met je vrienden met gratis wifi. Al onze treinen zijn rolstoel- en fietstoegankelijk en hebben een toilet aan boord. De trein is de snelste verbinding tussen de luchthaven en het centrum van Rotterdam. Het vertrekt elke 10-20 minuten van 02:05 tot 23:10 (het kan anders zijn voor de vroege of late reizen) en de reistijd is slechts 42 minuten. U arriveert in het hart van de luchthaven Schiphol, rijdt met een lift of roltrap het perron op en u bevindt zich aan het begin van het vertrekgebied.

Rotterdam: Wandeltour met gids door architectonische hoogtepunten

Rotterdam: Wandeltour met gids door architectonische hoogtepunten

Ontdek de architectuur van Rotterdam tijdens een rondleiding met een lokale architect. Bewonder een aantal van de meest opvallende plekken van de stad, zoals het nieuw gebouwde Centraal Station, het Lijnbaangebied, het Timmerhuis, de Markthal en de iconische Kubuswoningen. Ontmoet je gids op Rotterdam Centraal Station en begin aan je wandeltour. Leer meer over het dagelijks leven, de geschiedenis en het industriële verleden van de stad. Bewonder de diverse mix van architectonische stijlen terwijl je op ontdekkingstocht gaat. Waag je in het hart van de stad en bekijk de hoogtepunten zoals het Lijnbaangebied, het Stadhuis, het Timmerhuis en de Sint Laurentskerk. Wandel door de Markthal en bewonder de iconische rij Kubuswoningen. Leer aan de oever van de rivier meer over de nieuwe ontwikkelingen op de Zuidoever en bewonder de hoogbouw skyline, met het herkenningspunt van de stad - de Erasmusbrug.

Amsterdam: Treintransfer Amsterdam van/naar Rotterdam

Amsterdam: Treintransfer Amsterdam van/naar Rotterdam

Ervaar de vlotte en probleemloze verbinding die de NS-treinen bieden tussen Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal met NS-treinen. Zeg maar dag tegen dure taxitarieven, die doorgaans rond de 150 euro kunnen kosten, en het ongemak van bussen of privétransfers. Als u uiteindelijk terugkeert naar uw oorspronkelijke bestemming, kunt u een retourticket kopen, waarmee u geld en tijd bespaart. Stap aan boord van een moderne trein om je zorgen achter je te laten en op tijd op je bestemming aan te komen. Blijf in contact met je vrienden met gratis wifi. Al onze treinen zijn rolstoel- en fietstoegankelijk en hebben een toilet aan boord. De trein is de snelste verbinding tussen Amsterdam en Rotterdam. Het vertrekt elke 6-10 minuten van 05:15 tot 00:11 (het kan verschillen voor vroege en late reizen) en de reistijd is ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Rotterdam: Hoogtepunten & verborgen juweeltjes wandeltour met lokale gids

Rotterdam: Hoogtepunten & verborgen juweeltjes wandeltour met lokale gids

Tijdens je wandeltour (2,5-3 uur) word je meegenomen naar de bezienswaardigheden die Rotterdam maken. De lokale (Rotterdamse) gids, Yoreh, vertelt je over hoe de stad is ontstaan aan de rivier de Rotte, hoe de stad zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld (inclusief de Haven en de Tweede Wereldoorlog) en wat er in de toekomst staat te gebeuren. TIP: Wil je deze tour helemaal voor jezelf? Dezelfde tour, maar dan PRIVÉ! https://www.getyourguide.com/rotterdam-l37/rotterdam-private-highlight-hidden-gems-walk-with-local-t670833/ Van iconische bouwwerken zoals de Kubuswoningen, Erasmusbrug en Markthal, tot de Kerstkabouter, het Maritiem District, de Oude Haven en een aantal verborgen juweeltjes die andere tours je niet zullen brengen. De tour eindigt in de iconische Markthal, waar toiletten, drankjes en veel eten zijn! :) Route en belangrijkste bezienswaardigheden: We beginnen op het Eendrachtsplein naast het beeld van de Kerstman: Is het al die tijd van het jaar! Nee, het is een standbeeld met een grappige twist! Museumkwartier: Als je je creatief voelt, bezoek dan deze locatie met de beste musea en prachtige architectuur. Scheepvaartkwartier: Dit gebied in Rotterdam ligt vlak naast het centrum, maar zelfs de Rotterdammers vergeten dit juweeltje af en toe. Het is rustig, mooi en met een adembenemend uitzicht op de Maas en de skyline. Van hieruit heb je uitzicht op en uitleg over de Wilhelminapier, Hotel New York en het Fotomuseum. Erasmusbrug: De 137 meter lange 'zwanen'brug, verbinding noord en zuid over De Nieuwe Maas. Maritiem District, Museum & Beeld Verwoeste Stad: Rotterdam mist zijn hart, en op deze locatie komt alles samen. Het Witte Huis: Nee, niet zoals die in de VS, maar wel met fascinerende verhalen! Oude haven: maak het gezellig in de met terrassen gevulde oude haven, die dateert uit 1350(ad), met zicht op de Kubuswoningen. Kubuswoningen: De grappige kubusvormige huizen, die een bos vormen. Binnenrotte: het grote marktplein, waar de Openbare Bibliotheek is gevestigd en vlakbij de beroemde Sint-Laurenskerk. Markthal: De laatste stop geeft je de tijd om je te verdiepen in de wereldkeuken! OVERZICHT: - 2,5 tot 3 uur - Toilet stops - 15.000 stappen - 480 calorieën - +/- 6KM - Gids van Rotterdam - Unieke stops die alleen bij deze tour te vinden zijn (Scheepvaartkwartier / Museumkwartier en meer) - Alle hoogtepunten (Markthal/ Erasmusbrig / Oude Haven/ Kubuswoningen/ Museumdepot/ Witte Huis / Maritiem District en meer)

Den Haag: Treintransfer Den Haag van/naar Rotterdam

Den Haag: Treintransfer Den Haag van/naar Rotterdam

Ervaar de vlotte en probleemloze verbinding die de NS-treinen bieden tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal met NS-treinen. Zeg maar dag tegen dure taxitarieven, die doorgaans rond de 50 euro kunnen kosten, en het ongemak van bussen of privétransfers. Als u uiteindelijk terugkeert naar uw oorspronkelijke bestemming, kunt u een retourticket kopen, waarmee u geld en tijd bespaart. Stap aan boord van een moderne trein om je zorgen achter je te laten en op tijd op je bestemming aan te komen. Blijf in contact met je vrienden met gratis wifi. Al onze treinen zijn rolstoel- en fietstoegankelijk en hebben een toilet aan boord. De trein is de snelste verbinding tussen Den Haag en Rotterdam. Het vertrekt elke 10-15 minuten van 05:10 tot 00:24 (het kan verschillen voor vroege en late reizen) en de reistijd is ongeveer 29 minuten.

Rotterdam: begeleide wandeling van 2 uur

Rotterdam: begeleide wandeling van 2 uur

Deze begeleide wandeling van 2 uur neemt je mee van het nieuw gebouwde Centraal Station, langs architectonisch iconische locaties en gebouwen als Het Timmerhuis, ontworpen door de wereldberoemde architecten van OMA, en de Markthal, Europa's meest unieke en mooiste overdekte markt. Je gids zal je kennis laten maken met het dagelijkse leven en de geschiedenis van de stad. Ontmoet je gids op het centraal station van Rotterdam en leer over het stadhuis, de Sint-Laurentiuskerk en Europa's eerste hoogbouw. Hoor wat er gebeurde tijdens het bombardement in de Tweede Wereldoorlog en waarom de rijkdom aan moderne architectuur zo overvloedig aanwezig is in Rotterdam. Vervolgens neemt je gids je mee naar de moderne structuren van de stad. Bewonder de indrukwekkende nieuwe Markthal, de beroemde Kubuswoningen en de Erasmusbrug. Blijf wandelen door mooie winkelstraten en ervaar het moderne Rotterdamse leven. Aarzel niet om uw gids onderweg vragen te stellen over de stad die u heeft.

Eindhoven: Treintransfer Eindhoven van/naar Rotterdam

Eindhoven: Treintransfer Eindhoven van/naar Rotterdam

Ervaar de vlotte en probleemloze verbinding die de NS-treinen bieden tussen Eindhoven Centrum en Rotterdam Centrum met NS-treinen. Zeg maar dag tegen dure taxitarieven, die doorgaans rond de 150 euro kunnen kosten, en het ongemak van bussen of privétransfers. Als u uiteindelijk terugkeert naar uw oorspronkelijke bestemming, kunt u een retourticket kopen, waarmee u geld en tijd bespaart. Stap aan boord van een moderne trein om je zorgen achter je te laten en op tijd op je bestemming aan te komen. Blijf in contact met je vrienden met gratis wifi. Al onze treinen zijn rolstoel- en fietstoegankelijk en hebben een toilet aan boord. De trein is de snelste verbinding tussen Eindhoven en Rotterdam. Het vertrekt elke 30 minuten van 05:44 tot 23:44 (het kan verschillen voor vroege en late reizen) en de reistijd is ongeveer 1 uur en 02 minuten.

Rotterdam: wandeltocht langs hoogtepunten kunst en architectuur

Rotterdam: wandeltocht langs hoogtepunten kunst en architectuur

De tour volgt architectuuriconen zoals het Centraal Station, het Calypso gebouw en het Theaterplein. We presenteren het Museumkwartier: De Kunsthal en Het Nieuwe Instituut en met het nieuwe opkomende icoon - Het Boijmans Depot, het eerste toegankelijke museumdepot ter wereld. Op de route is een reeks kunst gewijd aan het drama van de gebombardeerde stad, een frisse mix van straatkunst, een verspreiding van kunst meesterwerken waarvan de namen van de kunstenaars voor zich spreken: Henry Moore, Roden, Picasso, Van Lieshout. Onze gids brengt je naar de populairste kunstlocatie - de jonge, avant-gardistische Witte de Witstraat. De rondleiding gaat onder andere door het gebied van de futuristische Kubuswoningen en eindigt in de Markthal waar kunst en architectuur op spectaculaire wijze samengaan!

De topbezienswaardigheden in Rotterdam

Activiteiten in Station Rotterdam Centraal

Rondleidingen in Nederland

Wat te doen in Nederland

Andere activiteiten in Station Rotterdam Centraal

Wil je alle activiteiten in Station Rotterdam Centraal bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Station Rotterdam Centraal

Gemiddelde beoordeling

4.7
(306 beoordelingen)

Zeer interessante rondleiding en absolute aanrader! Tanja beschikt over een zeer uitgebreide kennis en brengt deze met veel inzet over. Rotterdam is niet per se mooi, maar met de juiste achtergrondinformatie wordt de stad makkelijker te begrijpen.

geweldige rondreis! eccellentband gepassioneerde gids heeft veel geleerd over de architectuur van Rotterdam. raad het zeker aan!!

geweldige tour super gids veel gehoord en nam er echt de tijd voor. Dankjewel Tamara

Wat een leuke gids. Had het tempo er ook goed in en lekker veel van de stad gezien.

Sylvia was geweldig en kon alles heel goed uitleggen.