Station Venezia Santa Lucia

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Station Venezia Santa Lucia

Wil je alle activiteiten in Station Venezia Santa Lucia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Station Venezia Santa Lucia

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 248 beoordelingen

Fantastisch! Het is het perfecte goede plan om de 3 eilanden in één dag te bezoeken. Het podium op Murano is kort als je ervoor kiest om de glasblazerdemonstratie te zien (die erg indrukwekkend is) nadat er weinig tijd over is om het eiland te bezoeken. In Torcello hebben we 1 uur om te eten en te bezoeken, dus rondhangen is niet nodig. Eindelijk op Burano (onze favoriete) vrije tijd is 1u30 en we hebben genoeg tijd om te bezoeken. De cruise is geweldig en de Italiaanse gids die commentaar gaf op de excursie spreekt Engels, wat volkomen begrijpelijk is voor Fransen :)

Geweldige reis van 6 uur voor een eerlijke prijs. Onze gids kwam uit Venetië en kon ons veel details van elk eiland vertellen. Elk eiland heeft zijn iconische flair en is het bekijken waard. Ik zou deze boottocht ten zeerste aanbevelen als je genoeg tijd hebt in Venetië.

Met gejtyourguide hebben we al meerdere trips gemaakt. Het proces is altijd geweldig en ongecompliceerd. Zoals altijd kwam er veel informatie over van de reisgenoot. Vragen konden op elk moment worden gesteld en werden ook beantwoord.

De ervaring is alleen beschikbaar in het Engels en Italiaans, de gids was erg vriendelijk en legde het heel goed uit, maar ik had graag wat meer tijd op elk eiland gehad.

Dat was echt goed en de reisleider was erg aardig.