Vrijheidsbeeldmuseum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Vrijheidsbeeldmuseum

Wil je alle activiteiten in Vrijheidsbeeldmuseum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vrijheidsbeeldmuseum

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.994 beoordelingen

Na een korte en leuk gebrachte rondleiding over wat vroeger de kern van Nieuw Amsterdam was, gingen we best vlot aan bootd naar Liberty Island. Daar hebben we gelunched en alle tijd genomen voor de rondleiding met audio-commentaar. Ook de sokkel van het Vrijheidsbeeld hebben we beklommen en boven aangekomen konden we brhalve van het uizicht genieten ook in het binneste van het kollosale beeld kijken. Helaas geen tijd meer voor het museum. Door nasr Elis Island waar we weer met gebruik van het audio-commentaar de rondleiding over de imigratie-procedure hebben gevolgd. Best emotioneel. Uiteindelijk na een rondeandeling buiten weer naar New York teruggekeerd. Zeer interessante dag!

Fantastische ervaring, goed georganiseerd!

Het was een erg leuke excursie! Perfecte combi van verschillende trekpleisters. Kort en bondige rondleiding in Battery Park, daarna op eigen gelegenheid het Vrijheidsbeeld en Ellis Island kunnen bezoeken. Top!

In 1 uur langs alle landmarks, heerlijk windje op de boot. (Typisch) Amerikaanse dame op de achtergrond met allerhande informatie over ellis island, statue of liberty en downtown Manhattan. Aanrader!

Goed geregelde trip. Alles ging zoals voorspeld. Geweldig aardige gids, Afia, die iedereen op zijn gemak stelde; belangstellend was; en er een persoonlijk tintje aan gaf. Mijn complimenten aan Afia!

Leuke trip over het water, kort en bondig, duidelijke informatie omtrent de oprichting van Ellisland en Liberty Island.