Stellenbosch Wijnproeverijen
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Wijnproeverijen in Stellenbosch

Bekijk alle Wijnproeverijen in Stellenbosch
Bekijk alle 31 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Stellenbosch

Terry is een topgids die niet alleen veel vertelt over de wijnhuizen maar ook over alle andere bezienswaardigheden. Zelfs aan het einde van de tour nog even gestopt bij een aardbeienwinkel waar ze verrukkelijke aardbeien hebben! De tour was op een zondag waardoor niet alle wijnhuizen open zijn. In de 4 wijnhuizen waar wij zijn geweest, was het heerlijk rustig. Je kon standaard 4 of 5 vooraf geselecteerde wijnen proeven per wijnhuis, maar als je iets anders wilde proeven was dat geen enkel probleem. De lunch was echt heel goed! Voldoende tijd voor alle proeverijen, alles ging in een rustig tempo. Ik heb een topdag gehad!

Kaapstad: gedeelde ervaring wijnproeven, hele dag Beoordeeld door Rémon, 05-11-2019

Wat een dag! Op voorhand wisten we niet goed wat we precies moesten verwachten (buiten het drinken van wijn :)), maar het was echt fantastisch! Je stopt op 5 locaties en krijgt per locatie 5 (halve) glazen wijn en heel wat uitleg. Op locatie 2 krijg je per glas ook kaas en op locatie 5 per glas chocolade. De lunch (locatie 3) was een braai. Locatie 2 vonden we persoonlijk het beste. De passie waarmee de man daar aan het vertellen was .. we werden er bijna emotioneel van :). We vonden het een geweldige dag en aan het einde ben je de beste vrienden met de anderen van de tour :-).

Stellenbosch: dagexcursie langs 5 wijnhuizen Beoordeeld door Eva, 22-01-2020

Een pittige rit, als je zonder ervaring gaat mountain biken! Gelukkig kon ik het laatste stukje met de bezemwagen. Lunch bij Bourgogne, onbekend wijnhuis, was prima, drankje tussendoor bij Bosschendal. De gids en de chauffeur waren erg aardig en behulpzaam en hebben ons na de lunch nog even een prachtig uitzicht op Franschhoek laten zien vanuit de bergen.

Van Stellenbosch: e-biketour met wijnproeverij en lunch Beoordeeld door Anoniem, 12-12-2019

Very interesting biketour! Willem told us a lot about Stellenbosch and its history. He showed us special places and took is up in the wineyards. Beautiful surroundings and delicious winetastings. Willem is a very nice tourguide and knows a lot. Highly recommanded Tour!

Stellenbosch: historische fietstocht en wijnproeverij Beoordeeld door Helma, 27-02-2020

Good company and visits to the different wineries was a nice discovery. Excellent idea to do a wine tasting direct from a barrel and taste the difference coming from tje bottle. Mitre winery was a teal discovery.

Stellenbosch: dagexcursie langs 5 wijnhuizen Beoordeeld door Patrick, 28-10-2019