Stephansplatz

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Stephansplatz

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 698 beoordelingen

(Deze beoordeling is voor de Engelstalige "Vienna’s Secrets – Backyards & Mysterious Locations" tour) One gids, Utte (ik hoop dat ik haar naam juist heb), slaagde erin om de juiste mix te brengen van leuke en historische weetjes zonder dat je de indruk krijgt terug in de geschiedenisles te zitten. De tocht zelf brengt je zoals de titel het zegt naar mooie, en in het drukke Wenen heel rustige, plekjes. Een aanrader!

Perfecte organisatie. Zeer goede fietsen. Mooie tocht door Wenen met een bekwame en aangename gids. Enige minpunt: met 18 deelnemers was het niet evident om door de stad te fietsen zonder andere weggebruikers te hinderen, kruispunten (met lichten) over te steken of nog om de gids te verstaan.

Heel aardige, enthousiaste en betrokken gids met originele verhalen die je anders nooit zou horen. Je ontdekt met zo'n fietstocht de structuur van de stad en komt langs alle highlights. Het is daarom het leukst om deze ervaring op te doen aan het begin van je stedentrip.

Super leuke fietstocht! De gids vertelde veel en was heel gezellig en grappig. Plekken van Wenen gezien waar je normaal niet snel komt. Kortom erg aan te bevelen!

Je ziet veel van de stad. Niet zo vermoeiend dan te voet. De gids wist veel te vertellen over de gebouwen en de geschiedenis van Wenen