Stirling
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Stirling

Stirling: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Stirling

Interactief, interessant maar vooral gezellig!

Matthew was onze gids en heeft ons super goed begeleid. We hebben heel gezellig gekletst en de verhalen waren levendig en goed te begrijpen. Het voordeel van deze tour ten opzichte van de tour naar Loch Ness is dat je hier hoogstens een uur achter elkaar rijdt, waardoor je niet heel vroeg hoeft te verzamelen. De wandeling in Loch Lomond samen met Matthew was zeker de moeite waard, als je niet mee wil dan hoeft dat natuurlijk niet. Matthew had veel kennis over alles wat speelt in Schotland en de wereld. Hij wist dat met humor te vertellen. Het was erg leuk om met hem over verschillende onderwerpen te praten. Er wordt goed rekening met je gehouden, als je een toilet stop moet maken of waar je het beste kan lunchen. De tour was een goede kans om even het stadse van Edinburgh te ontsnappen en iets van het echte Schotland te zien. Aanrader!

Great tour (Stirling castle and Loch Lomond) & great guide

Deze tour hebben wij gemaakt op een zondag met zeer mooi weer. Het heeft alle verwachtingen waargemaakt. De tijd die je besteedt buiten de bus is goed afgewogen. De bus zelf is zeer comfortabel, maar het belangrijkste was dat onze gids Ewan de hele beleving naar een hoger plan heeft getild. Met een combinatie van kennis, humor en goede rijvaardigheid was de hele dag de moeite waard. Onderweg zijn er voldoende stops/ fotomomenten en eetgelegenheid. Het landschap wat je tegenkomt was zoals verwacht erg mooi en we hebben veel mooie foto's kunnen maken van de geschiedenis en het heden van Schotland. Als we nog een keer naar Schotland gaan doen we waarschijnlijk de losse Highland Tour ...uiteraard ook weer bij Rabbie's :)

Loch Lomond, Kelpies en Stirling Castle in kleine groep Beoordeeld door Anoniem, 12-04-2016

geweldige gids, die veel nog meer bood dan was beloofd

Danny ( King Dan) onze gids en chauffeur deed de tour op professionele, enthousiaste wijze, liet ons allerlei extra mooie plekjes zien, er was genoeg gelegenheid om de benen te strekken of iets te bekijken of te fotograferen. het was een lange maar erg mooie dag! zeer de moeite waard!!!! dank zij onze gids Danny ( Timberbush)

Super toer met fantastische chauffeur /gids

Deze tour geeft een prachtige indruk van de highlands en een aantal kastelen. De kleine groep en de persoonlijke aandacht van de chauffeur zorgt voor een prettige sfeer met veel uitleg over het land, cultuur en haar geschiedenis. Dank je wel Eric voor het begeleiden van deze dag. Het was fantastisch.

Een super leuke dagtocht met een te gekke gids !!!! Topper

Het is een dag vol indrukken, super mooie plekjes gezien. De gids/chauffeur, in dit geval All, weet ontzettend veel te vertellen en je te vermaken . Je krijgt een mooi beeld van een stukje Schotland. Je hebt 1 probleem, je moet nog een keer terug want Rabbie`s heeft nog veel meer mooie tochten.

Vanuit Edinburgh: tour meren en kastelen van West Highlands Beoordeeld door Marjolein, 17-09-2016