Dagtrip naar Stirling

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Stirling

Möchten Sie alle Aktivitäten in Stirling entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Stirling

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.607 beoordelingen

Op Outlanderreis met Dougie in coronatijd. Ondanks het feit dat we niet binnen in de kastelen konden en Lollybroch(Middlehope) helemaal niet hebben gezien, hebben we genoten. Omdat er zo weinig mensen waren, konden we overal rusig genieten en rondkijken. Leuk om de plekken van Outlander te zien, maar vooral om zoveel mooie plekjes van Schotland te zien. Dougie was een leuke gids met heel veel verhalen. We hebben veel gezien en veel gelachen. Een aanrader!

Leuke tour, fantastische gids Iain, vertelt veel over de historie en cultuur van de streek waar we op bezoek gaan, heel toegankelijk in de pauzes, door slechte weer (sneeuw) niet volop van de toer kunnen genieten, maar gids Iain deed goed zijn best om het gepast te compenseren met een andere bezienswaardigheid. Via de organisatie ook mooie korting op de toegangsprijzen van de bezienswaardigheden.

Het was super! We waren maar met 3 en we hadden de allerleukste tour gids Andrew! Hij vertelde vol passie over de geschiedenis van Schotland. Niet alleen over Outlander maar ook over de gebouwen die we onderweg tegen kwamen. Het was een geweldige dag! Ik raad deze tour 100% aan!

Wij vonden de tour echt fantastisch. We hadden het geluk dat we twee leuke tourguideS hadden Nick en James. Tevens waren wij die dag de enige die de tour gingen doen. Wij zouden het iedereen die van outlander of kastelen houd aanbevelen

Ronduit geweldig! Een buitengewoon goede chauffeuse met een buitengewoon goede gids, Al. Ongelofelijk hoeveel hij kon vertellen. Ruimschoots tijd en ruimte om zelf te ontdekken. De Outlander tour is echt een aanrader!