Stirling
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Stirling

Wil je alle activiteiten in Stirling ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Stirling

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 468 beoordelingen

Het is een hele leuke trip, en je ziet een hoop. maar omdat het zo'n uitgestrekt gebied is moet je veel rijden om ergens te komen, dat houd in dat je vaak ergens voor een korte tijd bent om iets te bekijken. tip voor de middag stop (Die maar een uur is) haal gewoon een broodje bij de Tesco ipv ergens te lunchen. dan kan je op je gemak nog even door een stadje lopen. wij zijn de trip begonnen in Glasgow en geëindigd in Edinburgh, dan krijg je een open trein ticket voor je terug reis naar Glasgow. Dat gaf ons de optie om nog te verblijven in Edinburgh en een paar dagen later terug te gaan naar Glasgow!

I booked this tour last minute. Overall it was one of the best experiences I have ever had with tours. Our Tour Leader (Stephen) was very kind, he knew a lot about nature, culture, myths and urban legends. He took time to stop and give an brieve explanation about castles, but especially on Skye Islands it has shown us a lot. Everythings went smoothly, despite te weather and storm (Dennis ) and it was well organized. Because of all the haste, I unfortunately forgot to give the tour leader a tip. I will travel through this organization again next time I am in Scotland! Thank you!!!

Een aanrader. Onze gids Brian vertelde met aanstekelijk enthousiasme trots over de bezienswaardigheden en de geschiedenis over onder andere William Wallace en Robert the Bruce en over plaatsen waar we langsreden. Na een aantal drukke dagen zaten we niet meteen te wachten op overdreven geklets en drukte, maar dit was precies goed. Er was tijd en ruimte om je eigen ding te doen bij de stops, of met Brian mee te gaan die dan wat extra's kon vertellen.

Leuke tour, fantastische gids Iain, vertelt veel over de historie en cultuur van de streek waar we op bezoek gaan, heel toegankelijk in de pauzes, door slechte weer (sneeuw) niet volop van de toer kunnen genieten, maar gids Iain deed goed zijn best om het gepast te compenseren met een andere bezienswaardigheid. Via de organisatie ook mooie korting op de toegangsprijzen van de bezienswaardigheden.

redelijke tour. Gids was oke. Heeft de juiste stem voor de uitleg. Tussenstop voor eten was krap aan, vanwege de drukte. Stirling Castle vonden wij duur voor wat er te zien is.