Stockholm Archipel rondvaart van 8 uur naar Sandhamn

Stockholm Kanaal Tour naar Sandhamn vanuit Stockholm

Product ID: 33239

Vanaf € 40,23 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
8 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Zweeds, Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ga aan boord van het enige passagiersschip dat over het ondiepe Strömma Kanal kan varen
 • Bewonder de bijzondere huisjes van de archipel
 • Proef klassieke Zweedse en internationale gerechten in het elegante restaurant aan bood
 • Loop door de levendige straatjes van Sandhamn in de buitenste archipel van Stockholm
Overzicht
Ga op een 8-uur durende tocht van Stockholm naar de uiterste archipel, over het ondiepe Strömma Kanaal aan boord van de enige boot die door zulke nauwe passages past. Verken het eiland en zie de artistieke straten en proef het klassieke Zweedse voedsel.
Wat te verwachten
Stap aan boord de M/S Strömma Kanal, het enige passagiersschip dat door de ondiepe kanalen kan varen op weg naar de buitenste eilandengroep van Stockholm.

Onderweg vanuit de Nybrokajen haven, vaar je langs verscheiden passages, begrensd door schattige houten archipel huizen met prachtige tuinen. Een gids zal meer vertellen over de route en de bestemming, het eiland Sandhamn, circa 50 kilometer oost van de stad.

De eerste meldingen van Sandhamn dateren uit 1280, toen Koning Magnus Barnlock het aan de kerk van St Claire in Stockholm gaf. Het is een populaire plek voor plezierbootjes en in de zomer zijn er 3.000 inwoners terwijl er gedurende de rest van het jaar er maar zo'n 100 zijn, en in het haventje passen maar max. 350 boten.

Vanaf het zonnedek van de M/S Strömma Kanal, kan je genieten van prachtig uitzicht op de passages van de Stockholm Archipel. Het restaurant aan boord serveert lunch en diner (optioneel), maar er zijn ook lichtere hapjes beschikbaar in het cafetaria Je bezoekt het eiland met een rondleiding en komt meer te weten over de rijke historie van Sandhamn, een zeer geliefde bestemming onder zeemannen wereldwijd.
Inbegrepen
 • 8-uur durende tour
 • Rondvaart door het Strömma Kanal
 • Stop bij Sandhamn
Niet inbegrepen
 • Fooien
 • Lunch en diner
Annuleringsbeleid
Annuleren: 1-9 personen: Bij een annulering binnen 24 uur voor vertrek houdt Strömma 100% van de boekingswaarde. Bij een annulering langer dan 24 uur voor vertrek wordt het gehele bedrag gerestitueerd. 10 personen of meer: Bij een annulering tussen 8 en 20 dagen voor vertrek wordt 50% van de boekingskosten verrekend. Bij een annulering tussen 7 en 0 dagen voor vertrek wordt 100% van de boekingskosten verrekend.
Trefpunt

Nybrokajen Berth No. 10, Stockholm (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Na de bevestiging van je boeking ontvang je de GetYourGuide voucher en het ticket. Print het ticket met het Strömma-logo en de streepjescode.

Aan boord is een bar, een restaurant en toiletten.

Honden en katten mag je aan de lijn meenemen naar het voor- of achterdek. Op andere dekken en in de eetzaal en het café zijn ze niet welkom.

Vanaf € 40,23 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (28 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Strömma Turism & Sjöfart AB

Product ID: 33239