Meer foto's

Vanaf € 87 per persoon

Stockholm: culinaire wandeltour van 4 uur

Product ID: 51518
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Zweeds, Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van de smaak van Stockholm terwijl je historische en charmante buurten bezoekt
  • Ervaar het echte Zweden via haar eettcultuur
  • Bezoek een aantal oude en nieuwe markten van Stockholm
Overzicht
Stockholm staat bekend om haar vele foodmarkten en op deze culinaire wandeltocht bezoek je een aantal markten van de stad, alsmede enkele beroemde bezienswaardigheden. Proef van traditionele Zweedse gerechten tijdens de tour.
Wat te verwachten
Begin in de gezellige, schilderachtige klassieke Östermalmshallen, de oude markthal van Stockholm en proef lokale kazen en vleeswaren - je eerste proeverij van de tour.

Vanaf hier begint de 4-uur durende tour. Je loopt met een gids door de meest moderne wijken van de stad en proeft de beste gezonde en klassieke gerechten waar een eigen draai aan gegeven is.

Ga zitten bij de voedselmarkt van Stockholm en geniet van een lunch van heerlijke Zweedse zeevruchten. Een bezoek aan Stockholm is niet compleet zonder deze lokale specialiteit te proberen!

Na de lunch is het tijd voor iets zoets! In het hart van de stad bezoek je een lokale chocoladewinkel, waar de romantische verhalen van de eigenaren een nog zoetere wending geven aan de lokaal gemaakte chocolade.

Hötorgshallen, nog een van de voedselmarkten van de stad, ligt ook op de route. Stop en leer het historische belang van de markt en de winkels - en om snel nog wat lekkernijen te proeven.

Ga verder met je gids naar Gamla Stan, de oude stad, waar je enkele van de oorspronkelijke huizen van Stockholm zult bewonderen. Stop bij een kleine fabriek die polkagris maakt, het meest traditionele Zweedse snoepje.

De laatste stop is voor een kopje koffie in een romantische binnenplaats, waar je kunt genieten van de beste kaneelbroodjes in de stad.
Inbegrepen
  • Alle proeverijen (voldoende voor een hele maaltijd)
Niet inbegrepen
  • Extra drankjes (kunnen worden gekocht bij een aantal van de locaties)
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Östermalms Saluhal, Östermalms torg (de hoofdingang zit op de hoek van het plein en Humlegårdsgaten) (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Dit is een wandeltour, het wordt dus aangeraden gemakkelijke wandelschoenen te dragen en kleding passend bij het weer van die dag. De tour gaat bij goed en slecht weer door!

De tour is niet geschikt voor rolstoelgebruikers, omdat de route over straten met veel keien loopt.

Zorg ervoor dat je ons bij de boeking informeert over dieetwensen of eetbeperkingen, zodat passende proeverijen kunnen worden geregeld. Zodra de tour begonnen is, is het niet mogelijk om het menu te veranderen.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (13 Beoordelingen)

Georganiseerd door

CphFoodTours

Product ID: 51518