Toegangsticket

Stockholm: toegangsticket voor het Vasamuseum

Activiteitenaanbieder: SMTM

Stockholm: toegangsticket voor het Vasamuseum

Activiteitenaanbieder: SMTM

Vanaf € 15,01 per persoon

Verken het Vasamuseum in je eigen tempo en met gemak door je kaartje van tevoren te kopen. Laat je verrassen door het enige intacte 17e-eeuwse oorlogsschip ter wereld.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Audiogids inbegrepen
Engels, Fins, Perzisch, Bosnisch, Kroatisch, Servisch, Somalisch, Chinees, Koreaans, Hindi, Japans, Oekraïens, Arabisch, Pools, Russisch, Italiaans, Frans, Spaans, Duits
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Bezoek een van de meest iconische bezienswaardigheden van Stockholm
 • Bewonder Vasa van dichtbij vanaf 6 verschillende verdiepingen
 • Profiteer van toegang tot 11 tentoonstellingen in het Vasamuseum
 • Speel de beschikbare audiogids in meerdere talen af op uw eigen apparaat
 • Leer meer over de geschiedenis van de Vasa tijdens een spannende documentaire van 17 minuten
Volledige beschrijving
Maak je bezoek aan het koninklijke vlaggenschip Vasa op het eiland Djurgården gemakkelijker door je ticket van tevoren te kopen. Bekijk 11 exposities en ontdek waarom de Vasa in 1628 op zijn eerste reis in de haven van Stockholm zonk voordat hij ooit ten strijde trok. Toon je toegangsticket aan de kassa en ga meteen naar binnen om het museum te verkennen. Begin je bezoek met de documentaire om het schip te leren kennen. Loop vervolgens in je eigen tempo door 11 interessante tentoonstellingen die rond de boot zijn geplaatst. Maak gebruik van de tentoonstellingen en uitkijkplatforms op verschillende niveaus om het goed bewaarde vakmanschap van het schip vanuit verschillende hoeken te bewonderen. Neem een pauze in het restaurant of café op de begane grond om na te denken over wat je te weten bent gekomen. Bezoek op weg naar buiten de museumwinkel voor souvenirs.
Inbegrepen
 • Ticket
 • Audiogids (op eigen apparaat)
 • Wi-Fi
 • Alle vaste en tijdelijke tentoonstellingen
 • Documentaire filmvertoning
 • Eten en drinken (te koop bij de attractie)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Toon je voucher aan de kassa bij aankomst

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Koptelefoon
 • Opgeladen smartphone

Goed om te weten

 • Dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur (onder voorbehoud van wijzigingen)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 905 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • dienstverlening
  4,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Het was een geweldige ervaring die je zeker moet doen als je Stockholm bezoekt. Elsa (helaas geen ijsprinses) deed een tour in het Engels wat fantastisch was! Ze deelde heel veel informatie die ik waarschijnlijk zou hebben gemist als ik alleen rondliep. Het café was goed, we stopten voor een kopje thee en een cake. Er zijn kluisjes om je spullen achter te laten als dat nodig was, dat deden we niet, maar een geweldige service. Fantastisch bezoek.

Verder lezen

2 januari 2023

We aarzelden om dit "museum" gewijd aan een geborgen schip te bezoeken. Eenmaal binnen schrokken we letterlijk van de grandeur, de majesteit en de precieze restauratie en veiligheidswerkzaamheden van dit schip. Dankzij de meertalige gidsen die op de mobiele telefoon kunnen worden gedownload, konden we in het Italiaans luisteren naar het hele verhaal van het schip, het zinken en herstellen in ongeveer vijftien genummerde punten langs een te volgen route die is verdeeld in verschillende verdiepingen in hoogte. Om het bezoek compleet te maken, kun je in een speciale zaal een filmpje van een kwartier bekijken dat alles samenvat. De enige negatieve opmerking, een zekere moeilijkheid bij het identificeren van de verschillende punten die achtereenvolgens moeten worden gevolgd, aangezien ze klein en niet erg duidelijk zijn.

Verder lezen

7 december 2022

absoluut een bezoek waard. Over 5 verdiepingen heb je van alle kanten een gigantisch uitzicht op het schip en op elke verdieping zijn er veel exposities, foto's, verhalen en video's. Als u uw mobiele telefoon meeneemt, moet u ook een koptelefoon aansluiten, want alleen dan leert u iets over de Vasa in het Duits in 15 afzonderlijke verhalen van elk ongeveer 3 minuten !!! Omdat alle uitleg voor de exposities bijna uitsluitend in het Zweeds en Engels is. En toch is het de moeite waard om daar naar binnen te gaan, zelfs voor iemand zonder kennis van het Engels, zelfs voor kinderen! Het wrak is gewoon indrukwekkend! Ik was daar in totaal 5 uur met een kleine lunchpauze in het plaatselijke restaurant en kon nauwelijks het museum uit. De Zweden hebben daar mijn respect. Goed gedaan het museum.

Verder lezen

13 oktober 2021

Product ID: 400864