Stockholms län

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Stockholms län

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 7.558 beoordelingen

Was ontzettend leuk! Prachtige tour met een leuke gids die ontzettend veel en enthousiast verteld heeft! Het enige minpuntje was dat de boot heel vol zat, zelfs met reservering moet je ruim (30 min) voor vertrek aanwezig zijn om een fatsoenlijke plek te hebben.

We hebben een zeer geslaagde fiets tour gehad, heel handig om aan het begin van je reis te doen zo weet je makkelijker alles te vinden op alle eilandjes Onze gids daar was Gina zij heeft ons erg veel uitgelegd en laten zien.

De tour was geweldig vooral het commentaar van Pascal! Je ziet een hoop vanaf het water, de bus zelf is wel erg opvallend heel stockholm kijkt naar je:-) leuke effects als je te water gaat of weer land op gaat, humor!

helaas ging de trip niet door, omdat er teveel ijs was. we kregen n nieuw voorstel, maar helaas was dat voor ons niet mogelijk. de afhandeling, om de reeds betaalde kaartjes terug te betalen ging perfect

Zeer boeiende uitleg gekregen ! Niet vermoeiend en veel bijgeleerd over de geschiedenis van Stockholm ( Zweden ) ! Bedankt