Kies data

Stormont Estate and Parliament Buildings

Stormont Estate and Parliament Buildings: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Belfast: 1- of 2-daagse hop on, hop off-sightseeingtour

1. Belfast: 1- of 2-daagse hop on, hop off-sightseeingtour

City Sightseeing Belfast — de bustour met open dak, beschikt nu over 23 haltes in de stad waar je in en uit kunt stappen en zo de stad op je eigen gemak kunt verkennen. De tour voert je door de Titanic Quarter, de wijk waar de RMS Titanic werd gebouwd en waar nu veel spannende nieuwe ontwikkelingen gaande zijn. Hierna bezoek je het indrukwekkende Assemblee voor Noord-Ierland. Onderweg terug bezoek je de politieke gedeelten van Shankhill Road en bekijk je de politieke muurschilderingen en vredeslijnen bij Fall Road. Daarna keer je via de Queens University terug naar het centrum van de stad. Route Halte 1 - Castle Place Halte 2 - Customs House Halte 3 - Odyssey Arena Halte 4 - Titanic Belfast Halte 5 - HMS Caroline Halte 6 - Parliament Buildings Halte 7 - Belmont Road Halte 8 - Hollywood Road Halte 9 - Lower Newtownards Road Halte 10 - St. George’s Market Halte 11 - May Street Halte 12 - Great Victoria Street Halte 13 - Dublin Road Halte 14 - Shaftsbury Square Halte 15 - Queen’s University Halte 16 - Eglantine Avenue Halte 17 - Cultúrlann McAdam Ó Fiaich (Café en VVV) Halte 18 - Falls Memorial Garden Halte 19 - International Wall Murals Halte 20 - Spectrum Tourist Information Centre Halte 21 - Shankill Memorial Garden Halte 22 - Crumlin Road Halte 23 - Donegal Street-Cathedral Quarter en St. Anne’s Cathedral

Belfast: Game of Thrones-tour met een 2-daagse stadstourpas

2. Belfast: Game of Thrones-tour met een 2-daagse stadstourpas

Game of Thrones-tour: U reist per luxe touringcar die om 09:00 uur uit Belfast vertrekt vanuit het centrum van Belfast. Overdag word je ondergedompeld in de verhalen van de succesvolle HBO-serie Game of Thrones. Je wordt meegenomen naar enkele van de bekendste filmlocaties die in de show worden gebruikt, zoals Larrybane, Carnlough Harbour en natuurlijk de iconische Dark Hedges. Bij aankomst in de Dark Hedges krijg je een reeks rekwisieten (mantels en zwaarden) die je kunt gebruiken. Stel je voor dat je jezelf vermomt om te voorkomen dat je gevangen wordt genomen door de Broederschap of wees avontuurlijk en verzin je eigen verhaal. Zodra je de Dark Hedges bereikt, kun je je fantasie de vrije loop laten. De tour bevat een aparte Game of Thrones-expertgids in plaats van een chauffeur / gids zoals gebruikt door andere operators. Deze tour is geschikt voor zowel de enthousiaste fan als de nieuwsgierigen. Een reis naar de beroemde kust van Antrim zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan Giant's Causeway, dus hoewel er niet wordt gefilmd, maakt u wel een stop bij deze wereldberoemde UNESCO-site. Belfast 2-daagse stadspas met open dak: Met de Belfast Open-Top 2-daagse stadspas krijg je een uitgebreide rondleiding door deze bijzondere stad en kun je elk gebied verkennen met 23 tussenstops om uit te kiezen. De tour gaat zeven dagen per week door en tickets zijn 2 dagen geldig. Als je niet van de tour afstapt, duurt het ongeveer 1 uur en 45 minuten. Tours vertrekken vanaf High Street, maar u kunt deelnemen aan de tour bij een van de haltes langs de route. Er zal ook een meertalige service beschikbaar zijn in zes talen, waaronder Engels, Duits, Spaans, Chinees, Italiaans en Frans. De stadstour gaat langs de volgende bezienswaardigheden: Titanic Belfast (kortingen beschikbaar), HMS Caroline, parlementsgebouwen, Crumlin Road Jail, Queens University en de politieke muurschilderingen.

  • Hop on, hop off-tours
  • Dagtochten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Stormont Estate and Parliament Buildings

Wil je alle activiteiten in Stormont Estate and Parliament Buildings ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Stormont Estate and Parliament Buildings

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 691 beoordelingen

Hoewel het een hop on, hop off-tour is, toen we terugkwamen om er een te stoppen, stapte een kaartverkoper in en vertelde ons om uit te stappen en terug te gaan naar het einde van een grote rij die stond te wachten, we waren ingestapt bij de Titanic-kwartieren, dus we stapten niet uit en bleven aan boord, dit was na een geweldige chauffeur en zijn gids die zeer informatief en grappig was?

1 straatronde hadden we een opgenomen gids door de stad. Het was interessant, maar erg klinisch. 2 nf keer rond de bestuurder was onze gids en hij was briljant. Deskundig, grappig en vertelde ons dingen die niet in de opgenomen versie waren opgenomen. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

heel veel informatie

Een interessante rondrit, hoewel ik de indruk had dat men iets te gemakkelijk omheen de geschiedenis van de troubles te fietsen. Shankill Road zou ik in omgekeerde richting doen (nu moesten we steeds ons hood omdraaien naar achteren om de interessante koppen op de huizen te zien).

Een dagkaart gekocht voor de One Day Belfast Bus Tour op zondag 27 maart. - Dit is echt een goede route, met veel stopplaatsen, de Titanic Quarter, The Botanic Gardens and Ulster Museum, The Peace Wall, The Crumlin Road Jail Uitstekende gids - Brian heeft het super gedaan

Leuke rit met een erg enthousiaste gids die ontzettend leuk vertelde over de bezienswaardigheden