Kies data

STRAAT Museum

STRAAT Museum: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Amsterdam: toegangsbewijs voor street art museum STRAAT

1. Amsterdam: toegangsbewijs voor street art museum STRAAT

Laat je overdonderen door de creativiteit die te zien is in de grootste straatkunstmuseum ter wereld. Bewonder een verzameling van meer dan 150 kunstwerken gemaakt door 130+ kunstenaars, die een goede afspiegeling is van de diversiteit aan stijlen, technieken, motieven, inhoud en locaties die te vinden zijn in straatkunst. Zie het werk van aanstormend talent en reeds gerenommeerde artiesten, die allemaal actief moeten zijn of moeten zijn geweest binnen de street art scene. Geniet van een uitzonderlijke collectie waarvan de werken ter plekke zijn gemaakt. Voel de hartslag van de street art scene in een museum waar voortdurend nieuwe kunstwerken worden gemaakt. Ontdek de STRAAT Gallery waar verbluffende solo- en gerichte groepstentoonstellingen de geschiedenis en toekomst van stedelijke hedendaagse kunst laten zien. Links van de grote zaal probeert de STRAAT Gallery de diversiteit en het bereik van de cultuur te vergroten, waardoor de urban street art-beweging over de hele wereld bekendheid krijgt. Terwijl je door de kunstwerken en galerij dwaalt, krijg je een prachtig uitzicht op de kunst vanaf het panoramische dek van het museum. Daar kun je ook genieten van een drankje en een hapje in het café. Bezoek het museum ook eens 's avonds, wanneer de kunstwerken op magische wijze worden verlicht door eersteklas lichttechnici. Bewonder de interacties van de verlichting en de kunstwerken.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in STRAAT Museum

Wil je alle activiteiten in STRAAT Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over STRAAT Museum

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 173 beoordelingen

De beelden van de schilderijen van de kunstenaars (in ons geval Klimt en Hindertwasserl bewegen, naderen, overlappen, verdwijnen op de muren van deze grote ruimte. Muziek begeleidt het bezoek. Je loopt en wordt voortdurend gegrepen door de nieuwe beelden. Aanrader als je dat niet doet' nog nooit zo'n meeslepend bezoek geprobeerd en als je van de beschikbare artiesten houdt, bezoek dan ongeveer 1 uur, een beetje duur.

We vonden het geweldig, we waren erg enthousiast! De zaal is enorm en er zijn zoveel mooie foto's! Het mooiste was natuurlijk dat er een artiest live aanwezig was en een foto net af was! De drankjes aan de bar zijn daar natuurlijk super duur, maar dat hadden we toch verwacht! We kunnen het alleen maar aanraden, het is zeker een bezoek waard!

Een topper van Amsterdam! Wat een "kunstwerken", we hadden ogen tekort. Dat is meer dan grafitti. Alles klopt, de locatie, de kunst, moet je zeker doen.

Echt een insidertip. Het is net een andere wereld in de hipster- en kunstwijk van Amsterdam. Dat moet je gezien hebben. :)

Ik vond het leuk omdat het een ander soort kunst is