Datums kiezen

STRAAT Museum

STRAAT Museum

STRAAT Museum: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Amsterdam: toegangsbewijs voor street art museum STRAAT

1. Amsterdam: toegangsbewijs voor street art museum STRAAT

Laat je overdonderen door de creativiteit die te zien is in de grootste straatkunstmuseum ter wereld. Bewonder een verzameling van meer dan 150 kunstwerken gemaakt door 130+ kunstenaars, die een goede afspiegeling is van de diversiteit aan stijlen, technieken, motieven, inhoud en locaties die te vinden zijn in straatkunst. Zie het werk van aanstormend talent en reeds gerenommeerde artiesten, die allemaal actief moeten zijn of moeten zijn geweest binnen de street art scene. Geniet van een uitzonderlijke collectie waarvan de werken ter plekke zijn gemaakt. Voel de hartslag van de street art scene in een museum waar voortdurend nieuwe kunstwerken worden gemaakt. Ontdek de STRAAT Gallery waar verbluffende solo- en gerichte groepstentoonstellingen de geschiedenis en toekomst van stedelijke hedendaagse kunst laten zien. Links van de grote zaal probeert de STRAAT Gallery de diversiteit en het bereik van de cultuur te vergroten, waardoor de urban street art-beweging over de hele wereld bekendheid krijgt. Terwijl je door de kunstwerken en galerij dwaalt, krijg je een prachtig uitzicht op de kunst vanaf het panoramische dek van het museum. Daar kun je ook genieten van een drankje en een hapje in het café. Bezoek het museum ook eens 's avonds, wanneer de kunstwerken op magische wijze worden verlicht door eersteklas lichttechnici. Bewonder de interacties van de verlichting en de kunstwerken.

Amsterdam: Rondvaart door de stad en Straatmuseum

2. Amsterdam: Rondvaart door de stad en Straatmuseum

Amsterdam is het beste te bekijken vanaf het water. Tijdens deze rondvaart van 75 minuten beleef je het beste van onze historische stad. Het biedt je het beste uitzicht op de 17e-eeuwse gebouwen langs de stadsgrachten en laat je ook de 21e-eeuwse stad zien die Amsterdam is geworden. Je komt nieuwe architectuur en bruggen tegen, die een stad laten zien die geworteld is in de geschiedenis, maar zich blijft ontwikkelen en veranderen. U zult zeker een geweldige tijd aan boord hebben terwijl u naar uw persoonlijke audiosysteem luistert. Dit biedt audiocommentaar in een keuze uit 21 talen (gratis oortelefoons worden meegeleverd). Uw bezoek aan Straatmuseum: Van Keith Haring tot Banksy, straatkunst heeft in de recente geschiedenis talloze krantenkoppen gehaald. De impact ervan op kunst, mode, design, reclame en cultuur in het algemeen is groter dan ooit. Enter Straat: het museum voor street art en graffiti. Ze willen hun passie voor deze radicale kunstbeweging delen met het publiek, waarbij ze enkele van de grootste namen en opkomend talent van over de hele wereld laten zien. Straat is een street art en graffiti museum voor iedereen, mogelijk gemaakt door een toegewijd team van enthousiastelingen. De huidige tentoonstelling toont meer dan 160 kunstwerken van 150+ kunstenaars. De kunstwerken zijn ter plaatse gemaakt en de meeste van deze verbluffende visuele ervaringen zijn zo groot als buitenmuren. Straat levert als museum de toegevoegde waarde van context en informatie. Dit is je kans om kennis te maken met de verhalen die op straat nog niet verteld zijn

Amsterdam: Combinatieticket Museum STRAAT en Rondvaart

3. Amsterdam: Combinatieticket Museum STRAAT en Rondvaart

Combineer een van de tofste musea van Amsterdam met de altijd gewenste rondvaart! Met dit ticket kun je genieten van museum STRAAT, alles over straatkunst en een rondvaart van een uur door de Amsterdamse grachtengordel. Straatkunst heeft de afgelopen decennia veel aan belang en populariteit gewonnen. STRAAT museum viert deze kunstvorm door Nederlandse en internationale kunstenaars, zowel nieuwe als gevestigde, te presenteren in een groot pakhuis in het stratengebied van Amsterdam. De street art kunstwerken zijn speciaal voor dit museum gemaakt. De kunstwerken binnen veranderen altijd, als je geluk hebt zie je misschien zelfs kunstenaars aan het werk in het museum. Nadat je de vele street-art-kunstwerken in het STRAAT museum hebt bewonderd, is het tijd om het landschap van je Amsterdamse rondvaart te bewonderen. Stap aan boord van de comfortabele boten en verken het centrum van Amsterdam. Je vaart langs iconische bezienswaardigheden, zoals de Westerkerk en het Anne Frank huis. Luister naar de GPS-audiogids die in vele talen beschikbaar is. Leun achterover en geniet van het uitzicht terwijl je leert over de geschiedenis en cultuur van Amsterdam.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

STRAAT Museum: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in STRAAT Museum

Wil je alle activiteiten in STRAAT Museum bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over STRAAT Museum

Gemiddelde beoordeling

4.8
(217 beoordelingen)

Geweldige ervaring, prachtige werken van ongelooflijke grandeur! Het enige minpunt is dat er geen uitleg in het Frans is. Anders is het echt prachtig!

De ruimte is echt gaaf! Bij de indeling van de werken wordt goed gebruik gemaakt van de locatie en de omvang van de werken is indrukwekkend!

Super! Indrukwekkend, prachtig, gevarieerd, ingenieuze set up, schitterende ruimte om vrij rond te wandelen

Het is de moeite waard om daarheen te gaan. Indrukwekkende straatkunst. Met kaartjes is alles gelukt.

Fantastisch werk op een ongewone plek. Heel leuk café