Toegangsbewijs

Amsterdam: toegangsbewijs voor street art museum STRAAT

Activiteitenaanbieder: Streetart Museum STRAAT
Toegangsbewijs

Amsterdam: toegangsbewijs voor street art museum STRAAT

Activiteitenaanbieder: Streetart Museum STRAAT

Vanaf € 18,50 per persoon

Bezoek de grootste straatkunstmuseum ter wereld en ontdek een internationale collectie van meer dan 150 objecten, schilderijen, sculpturen en (sommige zeer grote) installaties. Geniet van kunst die ter plaatse en in constante productie wordt gemaakt.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren en krijg al je geld terug
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel — boek nu en betaal pas later
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de starttijden te zien
Gastheer of -vrouw
Engels, Nederlands
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Verken het grootste straatkunstmuseum ter wereld
 • Bewonder 150 kleurrijke kunstwerken gemaakt door 130+ geweldige kunstenaars
 • Waardeer kunst die ter plekke in het museum is gemaakt
 • Bewonder het rijksmonumentale gebouw waarin het museum is gehuisvest
Volledige beschrijving
Laat je overdonderen door de creativiteit die te zien is in de grootste straatkunstmuseum ter wereld. Bewonder een verzameling van meer dan 150 kunstwerken gemaakt door 130+ kunstenaars, die een goede afspiegeling is van de diversiteit aan stijlen, technieken, motieven, inhoud en locaties die te vinden zijn in straatkunst. Zie het werk van aanstormend talent en reeds gerenommeerde artiesten, die allemaal actief moeten zijn of moeten zijn geweest binnen de street art scene. Geniet van een uitzonderlijke collectie waarvan de werken ter plekke zijn gemaakt. Voel de hartslag van de street art scene in een museum waar voortdurend nieuwe kunstwerken worden gemaakt. Ontdek de STRAAT Gallery waar verbluffende solo- en gerichte groepstentoonstellingen de geschiedenis en toekomst van stedelijke hedendaagse kunst laten zien. Links van de grote zaal probeert de STRAAT Gallery de diversiteit en het bereik van de cultuur te vergroten, waardoor de urban street art-beweging over de hele wereld bekendheid krijgt. Terwijl je door de kunstwerken en galerij dwaalt, krijg je een prachtig uitzicht op de kunst vanaf het panoramische dek van het museum. Daar kun je ook genieten van een drankje en een hapje in het café. Bezoek het museum ook eens 's avonds, wanneer de kunstwerken op magische wijze worden verlicht door eersteklas lichttechnici. Bewonder de interacties van de verlichting en de kunstwerken.
Inbegrepen
 • Toegang tot het museum
 • Eten en drinken
 • Rondleidingen
 • Cadeauwinkel

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt
Klantbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 223 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • Prijs / kwaliteit
  4,7/5
 • Dienstverlening
  5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Het museum was heel leuk om te doen. Mooie kunstwerken. Maar toen wij binnen kwamen kwam de naam niet overeen met waar wij stonden. Het adres was wel juist dus er was iets mis gelopen. Wij mochten wel gewoon naar binnen want ze gingen contact opnemen met get your guide.

29 maart 2023

Unglaublich tolles Streetart-Museum. Beeindruckt in eine alte Waren- bzw. Schiffswerft-Halle integriert. Die Werke sind wunderschön. Definitiv einen Besuch wert! (Achtung: In der kalten Jahreszeit ist es auch in der Halle sehr kalt (da natürlich eine Beheizung nicht möglich ist).

29 maart 2023

Vom Eingang sieht es gar nicht so groß aus, aber das täuscht. Nan kann sich wirklich zwei Stunden dort beschäftigen und hat auch einen super Ausblick und ein super Panorama von der Plattform oder vom Café aus. Es sind viele Kunstrichtungen vertreten gewesen, also viel Interpretationsfreiheit.

29 maart 2023

Product ID: 395197