Kies data

Strand van Kalamaki

Strand van Kalamaki: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Athene: rode hop on, hop off-bus met Piraeus en Beach Rivera

1. Athene: rode hop on, hop off-bus met Piraeus en Beach Rivera

Ervaar de Griekse hoofdstad met een hop on, hop off-sightseeingtour langs 3 verschillende routes. Je rijdt in een dubbeldeksbus met open dak langs de vele belangrijke hoogtepunten en attracties van de stad. Met deze 90-minuten durende tour vertrek je vanaf het Syntagmaplein en verken je het centrum van Athene. Met behulp van de meertalige audiogids aan boord volg je de geschiedenis en de cultuur van Athene vanaf de oudheid tot aan het heden. Naast de vele monumenten van de stad kom je onderweg ook genoeg winkelgelegenheden tegen. Je bezoekt wereldberoemde musea of bewondert de oude tempels zoals de Akropolis en het Parthenon. Haltes op de Athene-route: 1. Syntagma Plein 2. De Vier Musea 3.  The National Gallery 4. -  Oud Olympisch Stadion 5. - Melina Merkouri 6. - Akropolis Museum 7. -  Akropolis & Parthenon 8. -  Tempel van Zeus 9. -  Parlement 10. -  Nationale Bibliotheek 11. -  Nationaal Archeologisch Museum 12. -  Omonoiaplein 13. - Karaiskakiplein 14. -  Monastirakiplein 15. - Kotziaplein Haltes op de Piraeus-route 1. - Pantion University 2. - Niarchos Foundation 3. - Municipal Theatre 4. -  Cruise Terminal A & B 5. -  Leeuwenpoort 6. - Cruise Terminal A & B 7. - Archeologisch Museum van Piraeus 8. - Votsalakia Beach 9. Mikrolimano haven 10. Planetarium 11. Athens Ledra & Intercontinental Haltes op de Beach & Riviera-route: Melina Merkouri/Plaka Pantion University Niarchos Foundation Falire/Flisvas Edem Ag.Kesmas Beach Bomo Palace Asteria Beach Divani Apollon Oceanis Beach / Atrir Palace Vouliagemi Lake Pigadakia Blazer Suites Glyfada Golf Ag.Kosmas Kalamki Poseidon Hotel Marriot/Planetarium Grand Hyatt / Intercontinental Tempel van Zeus

Fietstocht langs de kust van Athene

2. Fietstocht langs de kust van Athene

Beginnend vanuit het centrum van Athene, fiets ongeveer 8 kilometer door rustige buurten over veilige fietspaden om de Athene "Riviera" te bereiken. Rijd over veilige fietspaden om het culturele centrum van Niarchos te bereiken, waar de nieuwe Nationale Bibliotheek en de Nationale Opera zullen worden gehuisvest. Rijd ongeveer 4 kilometer langs de kust en passeer vele interessante attracties zoals de Tae Kwon do indoor hal, het Averof scheepsmuseum en Marina Flisvos. Je eindbestemming is een mooi strand, waar je alle tijd hebt voor een koffiepauze of een lichte lunch. Na ongeveer 30 minuten vrije tijd op het strand, neem je dezelfde weg terug naar het stadscentrum van Athene. Stop bij een beroemde lokale banketbakkerij voor een proeverij van geweldige Griekse taarten. Aan het einde van de tour geeft je gids je tips en suggesties voor de rest van je vakantie in Athene. Hoogtepunten zijn onder meer het Niarchos Cultureel Centrum, Delta Falirou, Marina Flisvou, het Averof-scheepsmuseum, het Alimos-strand, Keramikos en het Nationale Observatorium.

  • Rondleidingen
  • Hop on, hop off-tours
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Strand van Kalamaki

Wil je alle activiteiten in Strand van Kalamaki ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Strand van Kalamaki

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.366 beoordelingen

We hebben erg genoten van de stadstour. Allereerst hebben we de hele tour gereden en zijn toen uitgestapt op een punt dat voor ons interessant was. Fijn dat je overal op je route kunt in- en uitstappen. De audio-informatie was ook goed. En de volgende dag konden we onze tickets nog gebruiken. Als je bovenop zit, is een hoofddeksel dat goed past of op zijn plaats wordt gehouden heel logisch.

Gewoon heel handig dit vantevoren geregeld te hebben. Bussen reden aardig op tijd. Bijna bij iedere halte stond wel een medewerker om uitleg te geven over de route en de tijden enz enz. Het verkeer is natuurlijk wel druk in Athene dus het duurt wel even voordat je ergens bent. Had ticket voor de Piraeus/Athene route. Super

Het is erg belangrijk dat ze de ophaaltijden in de haven aankondigen, omdat het op internet 12:30 uur aangeeft, maar in werkelijkheid halen ze passagiers op vanaf 8:30 uur. Er zijn 3 routes te nemen voor dezelfde prijs en er is altijd een plek en ze zijn op tijd. Sterk aanbevolen als u met een cruise aankomt?

Super leuk om dit te doen. Van ene plek naar de andere en de vriendelijke mensen die je goed blijven helpen. Had een 24 uur kaart en kreeg een dag extra.

Leuk om de stad te verkennen. Je moet wel genoeg tijd hebben!