Strand van Preveli

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Strand van Preveli: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Rethimnon: safari per Land Rover naar Preveli (hele dag)

    1. Rethimnon: safari per Land Rover naar Preveli (hele dag)

    Geniet van de voordelen van de ophaalservice vanaf je hotel in Rethimnon en omgeving met je eigen of met een gedeelde groep. Je begint de dag met een adembenemend uitzicht op het ravijn, de Prasses Gorge. Bewonder de lokale fauna, waaronder de prachtige gieren die in het ravijn voorkomen. Hierna reis je door naar de Potamon-dam en breng je een bezoek aan de kleine kerk aan het meer die is gebouwd ter herinnering aan het belang van religie op het eiland. Je reist door diverse dorpjes, waaronder Karines en Spili, terwijl je meer te weten komt over de plaatselijke gebruiken en gewoonten. Smul van authentieke raki uit een dorp die samen met andere specialiteiten wordt bereid in een traditionele taveerne met uitzicht op de Libische Zee. Zwem in het heldere water van Preveli en verken het palmwoud. Geniet van de wind in je haren en laat je onderdompelen in de natuur van het Kourtali...

Sitemap Strand van Preveli

Wil je alle activiteiten in Strand van Preveli ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Strand van Preveli

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 62 beoordelingen

Zeer mooie, veelbewogen en niet in de laatste plaats vermakelijke tocht door de Kretenzische bergen naar het palmenstrand Preveli. Tijdens deze tour kun je veel van het Kretenzische landschap zien. De gids wist veel interessante dingen te zeggen over het eiland. De chauffeurs en de gids waren altijd in een goed humeur en ook erg grappig en onderhoudend. Preveli Beach is het hoogtepunt van de reis en absoluut schitterend. Je moet daar ongeveer anderhalf uur blijven. Bij deze safari is de reis echter meer het doel. U kunt veel van het eiland zien en een goede indruk krijgen van Zuid-Kreta. Dankzij de gidsen en het landschap verveelt de reis nooit. Deze safari kan alleen aan iedereen worden aanbevolen. De 75 euro pp waren elke cent waard!

Super goed gestructureerde tour, leuke gidsen, interessante kennis over het land en de mensen, die op een grappige en aansprekende manier wordt overgebracht. Goed gepland met de stops bij individuele bezienswaardigheden. En daarbovenop nog super lekker eten!

Het was eigenlijk een safari, we reden over verborgen bergweggetjes. Het eten was heerlijk en we zagen een heel mooi landschap. Speciale vermelding verdient onze chauffeur Manolis. Het was een leuke rit

Geweldig georganiseerde tour met mooie fotostops. Mooie hellingen weg van de verharde wegen. Veel informatie over het land en de cultuur. Onze gids Leif was geweldig!

Ik nam de reis met mijn 9-jarige zoon. Ik kan het alleen maar aanbevelen. Het verblijf van 1,5 uur op het zeildoekstrand was helaas te kort.