Kies data

Strand van Preveli

Strand van Preveli: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Heraklion: Preveli Palm Beach-boottocht en stadstour door Rethymno

1. Heraklion: Preveli Palm Beach-boottocht en stadstour door Rethymno

Ophalen in de ochtend: We beginnen 's ochtends met het verzamelen van deelnemers van ophaalpunten. Afhankelijk van de plaats van uw hotel/appartement zal de busrit naar de bestemming verschillen (tussen 2,5 - 4 uur). 1e halte: Damnioni-strand Kom met de bus aan op het strand van Damnioni en stap aan boord van de boot die je naar het unieke Palmbos van Preveli brengt. Boottocht: 30 minuten 2e halte: Preveli Palm Beach – 1 uur en 30 minuten Aankomst op het beroemde strand van Preveli. Onze deelnemers hebben voldoende vrije tijd om te zwemmen en een unieke mix van zandstrand en groene rivier te verkennen, geflankeerd door palmbossen en een rotsachtige omgeving. Ontspan en geniet van het exotische landschap van de zuidkust. Boottocht: 30 minuten 3e halte: Damnioni Beach – 1 uur Aankomst in Damnioni, vrije tijd voor 1 uur om te genieten van een lunch in een lokale taverne (optioneel, met extra kosten). Busrit: 20 minuten 4e halte: Kourtaliotiko-kloof – 10 minuten Ervaar de wilde natuurlijke landschappen van de Kourtaliotiko-kloof. Onze deelnemers hebben 10 minuten vrije tijd om het uitzicht op de Kretenzische natuur te bewonderen en wat foto's te maken! Busrit: 30 minuten 5e halte: Rethymnon Stad – 1 uur en 20 minuten Bezoek het pittoreske oude centrum van Rethymno. Geniet van je vrije tijd door te wandelen langs de oude haven, de iconische kleine straatjes met lokale cafés en de prachtige strandweg. Einde van de tour – Aankomst in resorts: Inschepen in de bussen en terugrijden naar de hotels waar we 's ochtends de deelnemers verzamelden. Busrit: tussen 2-3 uur Afhankelijk van het verkeer en de locatie van het hotel, zal het tijdstip van de terugreis naar het hotel verschillen.

Heraklion: Preveli Tropical Beach en Palm Forest-dagtrip

2. Heraklion: Preveli Tropical Beach en Palm Forest-dagtrip

Geniet van een dagexcursie van Heraklion naar Preveli Beach tijdens een busreis met een lokale gids. Ontdek de Grand River in Zuid-Kreta, de Kourtaliotikos-kloof en een kolonie Theophrastus-palmbomen. Ga zonnebaden op de zandstranden, zwem in het turquoise water, kijk naar wilde dieren of wandel over regionale paden. Begin je tour met een busrit van de noordkust naar Preveli Beach, waar je kunt zwemmen in het turquoise water van de Middellandse Zee of over de zandstranden kunt wandelen. Zoek naar een rots in de vorm van een hart, bekend als The Stone of Lovers, en bewonder de steile kliffen en mistige heuveltoppen van de nabijgelegen Kourtaliotikos-kloof. Vervolg uw tocht door langs de oevers van de Grand River te wandelen om het bos vol met Theophrastus-palmen te ontdekken. Wandel verder het rivierpad op naar een kloof en strand waar je verder kunt zwemmen, wandelen of zonnebaden, voordat je teruggaat naar het pad naar de bus en terugkeert naar Heraklion.

Van Rethymno: Preveli Palm Forest-wandeling en stranddagtrip

3. Van Rethymno: Preveli Palm Forest-wandeling en stranddagtrip

Zwem op het prachtige Preveli-strand, verken het Preveli-palmbos en word omringd door prachtige heuvels, olijfgaarden en bergen tijdens deze dagexcursie. Je wordt om 8.30 uur opgehaald bij je hotel en begint aan een comfortabele rit van 40 minuten richting de zuidkust. Bereik het gebied van het beroemde Preveli-klooster en het op een na grootste palmbos van Kreta. Begin je 1,5 uur durende wandeling naar Palm Beach. Loop door groene velden en dichtbij de muren van de Kourtaliótiko-kloof beneden. Laat je verrassen door een prachtig landschap en een frisse zeebries als je aankomt aan de zuidkust. Zwem vervolgens in de heldere, blauwe Libische Zee. Loop langs de oevers van de rivier de Preveli en geniet van de palmbomen om je heen. Geniet hier van de natuurlijke zwembaden en kies ervoor om een duik te nemen. Verlaat het strand van Preveli voor nog een wandeling van 1 uur. Wandel door weelderige weiden en gebruik de herderspaden voor een meer avontuurlijke wandeling. Kom ten slotte terug naar de auto en rijd naar een nabijgelegen taverna om te genieten van een verfrissing of een welverdiende lunch.

Sitemap Strand van Preveli

Wil je alle activiteiten in Strand van Preveli ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.