Strandvägen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Strandvägen

Wil je alle activiteiten in Strandvägen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Strandvägen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.295 beoordelingen

Doen! Een toegevoegde waarde aan je bezoek aan Stockholm!

Wij hebben deze tour twee dagen van te voren geboekt toen wij al een paar dagen in Stockholm waren en wij iets anders wilde doen dan weer door de stad wandelen. We hadden de tour inclusief lunch welke heerlijk was! Goed georganiseerd en eenvoudig te vinden. Doe deze tour als je meer wilt zien van Stockholm. Erg indrukwekkend om een aantal van de eilanden te zien!

Een prachtige boottocht met prima lunch.

Deze boottocht van 2,5 uur langs een paar van de 30.000 eilanden uit de stockholmse archipel is prachtig. De lunch was prima en wat een prettige bijkomstigheid is; het levert gegarandeerd een prima zitplaats op. Een aanrader en zeker als alles geboekt is. Dat scheelt een hoop gedoe in het vinden van een zitplaats.

Gave manier om de archipel van Stockholm per historisch schip te zien.

Mooi historisch schip, goede professionele uitleg in goed verstaanbaar Engels. Heerlijk buiten kunnen zitten op het schip en al het moois aan ons voorbij kunnen laten komen. Fijn dat je aan boord iets te drinken en of eten kunt kopen. Een heerlijke excursie die we van harte aan kunnen bevelen.

Was ontzettend leuk! Prachtige tour met een leuke gids die ontzettend veel en enthousiast verteld heeft! Het enige minpuntje was dat de boot heel vol zat, zelfs met reservering moet je ruim (30 min) voor vertrek aanwezig zijn om een fatsoenlijke plek te hebben.

Vriendelijk personeel, heel leuk om de omgeving te verkennen vanuit een bood, zeker een aanrader!