Datums kiezen

Ontdek het beste van
Stresa

Onze aanbevelingen voor Stresa

Vanuit Stresa: 3 Borromeïsche eilanden hop-on-hop-off-boot tour

1. Vanuit Stresa: 3 Borromeïsche eilanden hop-on-hop-off-boot tour

Ontdek het prachtige Lago Maggiore en de Borromeïsche Eilanden tijdens deze hop on, hop off-boottocht. Vaar van Stresa naar de drie Borromeïsche Eilanden, Isola Bella, Isola dei Pescatori en Isola Madre, en kies ervoor om tussenstops te maken bij 2 of alle 3 de eilanden. Bij aankomst op het trefpunt stap je aan boord van de moderne boot en vaar je naar de meest karakteristieke plekken van Lago Maggiore. Ontspan en geniet onderweg van het prachtige meer. Tijdens de boottocht kun je luisteren naar interessante weetjes over de bezienswaardigheden met een audiogids met geolokalisatie, beschikbaar in het Engels en Italiaans. Maak een boottocht vanaf Stresa Piazza Marconi en ontdek drie Borromeïsche Eilanden aan het Lago Maggiore. Bezoek eerst Isola Madre, het verste eiland vanaf Stresa. Verken het eiland, dat beroemd is om zijn botanische tuinen. Hier kun je kijken naar de vrij levende vogels en pauwen en fazanten die rustig door de tuinen kuieren. Ontdek de unieke planten van het eiland, zoals de beroemde kasjmierboom en bougainville. Ook kun je een bezoek brengen aan de villa met zijn poppencollectie. Bezoek vervolgens Isola dei Pescatori, het enige Borromeïsche Eiland dat het hele jaar door bewoond is. Slenter door de vele charmante steegjes en strijk neer bij een van de vele restaurants om de typische gerechten van het meer te proeven. Sluit je eilandtour af op Isola Bella met het beroemde paleis, de prachtige grotten en de tuinen in Italiaanse stijl. Bewonder het uitzicht vanaf de beroemde terrassen, ga winkelen in de elegante boetiekjes of bezoek de lokale handwerkmarkt voordat je weer terugkeert naar Stresa. Verken de bezienswaardigheden en prachtige natuur van de eilanden in je eigen tempo.

Isola dei Pescatori en Isola Bella Hop-on Hop-off Boot

2. Isola dei Pescatori en Isola Bella Hop-on Hop-off Boot

Ontdekking van het vissersdorpje Isola dei Pescatori, het enige van de Borromeïsche eilanden dat het hele jaar door bewoond is. Verken de vele charmante steegjes en stop om de typische gerechten van het meer te proeven in een van de vele restaurants. Ga dan verder naar Isola Bella, de koningin van de Borromeïsche eilanden, waar je, naast het prachtige oude dorp vol typische ambachtswinkels, kunt besluiten om het Palazzo Borromeo te bezoeken met zijn prachtige tuinen en pauwen klaar om gefotografeerd te worden.

Baveno: Hop-On Hop-Off Boottour naar 3 Borromeïsche eilanden

3. Baveno: Hop-On Hop-Off Boottour naar 3 Borromeïsche eilanden

Bezoek de Borromeïsche eilanden van het Lago Maggiore tijdens een hop-on hop-off-boottocht vanuit Baveno. Spring tussen de eilanden Madre, Bella en Pescatori en heb tijd om ze te verkennen. Stap aan boord van uw boot en vertrek vanuit Baveno, vaar het meer in richting uw eerste eiland. Aankomst op het eiland Madre, waar u de beroemde Engelse botanische tuinen en Palazzo Borromeo kunt bewonderen. Verlaat Madre naar Bella Island. Sta versteld van het barokke paleis, de Italiaanse tuinen en 10 terrassen die aflopen naar het meer. Ga naar het eiland Pescatori om de charmante effecten van het pittoreske vissersdorpje met kronkelende steegjes en gebouwen met meerdere verdiepingen te voelen. Sluit uw tour vanuit Pescatori af met een terugkeer naar Baveno.

Lago Maggiore: Borromeïsche Eilanden Tickets met Boot Transfer

4. Lago Maggiore: Borromeïsche Eilanden Tickets met Boot Transfer

Ontdek Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori met een hop-on hop-off speedboot-shuttle vanuit Stresa, Lago Maggiore. Betreed de eilanden met toegang inbegrepen in uw shuttleticket en breng tijd door met het verkennen op uw gemak. Kies hoeveel eilanden je wilt bezoeken. Begin uw dag door de schipper te ontmoeten en aan boord te gaan van de boot in Stresa. Geniet van schilderachtige bergpanorama's tijdens een korte tocht over kalm water naar de eilanden. Stap uit bij het door jou gekozen eiland (toegangskaarten zijn afhankelijk van de geboekte optie) en begin meteen met verkennen. Besteed tijd aan het leren kennen van de eilanden in je eigen tempo. Bekijk hoogtepunten zoals het Palazzo Borromeo-museum in barokstijl en het aangrenzende terrein met tien terrastuinen. Bewonder de fonteinen, standbeelden en architectuur van de tuinen. Rond uw reis af met een retourboottransfer terug naar Stresa.

Vanuit Stresa: Isola Bella Hop-on-hop-off-boot tour

5. Vanuit Stresa: Isola Bella Hop-on-hop-off-boot tour

Geniet van een geweldig uitzicht over Lago Maggiore en de kleine eilandjes en baaien van de Borromeïsche Eilanden met een exclusieve veerboot tussen Stresa en Isola Bella. Reis in je eigen tempo en volgens een zelfgekozen planning. Ga van boord bij elk eiland naar keuze en stap weer aan boord van een volgende boot als je verder wilt reizen. Ontspan aan boord van de moderne vaartuigen terwijl ze je van de ene naar de andere kenmerkende plek op Lago Maggiore brengen. Stap uit bij het romantische eiland Isola Bella om het paleismuseum en de tuinen in Italiaanse stijl te bezoeken (op eigen kosten). Maak een wandeling door het vissersdorp aan de andere kant van het kleine eiland. Steek daarna weer over naar Stresa, waar je de heuvels in kunt gaan om de botanische tuinen van de Giardino Botanico Alpinia op je gemak te verkennen. 

Stresa: boottocht Madre & Bella Borromeïsche eilanden

6. Stresa: boottocht Madre & Bella Borromeïsche eilanden

Begin aan een boottocht vanuit Stresa en ontdek twee van de Borromeïsche eilanden aan het Lago Maggiore. Bezoek eerst Isola Madre, het verste eiland van Stresa. Verken het eiland dat beroemd is om zijn botanische tuinen. Bekijk de vrijlevende vogels en bewonder de pauwen en fazanten die rustig door de tuinen slenteren. Ontdek de unieke planten van het eiland, zoals de beroemde kasjmierboom. U kunt ook een bezoek brengen aan de villa met zijn poppencollectie. Vervolg vervolgens de tour naar Isola Bella, het meest bekend om zijn paleis, prachtige grotten en tuinen in Italiaanse stijl. Bewonder het uitzicht vanaf de beroemde terrassen, geniet van wat winkelen in de elegante boetieks of bezoek de lokale handwerkmarkt voordat u terugkeert naar Stresa.

Van Stresa: 2 Borromeïsche eilanden hop on, hop off-boottocht

7. Van Stresa: 2 Borromeïsche eilanden hop on, hop off-boottocht

Ontdek het prachtige Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden tijdens deze hop on, hop off-boottocht. Cruise van Stresa naar 2 van de Borromeïsche eilanden, Isola Madre en Isola Bella, of Isola dei Pescatori en Isola Bella. Nadat je naar het ontmoetingspunt bent gegaan, stap je aan boord van de moderne boot en vaar je naar de meest karakteristieke plekken van het Lago Maggiore. Ontspan en geniet onderweg van de schoonheid van het meer. Terwijl u vaart, hoort u fascinerende feiten over de bezienswaardigheden met een geolokaliseerde audiogids in het Engels en Italiaans. Wanneer de boot op elk eiland aankomt, stapt u gewoon van de boot en stapt u weer op de volgende boot wanneer u uw rondreis wilt voortzetten. Verken de attracties en natuurlijke schoonheid van de eilanden in je eigen tempo. Isola Madre en Isola Bella Begin aan een boottocht vanaf Stresa Piazza Marconi en ontdek de twee meest bezochte Borromeïsche eilanden aan het Lago Maggiore. Bezoek eerst Isola Madre, het verste eiland van Stresa. Verken het eiland, dat beroemd is om zijn botanische tuinen. Zie de vrijlevende vogels en bewonder de pauwen en fazanten die rustig door de tuinen slenteren. Ontdek de unieke planten van het eiland, zoals de beroemde kasjmierboom en bougainville. U kunt ook een bezoek brengen aan de villa met zijn poppencollectie. Bezoek vervolgens Isola Bella, het beroemdst om zijn paleis, prachtige grotten en tuinen in Italiaanse stijl, voordat je terugkeert naar Stresa. Isola dei Pescatori en Isola Bella Bezoek eerst Isola dei Pescatori, de enige van de Borromeïsche eilanden die het hele jaar door bewoond is. Verken de vele charmante steegjes en stop om de typische gerechten van het meer te proeven in een van de vele restaurants. Rond uw eilandtour af met een stop bij Isola Bella, het beroemdst om zijn paleis, prachtige grotten en tuinen in Italiaanse stijl. Bewonder het uitzicht vanaf de beroemde terrassen, geniet van wat winkelen in de elegante boetieks of bezoek de lokale handwerkmarkt voordat u terugkeert naar Stresa.

Vanuit Stresa: Isola Pescatori Hop-on Hop-off Boottour

8. Vanuit Stresa: Isola Pescatori Hop-on Hop-off Boottour

Krijg een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore en stop bij de kleine Borromeïsche eilanden en eilandjes op een hop on, hop off-bootdienst tussen Stresa en Isola Superiore Pescatori. Er is ook een privébootdienst beschikbaar. Ontspan en reis in uw eigen tempo met een flexibel schema. Verlaat de boot op een van de eilanden en spring terug op de volgende boot als je verder wilt. Bezoek het schilderachtige vissersdorpje op Isola Superiore Pescatori. Geniet van de charmante lokale ambachtelijke markt en stop voor een lunch of een drankje in een van de restaurants of bars met uitzicht op het Lago Maggiore. Hier kunt u lokale gerechten proeven, waaronder vis uit het meer, zoals baars, witvis, witvis en nog veel meer. Maak daarna een wandeling om de charme van dit kleine eiland te ontdekken. Steek terug naar Stresa, waar u de heuvels in kunt reizen om de botanische tuinen van de Villa Pallavicino te bezoeken.

Stresa: Zonsondergang rondvaart op het Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden

9. Stresa: Zonsondergang rondvaart op het Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden

Navigeer met uw groep familie of vrienden over de wateren van het Lago Maggiore tijdens een cruise bij zonsondergang vanuit Stresa. Verken de Borromeïsche Golf en bewonder de bezienswaardigheden en het landschap vanaf het water terwijl je langs Isola Madre, Isola dei Pescatori en Isola Bella komt. De boot die u tijdens deze activiteit gebruikt, is geschikt voor kleine groepen mensen voor feesten of een romantisch uitje met uw partner. Grotere groepen kunnen ook in de boot worden ondergebracht, beschermd tegen het weer terwijl ze toch kunnen genieten van een weids uitzicht op het meer door de grote ramen en het open terras van de boot. Sluit uw cruise af met een rondleiding over het beroemdste eiland, Isola Bella, vanaf het uitzicht op het meer. Vaar rond het Borromeo-paleis en bekijk de Italiaanse tuinen en terrassen, waar je, als je geluk hebt, witte pauwen kunt zien gluren.

Vanuit Milaan: Stresa, Alpen & Lago Maggiore Dagvullende Tour

10. Vanuit Milaan: Stresa, Alpen & Lago Maggiore Dagvullende Tour

Op de grens van Piemonte, Lombardije en Zwitserland ligt het spectaculaire Lago Maggiore, het op één na grootste meer van Italië en bekend om zijn ongelofelijke schoonheid. Je tour brengt je van Milaan naar het pittoreske Stresa, aan de westelijke oever van het Lago Maggiore. Stresa is een mooi stadje met prachtige villa's en tuinen, waarvan sommige open zijn voor het publiek. Stresa heeft een comfortabel klimaat en biedt een prachtig uitzicht op het meer. Je kunt ook de kabelbaan nemen naar Monte Mottarone voor een uitzicht op de Alpen en de meren. Stap vervolgens aan boord voor een privéboottocht op het Lago Maggiore en bewonder het prachtige landschap terwijl de boot je meeneemt naar de Borromeïsche eilanden. Je bezoekt Isola Bella, of "mooi eiland," net voor de kust van Stresa. Op dit rijke historische eiland bezoek je het Palazzo Borromeo, een prachtig paleis uit de 17e eeuw. Je kunt ook de prachtige paleistuinen verkennen.

Alle activiteiten

38 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Stresa

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Stresa?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Santa Caterina del Sasso

Wat zijn de leukste dingen om te doen met kinderen tijdens een bezoek aan Stresa?

Andere activiteiten in Stresa

Wil je alle activiteiten in Stresa bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Stresa

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.700 beoordelingen

Uitstekende service. Het is alleen jammer dat de laatste stop om 17.00 uur is (ik begrijp dat het met de terugkeer naar de zonnetijd zinvol is om om 17.00 uur terug te gaan, aangezien het dan donker is). Met de zomertijd zou het leuk geweest zijn om tot 18.00 uur te kunnen blijven, gezien de rijkdom van de eilanden die je daarom vanwege tijdgebrek te snel moet bezoeken. Ik ben echter tevreden met de tour en zou het aanbevelen

Een bezoek aan de 3 eilanden is stressvrij omdat er altijd 2 mogelijke afvaarten zijn met een tussenpoos van 1 uur, wat tijd geeft om de charmes van elk eiland te waarderen. Speciale vermelding voor Isola Madré en Isola Bella, waar zelfs superlatieven niet genoeg zijn om de schoonheid van de plaats te beschrijven. Een wonder.

De tijd nemen om de tuinen en paleizen te bezoeken, vooral op Isola Bella, prikkelde al onze zintuigen! Goed gedaan voor de tuinmannen en co. Aanbevolen voor het hele gezin?

Prachtige eilanden. Aardig personeel. Gebrek aan uitleg door een gids

Perfecte manier om de eilanden te bezoeken. Boten vertrekken elk uur