Belevingen in

Stresa

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Stresa

Wil je alle activiteiten in Stresa ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Stresa

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 1.015 beoordelingen

De boot was prima, maar het was een gedoe om de kaartjes om te ruilen. Eerst moest er iemand geroepen worden die het online ticket omzette naar een kaartje dat weer correspondeerde met een van de boten en dat was soms erg chaotisch en verwarrend. Verder moesten wij meteen bij betalen, 1,50 per persoon en dat was niet bekend. Toen wij geen kleingeld bleken te hebben maar alleen groot papiergeld, hoefden wij opeens niet te betalen. pinnen kon ook niet. Misschien even duidelijker aangeven of uitzoeken of dit geen neptoestand is. Verder moest je in de boot wel een mondkapje op, maar afstand houden werd niet gedaan. Je zat dus echt boven op elkaar en de greenpass, de coronacheck app werd niet gecontroleerd, maar wel weer op de eilanden zelf. Beetje raar geregeld.

geweldig alles is goed geregeld parkeren dan komen 2-3 kapiteins naar iemand die Engels en Duits spreekt, tonen ook een kaartje en alles wordt kort en bondig uitgelegd, het is de moeite waard om er vroeg in de ochtend te zijn omdat we ongeveer 5 uur nodig hadden voor 3 eilanden het is het waard ... echt ... we betaalden 63 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen van 5 en 10 jaar met alle toegang tot het eiland 2xpalast tuin enz. maar het is echt de moeite waard !!!!!! Sterk aanbevolen!!!!

De tour start vanuit Stresa en omvat de reis naar het moedereiland, het visserseiland en het prachtige eiland. Zodra je aankomt op de parkeerplaats op het plein, wordt de online voucher door het personeel omgezet in een fysiek ticket om te laten zien wanneer je wilt instappen. Zeer mooie en spannende ervaring

Geweldig aanbod, absoluut handig in vergelijking met betalen ter plaatse. Op het plein van het centrale loket kregen we meteen het startpunt van de boot te zien. Bij elke stop werd vervolgens door de chauffeur aangegeven hoe vaak er een nieuwe boot aanwezig was om van eiland te wisselen.

Vooral de Isola Madre met de botanische tuin en het paleis zijn prachtig