Stresa
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Stresa Dagtrips: Onze meest aanbevolen

Vanuit Stresa: ticket voor hop-on, hop-off-boot Isola Pescatori

1. Vanuit Stresa: ticket voor hop-on, hop-off-boot Isola Pescatori

Krijg een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore en stop bij de kleine Borromeïsche eilanden en eilandjes met een hop-on hop-off bootdienst tussen Stresa en Isola Superiore Pescatori. Er is ook een privébootdienst beschikbaar. Ontspan en reis in je eigen tempo met een flexibel schema. Verlaat de boot op een van de eilanden en spring terug op de volgende boot als je verder wilt gaan. Bezoek het schilderachtige vissersdorpje op Isola Superiore Pescatori. Geniet van de charmante lokale ambachtelijke markt en stop voor lunch of een drankje in een van de restaurants of bars met uitzicht op het Lago Maggiore. Hier kunt u lokale gerechten proeven, waaronder vis uit het meer, zoals baars, witvis, witvis en nog veel meer. Maak daarna een wandeling om de charme van dit kleine eiland te ontdekken. Steek terug naar Stresa, waar u de heuvels in kunt reizen om de botanische tuinen van Villa Pallavicino te bezoeken.

...
Borromeïsche Golf: rondvaart

2. Borromeïsche Golf: rondvaart

Vaar op deze Borromeïsche Golf-cruise en bewonder de bezienswaardigheden en het landschap van het gebied vanaf het water. Passeer Isola Madre, Isola dei Pescatori en Isola Bella. Bewonder het Borromeo-paleis. Vertrek vanuit Stresa richting Isola Madre, beroemd om zijn tuinen met tropische bloemen en om zijn villa die je sprakeloos zal maken. Nadat je een complete rondreis over het eiland hebt gemaakt, ga je richting het vissersdorp Isola dei Pescatori (Visserseiland), het enige eiland dat het hele jaar door permanent bewoond is. Ontdek een reeks oude huizen met een rijke geschiedenis. Sluit uw cruise af met een rondleiding door Isola Bella vanaf het water. Vaar rond het Borromeo-paleis en bekijk de gedenkwaardige tuinen en terrassen, waar u, als u geluk heeft, enkele witte pauwen naar buiten kunt zien gluren.

...
Van Como: privé dagtocht naar Stresa en Borromeïsche eilanden

3. Van Como: privé dagtocht naar Stresa en Borromeïsche eilanden

Geniet van een handige ophaalservice van overal binnen 30 kilometer van Como in een luxe minibus met airconditioning. Na een korte introductie begint u aan de reis van 1 uur naar Lago Maggiore, een van de grootste meren van Italië. Ontdek het schilderachtige Lago Maggiore, bekend om zijn prachtige Alpenachtergrond en elegante promenade langs het meer. Verken het charmante dorpje Stresa aan de oevers van het meer. Na een korte wandeling in Stresa, maak je een tocht langs de Borromeïsche eilanden en stap je uit bij een of alle drie de kleine eilandsteden Isola Bella, Isola dei Pescatori en Isola Madre. Geniet op eigen kosten van de tijd om te lunchen op een van de drie eilanden. Na de lunch ontmoet u uw chauffeur opnieuw en steekt u de grens over van Italië naar Zwitserland. Stop in de stad Mendrisio, waar twee belangrijke attracties zijn. Kies tussen enkele van de beste winkelaanbiedingen in Europa in het luxe outletcentrum Foxtown van wereldklasse, of beproef uw geluk in het casino. Geniet van ongeveer 2 uur vrije tijd voordat u terugreist naar Como.

...

Sitemap Stresa

Wil je alle activiteiten in Stresa ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.