Stresa
Watertaxi

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Stresa Watertaxi: Onze meest aanbevolen

Stresa: zonsondergangcruise op het Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden

1. Stresa: zonsondergangcruise op het Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden

Navigeren in het Lago Maggiore is al een plezierige ervaring. In combinatie met een goede fles Prosecco wordt het nog unieker en onvergetelijker. De boot die je tijdens deze activiteit gebruikt, is geschikt voor kleine groepen mensen voor cocktails of om een romantische verrassing voor je partner te maken. Grotere groepen kunnen in de boot worden ondergebracht, beschermd tegen het weer, maar bieden tegelijkertijd een weids uitzicht op het meer door de grote ramen en het open terras van de boot. Geniet van een heerlijk aperitief in goed gezelschap terwijl je socialiseert aan boord van je comfortabele boot. Maak tijdens uw ongeveer 1 uur durende cruise optimaal gebruik van uw tijd om foto's te maken en meer te leren over deze prachtige kant van het Lago Maggiore.

...
Stresa: Lago Maggiore en Isola Bella Private Boat Tour

2. Stresa: Lago Maggiore en Isola Bella Private Boat Tour

Verken Isola Bella, het Lago Maggiore en de omgeving tijdens deze privétaxiboottocht. Ontdek alle mysteries en geschiedenis van de Borromeïsche eilanden met een professionele gids exclusief voor uw groep. Begin uw excursie op Stresa Piazza Marconi ofwel 's ochtends om 9.30 uur of' s middags om 14.30 uur. Ga vervolgens op uw aanpasbare tour waarvan de duur en timing naar eigen goeddunken zijn (ongeveer 2-4 uur). Stop bij Isola Bella en volg een rondleiding door de architectonische schoonheden met je deskundige gids. Wandel door de prachtige barokke tuinen en bewonder het prachtige uitzicht op de Borromeïsche Golf.

...
Borromeïsche Golf: rondvaart

3. Borromeïsche Golf: rondvaart

Vaar op deze Borromeïsche Golf-cruise en bewonder de bezienswaardigheden en het landschap van het gebied vanaf het water. Passeer Isola Madre, Isola dei Pescatori en Isola Bella. Bewonder het Borromeo-paleis. Vertrek vanuit Stresa richting Isola Madre, beroemd om zijn tuinen met tropische bloemen en om zijn villa die je sprakeloos zal maken. Nadat je een complete rondreis over het eiland hebt gemaakt, ga je richting het vissersdorp Isola dei Pescatori (Visserseiland), het enige eiland dat het hele jaar door permanent bewoond is. Ontdek een reeks oude huizen met een rijke geschiedenis. Sluit uw cruise af met een rondleiding door Isola Bella vanaf het water. Vaar rond het Borromeo-paleis en bekijk de gedenkwaardige tuinen en terrassen, waar u, als u geluk heeft, enkele witte pauwen naar buiten kunt zien gluren.

...
Stresa: privécruise naar Santa Caterina del Sasso

4. Stresa: privécruise naar Santa Caterina del Sasso

Vertrek vanuit de badplaats Stresa op een ontspannende rondvaart langs de prachtige kustlijn om de minder bekende hoeken van het Lago Maggiore te ontdekken. Bewonder architectonische meesterwerken zoals "Villa Amalia Bernocchi" in Empire-stijl, "Villa Carlottina Margherita" in Liberty-stijl, "Villa Excelsior Niobe" in Castellano-stijl, "Villa Vignolo Domus" en de beroemdste "Villa Pallavicino". Zeil weg van de kust van Stresa en ga in de richting van de Hermitage van Santa Caterina del Sasso, die op een steile rotswand met uitzicht op het meer ongetwijfeld een van de meest suggestieve scenario's van het Lago Maggiore is. Maak unieke foto's en geniet van een rondleiding door het meer buiten de klassieke routes, maar niet minder fascinerend en rijk aan geschiedenis.

...

Sitemap Stresa

Wil je alle activiteiten in Stresa ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.